Radek124 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 (upraveno) Jak jsem vyhrál válku od Patricka Ryana, jedna z mých nejoblíbenějších knížek - konkrétně kapitoly s evaluací zubních protéz nadřízených, organizací ukázkového kriketového zápasu a s vykupováním vzorků hovínek od arabů by pro škrabáky z ministerstva zdravotnictví měly být povinnou četbou Upraveno 22. prosince 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 No ty vole. Covid je jako Hitler, morová epidemie, očkování nebo smrt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Hele, třeba planeta konečně vyhrála nad svou největší nemocí, totiž lidma a za dvacet let tu nebudeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Satanžel, jakožto vrcholový parazit až s hostitelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 7 hodinami, Radek124 napsal: Pánové, když už jsme u těch ministerských powerpointů k očkování "tím co zrovna bude v mrazáku", tak jak Herr Reichspritzenmeister očkovaným zařídí že akorát měsíc (!) po první dávce bude pro dotyčného na daném místě k dispozici i druhá = kompatibilní = od té samé firmy? tak můžeš tu druhou dávku dostat při aplikaci první, pokud si koupíš dostatečně kompatibilní mrazák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 8 hodinami, eskimak napsal: Dufam ze srandujes. Ak nie, tak dufam ze tvoje prava budu obmedzene viac ako ty chces obmedzit prava ostatnych (napr. na prezitie). Proč by právo na přežití ostatních mělo větší hodnotu než moje právo na přežití? A když má kuřák právo na to, aby omezil můj nárok na čerstvý vzduch, proč bych já neměl mít právo ho nakazit čímkoli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 17 minutami, Irwinek napsal: Proč by právo na přežití ostatních mělo větší hodnotu než moje právo na přežití? A když má kuřák právo na to, aby omezil můj nárok na čerstvý vzduch, proč bych já neměl mít právo ho nakazit čímkoli? OMG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Irwinek by si měl změnit nick na Krtenek2.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 1 hodinou, Irwinek napsal: Proč by právo na přežití ostatních mělo větší hodnotu než moje právo na přežití? A když má kuřák právo na to, aby omezil můj nárok na čerstvý vzduch, proč bych já neměl mít právo ho nakazit čímkoli? Kurak toto pravo nema. Neviem ako v CR, na SK sa fajcit nesmie prakticky nikde kde sa vyskytuju ludia a nejedna sa o speci fajciarsky priestor. Zijes v spolocnosti a tym akceptujes jej pravidla. Covid je aktualne pre velku cast spolocnosti akutna hrozba a podla toho sa prijimaju opatrenia. Ak s nimi suhlasit nebudes, budes met obmedzene vyuzivanie nejakych sluzieb ktore ti zivot v tejto spolocnosti ponuka. A tvoje prava obmedzene niesu - stale sa mozes rozhodnut a zvolit si sam. Ale nemozes cakat ze ti niekto bude tolerovat to ze ho ohrozujes na zdravi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Prava omezena jsou, to zas jo a ne malo. Proto bych si predstavoval koncepcnejsi pristup, poradnou pripravu a promyslenou argumentaci podlozenou daty. A taky strategii, jak z toho co nejrychleji ven. Bohuzel postradam vse vyse uvedene. Ale to mi nedava pravo do toho hodit vidle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 55 minutami, skalis napsal: ...Proto bych si predstavoval koncepcnejsi pristup, poradnou pripravu a promyslenou argumentaci podlozenou daty. .... na to bohužel není čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 (upraveno) před 57 minutami, moco napsal: na to bohužel není čas Tak na to nejsou hlavně schopný lidi. Teda ne, že by asi neexistovali, ale mám obavu, že nejsou u téhle "akce". Upraveno 22. prosince 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 11 minutami, geometr napsal: Tak na to nejsou hlavně schopný lidi. Teda ne, že by asi neexistovali, ale mám obavu, že nejsou u téhle "akce". souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Předesílám, že