AndyAaron Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Potrebujes na tisic procent neco nekam bezpecne dorucit do druheho dne. Cena jako poledni menicko v Praze (bez polivky a piti) mi zas neprijde tak prehnana. Kde by se to dalo udelat radove levnejc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Větší problém je, že to pak stejně doručí za tři dny (vlastní zkušenost). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Ja EMS posilal asi trikrat zatim a vzdy bez problemu dorazilo hned jak melo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Z osobní zkušenosti, jen jednou problém a hned bez řečí vrátili peníze za službu. Takže EMS mohu doporučit a cena se mi nezdá přehnaná. Zásilkovna je dobrá, ale pokulhává v pojištění a taky jim to oproti české poště fakt trvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 (upraveno) Dneska me potesili policajti. Kamosovi propichnul nekdo vsechny 4 gumy, policajt se pak snazil presvedcit ze je to z pocasi jak se furt otepluje a ochlazuje. Neskutecny. )))) A pri pohledu na vpichy do gum rika "neexistuje nastroj, kterej by tohle udelal". Upraveno 20. února 2020 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 boha dobre...a ja som si myslel ze mam na prd den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Dnes mi poslal kolega odkaz na youtube, kde jsem se proklikal "hnojem" od Majk Pána a chce se mi zvracet. Na to fakt někdo kouká? Kam ten svět spěje... Je to neskutečné - nejen že na to někdo kouká ale mraky lidí ho obdivuje - je to opravdu na zvracení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 ale mraky lidí ho obdivuje A znas nejake krome deti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Z osobní zkušenosti, jen jednou problém a hned bez řečí vrátili peníze za službu. Takže EMS mohu doporučit a cena se mi nezdá přehnaná. Zásilkovna je dobrá, ale pokulhává v pojištění a taky jim to oproti české poště fakt trvá.Kaslete na zasilkovnu, ebalik od gls stoji 79Kc a je to do druhyho dne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Kaslete na zasilkovnu, ebalik od gls stoji 79Kc a je to do druhyho dne..Konecne rozumna rada. Diky, serife. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Když je zedník pánské přirození.....Obložka dveří, celkově 4x.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Deska polystyrenu a trocha pěny to vyřeší, viděl jsem větší špeky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Deska polystyrenu a trocha pěny to vyřeší, viděl jsem větší špeky. plus lepidlo, štuk, malba... v bytě kde je připravenej finál - malby, podlahy, kompletace. Jedny dveře do koupelny, kde je udělaná stěrka. A ještě to udělat tak, aby to nebylo vidět.Už jsem taky viděl horší, ale u cizího, tam mi to tolik nevadilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Posaď futra podle vyzdění nahoru, dole udělej vyšší práh, když vytopíš koupelnu, tak ti to tam zústane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 U mě to zkurvili úplně stejně, z jedenácti dveří šest mimo rozměr. Nakonec jsem to vypěnil a nafrézoval modřínový římsy na každý zvlášť, jak to kde vyšlo. Jenomže já rekonstruoval přes 200 let starou usedlost, dveře, futra, podlahový lišty nechal dělat komplet v modřín masivu. Nakonec se mi to i líbí, ale v moderním interieru s obložkami lamino folie bych podobný skopičiny nečekal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Už jsem viděl zedníka, který se nacamral a zazdil plechový futra prahem nahoru.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 U nás ve vsi je chlap, o němž se traduje, že si kdysi před lety doma zazdíval klasický špaletový vokno i s nasazenýma křídlama, aby to jako drželo fazónu. Taky u toho popíjel a když za pár dní zatuhla malta a otevřel křídla, spadly (-a) mu na podlahu. C'est la vie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Kdyz nasi rekonstruovali tak zednik vyzdil sprchovy kout, ze na zdi co ma 180cm je rozdil dole a nahore 10cm ve vzdalenosti od protejsi steny, ktera je rovna... to byl taky pripad, jo a jmenoval se Nedbalek, jsem rikal, ze tam ty indicie byly :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Chlapi vy jste mi tema zazitkama normalne vylecili nasranost z neschopnyho postaka. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Tak při naší rekonstrukci záchodu prvý řemeslník odmontoval mísu a dal ji na chodbu. Poté přišel zedník a když viděl odpad (= díru), tak to zabetonoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky