Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Z osobní zkušenosti, jen jednou problém a hned bez řečí vrátili peníze za službu. Takže EMS mohu doporučit a cena se mi nezdá přehnaná. Zásilkovna je dobrá, ale pokulhává v pojištění a taky jim to oproti české poště fakt trvá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska me potesili policajti. Kamosovi propichnul nekdo vsechny 4 gumy, policajt se pak snazil presvedcit ze je to z pocasi jak se furt otepluje a ochlazuje. Neskutecny. :))))) A pri pohledu na vpichy do gum rika "neexistuje nastroj, kterej by tohle udelal". :D

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

Z osobní zkušenosti, jen jednou problém a hned bez řečí vrátili peníze za službu. Takže EMS mohu doporučit a cena se mi nezdá přehnaná. Zásilkovna je dobrá, ale pokulhává v pojištění a taky jim to oproti české poště fakt trvá.

Kaslete na zasilkovnu, ebalik od gls stoji 79Kc a je to do druhyho dne..

Odkaz ke komentáři

Deska polystyrenu a trocha pěny to vyřeší, viděl jsem větší špeky.

plus lepidlo, štuk, malba... v bytě kde je připravenej finál - malby, podlahy, kompletace. Jedny dveře do koupelny, kde je udělaná stěrka. A ještě to udělat tak, aby to nebylo vidět.

Už jsem taky viděl horší, ale u cizího, tam mi to tolik nevadilo...

Odkaz ke komentáři

U mě to zkurvili úplně stejně, z jedenácti dveří šest mimo rozměr. Nakonec jsem to vypěnil a nafrézoval modřínový římsy na každý zvlášť, jak to kde vyšlo. Jenomže já rekonstruoval přes 200 let starou usedlost, dveře, futra, podlahový lišty nechal dělat komplet v modřín masivu. Nakonec se mi to i líbí, ale v moderním interieru s obložkami lamino folie bych podobný skopičiny nečekal.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

U nás ve vsi je chlap, o němž se traduje, že si kdysi před lety doma zazdíval klasický špaletový vokno i s nasazenýma křídlama, aby to jako drželo fazónu. Taky u toho popíjel a když za pár dní zatuhla malta a otevřel křídla, spadly (-a) mu na podlahu. C'est la vie...  :)  

Odkaz ke komentáři

Kdyz nasi rekonstruovali tak zednik vyzdil sprchovy kout, ze na zdi co ma 180cm je rozdil dole a nahore 10cm ve vzdalenosti od protejsi steny, ktera je rovna... to byl taky pripad, jo a jmenoval se Nedbalek, jsem rikal, ze tam ty indicie byly :-D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...