VintageLover Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Je to sice delší,ale na rozdíl od mnoha výkřiků zde to má hlavu a patu https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ohrozenym-muzeme-pomoci-svou-vlastni-imunitou-97986?seq_no=4&source=hp&dop_ab_variant=327501&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null A ač se nechci Kuncákovy spolužačky z mateřinky dotýkat tak ve srovnaní s tím horním to spíše připomíná vyzvaní k tanci na palubě Titanicuhttps://eurozpravy.cz/domaci/zdravotnictvi/kolem-pandemie-je-zbytecna-hysterie-rika-pro-ez-mikrobiolozka-adamkova.b6e242e3/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=nullDíky za článek Conrade. Je dost věcný a má to hlavu a patu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 K tomu Hamackovi, uz jsem to rikal, za me hodne vyrost. Zacal, alespon pusobit jisteji a rozhodneji. Socany jsem nikdy nevolil, ale divat se na posledni roky, bylo utrpeni. Uz jsem jim skoro chtel dat hlas z litosti. Jsem zastancem silnych tradicnich stran, se silnymi lidry. Takze to beru jako plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Běžte s politikou do prdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Ten článek Koláře a Svobody mi zatím dává největší smysl ze všeho, co jsem dosud četl. Komplexni shrnutí založené na odbornosti a zároveň zdravém rozumu. Kéž bychom takové lidi měli ve vládě. Opravdu se velmi obávám reálných dopadů všeho toho, co se tu teď děje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Přátelé, nemám čas ani náladu na demokracii. Sbohem hajzlová štětko. Dobře Berte, já na ten výlev čuměl a říkal jsem si, jestli jsem ještě na Chronomagu. Za mě OK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 (upraveno) Na turisty musí bejt přísnost! Dneska jsem vyblejsknul tohohle ptáčka při nalítávání nad lomem Velká Amerika. P1070613.JPG Presne tenhle ptacek dneska odpoledne privezl do Motola dite ktere se zritilo do Male Ameriky. Upraveno 4. dubna 2020 uživatelem rayethon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Zajimava otazka - muze byt nakaza coronavirem pracovni uraz? Nekdo rika ze ano, nekdo ze ne. Co myslite? https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pracovni-uraz-nakaza-koronavirus-odskodneni.A200404_202338_domaci_remy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Presne tenhle ptacek dneska odpoledne privezl do Motola dite ktere se zritilo do Male Ameriky.To fakt? Ou shit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Tak za prvé to nebyl osvoboditel. A za druhé už tam neměl být od roku 1989. Kdo by se chtěl pustit do diskuze, nechť si přečte nejdřív nějakou literaturu. mTakze si mam nacitat literaturu aby som zistil,ze marsal Rybalko neoslobodil Prahu?No tak to si asi iny borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Rybalko? Na Pze 6 ale sundali Koněva .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Ok.Nie Rybalko,ale Konev.Karantena robi svoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 ? Ti, kdo si nepamatují minulost, jsou odsouzeni k tomu ji opakovat. ? George Santayana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Ok.Nie Rybalko,ale Konev.Karantena robi svoje...Mohli by tam misto potentata dat treba tenhle pekny rusky obraz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 To fakt? Ou shit. Dela vsechno, od transportu zranenych, po "hlidani" spatneho predjizdeni. Pokud to byla tentokrat smysluplna cinnost, tak se omlouvam za predchozi prispevek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Ok.Nie Rybalko,ale Konev.Karantena robi svoje...No samozřejmě ze neosvobodil? Vždyť se to uci uz deti, ze Ruda Armáda přijela do Prahy až ráno 9.5. a to bylo prakticky po boji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Frantiku, jsem poslední, kdo by se chtěl Rusáků zastávat, ale stojí za zvážení, jak by začalo a vyvíjelo se Pražské povstání... a jak by bojovali Němci... kdyby nebyla za humny ruská armáda. Jistě, mohla by jí nahradit americká, jenže ta by se do Československa v pětačtyřicátým možná ani nedostala, kdyby Němci bojovali jen na západní a jižní frontě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Hoši, je ta politika nutná? Zajimava otazka - muze byt nakaza coronavirem pracovni uraz? Nekdo rika ze ano, nekdo ze ne. Co myslite? https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pracovni-uraz-nakaza-koronavirus-odskodneni.A200404_202338_domaci_remy Já o tom teda pochybuji, ale možná nám poradí někdo z místních advokátů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Frantiku, jsem poslední, kdo by se chtěl Rusáků zastávat, ale stojí za zvážení, jak by začalo a vyvíjelo se Pražské povstání... a jak by bojovali Němci... kdyby nebyla za humny ruská armáda. Jistě, mohla by jí nahradit americká, jenže ta by se do Československa v pětačtyřicátým možná ani nedostala, kdyby Němci bojovali jen na západní a jižní frontě.Jasné. Nic není černobíle. Chapu i ty konsekvence. A chapu podíl Sovětů na osvobození Československa. Ale proste fyzicky ani reálně Ruda Armáda Prahu neosvobodila. Přijeli, když uz bylo po všem, i po kapitulaci a proto na ne Pražani házeli seriky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Jakou to má spojitost koronavirem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Je to jen reakce na jeden údiv tady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se