nejsem odborník ani nechci vyvolávat flame. Jen se zeptám, zda je můj selský rozum krátký. Máme dva nesmiřitelné tábory občanů. Skupina pro vakcinaci a skupina proti vakcinaci sk. Pro vakcinaci věří, že po dvou injekcích získají imunitu proti covidu sk. Proti vakcinaci se obává, že by po dvou injekcích měli nechtěné vedlejší následky a proto raději nechtějí imunitu proti covidu Nerozumím jedné věci - když je někdo pro vakcinaci, proč mu vadí, že někdo jiný tu imunitu nezíská? Neočkovaný člověk přece nenakazí očkovaného člověka. OK může nakazit jiné neočkované lidi, ale když ti odmítli vakcinu, tak šli vědomě do rizika, takže cajk? Zase - co na tom vadí těm očkovaným? Nepouštět do letadla (do práce, do školy, na koncert) lidi bez potvrzení o očkování je pak nonsens. Očkovaní cestující (kolegové, školáci, návštěvníci koncertu) budou přece v bezpečí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Ale lidi ze sk. 1 mají lidi ze sk. 2 v paži, nevadí jim to. Humbuk dělá sk. 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 5 minutami, Duke650 napsal: Předesílám, že nejsem odborník ani nechci vyvolávat flame. Jen se zeptám, zda je můj selský rozum krátký. Máme dva nesmiřitelné tábory občanů. Skupina pro vakcinaci a skupina proti vakcinaci sk. Pro vakcinaci věří, že po dvou injekcích získají imunitu proti covidu sk. Proti vakcinaci se obává, že by po dvou injekcích měli nechtěné vedlejší následky a proto raději nechtějí imunitu proti covidu Nerozumím jedné věci - když je někdo pro vakcinaci, proč mu vadí, že někdo jiný tu imunitu nezíská? Neočkovaný člověk přece nenakazí očkovaného člověka. OK může nakazit jiné neočkované lidi, ale když ti odmítli vakcinu, tak šli vědomě do rizika, takže cajk? Zase - co na tom vadí těm očkovaným? Nepouštět do letadla (do práce, do školy, na koncert) lidi bez potvrzení o očkování je pak nonsens. Očkovaní cestující (kolegové, školáci, návštěvníci koncertu) budou přece v bezpečí. Bohuzial to nieje tak ako pises. Tyka sa to prakticky vsetkych ockovani ktore tu mame. Ak nieje zaockovana dostatocna skupina obyvatelstva, tak sa nevytvori kolektivma imunita. Pri niektorich ockovaniach je to dokonca cez 90%. Pri Covide som zatial cital rozmedzie 40-60%. Ockovanie nieje stopercentne, ak sa jediny ockovany bude hybat medzi neockovanymi, je realne ohrozeny. A treba este hladiet na zranitelnu skupinu ludi, ktori z roznych dovodov ockovani byt nemozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Skupina 2 se boji, ze nebude mit stejna prava jako sk.1. Skupina 1 se boji, ze kvuli prilis pocetne sk.2 nedojde k dostatecnemu rozvolneni a budou-li tak jako tak muset sedet doma na prdeli, bude jim cele ockovani k hovnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Jak říkám, nejsem odborník, ale situaci, když se já jako jediný očkovaný budu pohybovat v kolektivu deseti neočkovaných, vnímám tak, že jsem v bezpečí. Pokud ne, tak bude velmi těžké přesvědčit kohokoli, aby se nechal očkovat. on ten pojem “proočkovanost” x procent populace resp. absurdní “kolektivní imunita” je imho spíše statistický stav, kdy se nákaza sice přenáší mezi jednotlivci, ale nemá parametry nekontrolované epidemie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 5 minutami, nickolas napsal: Skupina 2 se boji, ze nebude mit stejna prava jako sk.1. Skupina 1 se boji, ze kvuli prilis pocetne sk.2 nedojde k dostatecnemu rozvolneni a budou-li tak jako tak muset sedet doma na prdeli, bude jim cele ockovani k hovnu. Celkom k hovnu to očkovanie nebude ,pravdepodobne výrazne zjednoduší cestovanie medzi štátmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Je to ako v tomto obrazku, tym ze budes ockovaný neznamená ze sa uz nemozes nakazit, nikto nic negarantuje.Ja berem vakcinu len ako priepustku moct fungovat normalneSeiko & Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se