Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 17 minutami, skalis napsal:

3 tydny po ockovani se asi muze stat. Je tam nejaka prodleva nutna na tvorbu protilatek a ta je v radu tydnu. Tak jsi to mozna jen nestihl.

Ja pujdu na ockovani proti chripce poprve za zivot pristi tyden.

U mě to bylo první a poslední očkování proti chřipce. Jako že jsem chcípák, záněty dutin, krk, pravidelně. Tak chřipku jsem neměl (zaťukat) X let před tím, ani potom. Max střevní (den teplot). Třeba to je, jak píše p.Rayethon, ta účinost. Každopádně držím palce, ať je to o.k.

Odesláno
před 6 hodinami, martar napsal:

Já nevěřím ničemu a odborník na klima ani epidemie nejsem, takže jsem si problěm zjednodušil až na svou mentàlní uroveň. Rostou čísla? Rostou. Je to průser pro zdraví, zdravotnictví a ekonomiku? Je.

Tak nějak lidsky jednoduše shrnuto...:-) Jsme v tom nastejno 😉

Odesláno

Pro zajímavost aktuální obsazenost z Motola. Přijde mně zvláštní, že 75% hospitalizovaných pacientů s covidem je bezpříznakových nebo s lehkým průběhem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Jo, na tohle ti za chvíli někdo odpoví že máš počkat do XX data, že budou "mražáky na mrtvoly" v ulicích. A ono po 14ti dnech pořád nic, pořád je i v Motole 43 osob co tam musí být. Ale počkejme. 

Ještě mi jde editovat, tak připojím čísla z FN Motol (největší FN v ČR) co psal ředitel nemocnice před 24 dny. Za tři a půl týdne intenzivního strašení z médií jak je každý den a dennodenně megarekord a ultrarekord jde vidět že do toho těžkého stavu do nemocnice z těch tisíců se dostane lidí naštěstí málo. Rekordi po.ebaný.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Tom4
Odesláno

Covid mám 14 dní za sebou ... tři dny bolesti hlavy, v noci celé tělo, vyřešil to Novalgin a prášek na spaní ... bez teplot, bez ztráty čichu apod. Žena i děti nic. Celkově tedy prakticky bez obtíží, dnes jsem už byl na kole, 2:30 hodiny na pohodu. Když to vše shrnu, tak vlastně dobrý. Když to srovnám se zážitkem čtyři roky zpět, kdy jsem měl v pacifiku na jednom z malých atolů horečku Dengue ... tak Covid je vlastně úplná pohodička :)

Odesláno
 U mě to bylo první a poslední očkování proti chřipce. Jako že jsem chcípák, záněty dutin, krk, pravidelně. Tak chřipku jsem neměl (zaťukat) X let před tím, ani potom. Max střevní (den teplot). Třeba to je, jak píše p.Rayethon, ta účinost. Každopádně držím palce, ať je to o.k.

Diky, sam jsem zvedavej. Chripku jsem snad v zivote nemel, nemocnej jsem jednou za x let. Letos to beru jako disgnostickou zalezitost - kdyz na me neco skoci, budu mit indikaci, ze je to covid.
Odesláno
před 10 minutami, Jarett napsal:

Covid mám 14 dní za sebou ... tři dny bolesti hlavy, v noci celé tělo, vyřešil to Novalgin a prášek na spaní ... bez teplot, bez ztráty čichu apod. Žena i děti nic. Celkově tedy prakticky bez obtíží, dnes jsem už byl na kole, 2:30 hodiny na pohodu. Když to vše shrnu, tak vlastně dobrý. Když to srovnám se zážitkem čtyři roky zpět, kdy jsem měl v pacifiku na jednom z malých atolů horečku Dengue ... tak Covid je vlastně úplná pohodička :)

No tak paráda 👍 Dá se říct že většina mých kamarádů do padesátky nějak tak podobně. A při vyléčení dostali informaci někteří z nich, že jsou teď tři měsíce imunní, to je co zase za novinku? Dostal jsi nějaké podobné informace jak dál? 

Odesláno

Mohl by mi někdo ze znalejsich vysvětlit plánované opatření-zákaz nočního vycházení? Většinu opatření chápu, nemusím souhlasit, ale chápu, ale tohle mi nějak hlava nebere. 

Odesláno
před 25 minutami, African napsal:

No tak paráda 👍 Dá se říct že většina mých kamarádů do padesátky nějak tak podobně. A při vyléčení dostali informaci někteří z nich, že jsou teď tři měsíce imunní, to je co zase za novinku? Dostal jsi nějaké podobné informace jak dál? 

Ne, nedostal, imunita není potvrzená ... ale beru to tak, že pokud bych znovu virózu měl, horší to nebude :)

Odesláno
před 3 minutami, Jarett napsal:

Ne, nedostal, imunita není potvrzená ... ale beru to tak, že pokud bych znovu virózu měl, horší to nebude :)

Zatial som cital pravy opak.

Odesláno
před 6 minutami, kuncák7 napsal:

Mohl by mi někdo ze znalejsich vysvětlit plánované opatření-zákaz nočního vycházení? Většinu opatření chápu, nemusím souhlasit, ale chápu, ale tohle mi nějak hlava nebere. 

Ja si myslim ze party, navstevy, chlastanie. Najrizikovejsie aktivity.

Odesláno
před 6 minutami, kuncák7 napsal:

Už od března se ví, že zabiják chodí zásadně po hospodách po 22 hodině. 

:D :D :D

Odesláno
před 1 minutou, eskimak napsal:

Jenže se taky ukazuje, že státní aparát není schopen nařízení a zákazy kontrolovat. 

Odesláno (upraveno)

Ja si myslim ze nocni zakaz vychazeni je jeste fajn, za par dni nas zavrou doma i pres den

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno
před 28 minutami, eskimak napsal:

To mě napadlo též, ale vždyť je vše už zavřené. 

Na chatě v lese snad zadnyho policajta nepotkám. Navíc nám tam nesvítí pouliční osvětlení :-). 

Odesláno

Mám to taky za sebou, testovali nás v práci, kvůli možnému kontaktu. Pozitivní výsledek mě dost překvapil. Pak začala trochu rýma, škrábání v krku, jeden den teplota. Ale mám kolem sebe i lidi, který to docela sundalo, vysoký teploty 4 - 5 dní v kuse, únava, bolesti hlavy, ... 

Odesláno
Před hodinou, skalis napsal:

Diky, sam jsem zvedavej. Chripku jsem snad v zivote nemel, nemocnej jsem jednou za x let. Letos to beru jako disgnostickou zalezitost - kdyz na me neco skoci, budu mit indikaci, ze je to covid.

Jak to tu čtu, jsou tady jen jakési citlivky… Já se očkuju každý rok víc než deset let, vždy zcela bez problémů (pokud v to nepočítám, že člověka trochu bolí ruka, do které byl očkovaný)... a bez chřipky. 

Odesláno
před 9 minutami, kuncák7 napsal:

To mě napadlo též, ale vždyť je vše už zavřené. 

Na chatě v lese snad zadnyho policajta nepotkám. Navíc nám tam nesvítí pouliční osvětlení :-). 

Asi preto ze je vsetko zatvorene. Ludia su nepoucitelni, party zacnu na sukromi.

Na chate v lese by som sa naozaj nebal.

Odesláno
před 38 minutami, Tom4 napsal:

Jenže se taky ukazuje, že státní aparát není schopen nařízení a zákazy kontrolovat. 

Kontrolovat to ide pochopitelne len namatkovo. Inak by ludia po cestach nejazdili rychlejsie ako limit, vsakze ;).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...