Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 14 minutami, eskimak napsal:

Kontrolovat to ide pochopitelne len namatkovo. Inak by ludia po cestach nejazdili rychlejsie ako limit, vsakze ;).

Tyjo, normálně se trochu obávám že to dotáhneme až tak daleko, že budou dopravní kamery automaticky strhávat kredity či prachy, auto nepojede víc jak limit a ještě mě napráská v úsecích kde nejsou kamery. Zase na druhou stranu až to nastane tak už asi budu zapšklej dědek co stejně bude moct za volant jenom samořiditelného auta a né svévolně rozhodovat o tom jak pojedu :D

Návštěvník Zmizík
Odesláno
před 6 minutami, Tom4 napsal:

Tyjo, normálně se trochu obávám že to dotáhneme až tak daleko, že budou dopravní kamery automaticky strhávat kredity či prachy, auto nepojede víc jak limit a ještě mě napráská v úsecích kde nejsou kamery. Zase na druhou stranu až to nastane tak už asi budu zapšklej dědek co stejně bude moct za volant jenom samořiditelného auta a né svévolně rozhodovat o tom jak pojedu :D

... a hlavně kam pojedeš

Odesláno
před 25 minutami, Tom4 napsal:

Tazko Ti vyhoviet. Pred chvilou si frflal ze to stat nieje schopny kontrolovat... .

Odesláno
před 4 minutami, Borisslos napsal:

Ve finále ještě zakážou prodej chlastu nadobro. A budeme mít utrum.

Prohibici k tomu všemu, tak to si to rovnou můžem jít hodit. :D

Odesláno

100m se psem. Ty woe, jak mu tohle vysvětlím, to fakt nevím :-). 

Tomu už se fakt musím smát. Tohle je blackout rozumu. 

Odesláno
před 9 minutami, Radek124 napsal:

Co tahle banda může mít v repertoáru - roušky i na hajzlu, stanné právo a nákupní hodiny pro důchodce?

Pár kilometrů ostnáče, digitální Agrokorunu a volební právo jen pro státní zaměstnance, důchodce a korektní menšiny.

Odesláno
před 5 minutami, kuncák7 napsal:

100m se psem. Ty woe, jak mu tohle vysvětlím, to fakt nevím :-). 

Tomu už se fakt musím smát. Tohle je blackout rozumu. 

500 Martas, to pochopi😅

Odesláno
Právě teď, Bert napsal:

OMG, to je ale paskvil.

To nemá cenu snad ani komentovat. Doteď jsem je obhajoval, ale tohle není paskvil ale sra..a

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...