nickolas Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Pár dnů a už mě to nebaví. Žena placatá jak placka, teploty, zimnice, žaludek na vodě... Já s děckama ok, ale té práce. Páťák celé dopoledne škola, online hodiny, přepisy, úkoly. Je už docela samostatný, ale hlídat se to musí. Do toho čajíčky a spol. pro ženu, dělat oběd, uklidit... Po obědě učení s prvňákem, klasické domácí práce, čajíčky, večeře. Kurňa to je hovno dovča! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 (upraveno) Souhlasím s @Jarett a vím jak to myslel. Každý by měl, v téhle době, pracovat na své imunitě, je to to nejmenší, čím může jako občan této země přispět a být tak "tichým hrdinou". Já začal dávat studené sprchy, běhám více než kdy jindy, min. jednou týdně jsem na horách a každé ráno dávám 1000mg vitamínu C. Rodinku tím nezatěžuji, ale naučil jsem alespoň ženu a dcerku spát při otevřeném okně. Upraveno 6. ledna 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 @nickolas- částečně chápu neb jsme tento týden začli s on-line výukou našeho prvňáka. I když soukromá škola, tak mám největší chuť učit dceru sám, když to vidím. On-line je 25minut denně a pak se jí ještě věnuji 3h sám. Co ale bude příští týden až začnu s prací.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 6 minutami, moco napsal: Souhlasím s @Jarett a vím jak to myslel. Každý by měl, v téhle době, pracovat na své imunitě, je to to nejmenší, čím může jako občan této země přispět a být tak "tichým hrdinou". Já začal dávat studené sprchy, běhám více než kdy jindy, min. jednou týdně jsem na horách a každé ráno dávám 1000mg vitamínu C. Rodinku tím nezatěžuji, ale naučil jsem alespoň ženu a dcerku spát při otevřeném okně. Nebylo by lepší prostě kopnout panáka slivovice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 challenge je, že jak kopnu jednoho, tak u něj nemusí zůstat. Jak během chvíle z PRO udělat CONTRA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 21 minutami, Foundryman napsal: Nebylo by lepší prostě kopnout panáka slivovice? Psychickou pohodu mi zajišťují pravidelné dávky vína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 43 minutami, nickolas napsal: . Kurňa to je hovno dovča! Zeptám se, co hygiena a trasování? U příbuzných se vyskytl covid (žena, chyceno v práci, dělá v supermarketu), podle ní všechny kolegyně pozitivní, sedí teda sami od sebe celá rodina s dětma podobnýho věku jak máš ty doma, ale trasování kontaktů nic. Zbytek rodiny na testy nikdo nežene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 17 minutami, Ajaj napsal: challenge je, že jak kopnu jednoho, tak u něj nemusí zůstat. Jak během chvíle z PRO udělat CONTRA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Při tomhle denním počtu nakažených už trasování nefunguje... Chytrá karanténa a trasování je dobrá pro situace, kdy jsou denně stovky nakažených. V tomhle stavu je to už utopie..proto o tom taky už nikdo nikde nemluví.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Právě teď, Tom4 napsal: Zeptám se, co hygiena a trasování? U příbuzných se vyskytl covid (žena, chyceno v práci, dělá v supermarketu), podle ní všechny kolegyně pozitivní, sedí teda sami od sebe celá rodina s dětma podobnýho věku jak máš ty doma, ale trasování kontaktů nic. Zbytek rodiny na testy nikdo nežene. No je to takovy vselijaky. Pozitivira zeny v pondeli. Vecer potvrzeni PCR testu pres SMS. Hygiena ji volala v utery dopoledne. Ptali se na kontakty 3-4 dny zpet. Jeste v pondeli vecer jsme to vyplnivali online - chteji to, aby nemuseli tolik prepisovat pri hovoru. U toho uterniho hovoru v systemu nic nemeli, takze zbytecna prace a vsechno nahlasit per huba. Ale napriklad mati, ktera u nas byla, si nenapsali vubec, presto ze jsme rikali ze dela v duchodaku. Prej ze se tam beztak testuji sami, tak cajk. Ja jsem se hned v pondeli naprasil sve obvodacce a dostal jsem karantenu. Hygiena mi volala taky v utery, odpoledne. Evidentne nevedeli ze jde o spolecnou domacnost, ale to jsme si nejak vysvetlili. Hygiena mi rika, takze od zitrka (stredy) vam narizujem karantenu. Povidam ze ji mam uz od lekare, od pondelka. Nezajem. Takze mam nemocenskou od doktorky do 13., ale karantenu od hygieny do 15. Dneska volala hygiena, ze syn mel kontakt s nakazenym! Zas vysvetlovani ze je to v domacnosti a premlouvani, aby si kurvadoprdeleuz nekam napsali, ze jsme jedna domacnost a at nam zitra nevolaji kvuli druhemu synovi. Asi je kvuli zabezpeceni osobnich udaju, ale s timhle systemem se nedivim, ze nestihaji. Co maji online, to nevidi. Co muzou vyridit jednim telefonem, resi trema. Tak ja nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Borec! Z kluziště květinářství. Majitel lední plochy obešel zákaz tím, že prodává květiny https://magazin.aktualne.cz/kuriozity/majitel-kluziste-obesel-zakaz-tim-ze-prodava-kvetiny-lide-mo/r~4dbcfc504f3011eb9d74ac1f6b220ee8/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Každopádně je k zamyšlení skutečnost, že čím přísnější omezení, tím víc nakažených. Neudělali soudruzi někde chybu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 36 minutami, odjinud napsal: Borec! Z kluziště květinářství. Majitel lední plochy obešel zákaz tím, že prodává květiny https://magazin.aktualne.cz/kuriozity/majitel-kluziste-obesel-zakaz-tim-ze-prodava-kvetiny-lide-mo/r~4dbcfc504f3011eb9d74ac1f6b220ee8/ U nas sa hovori debil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 (upraveno) před 37 minutami, Foundryman napsal: Každopádně je k zamyšlení skutečnost, že čím přísnější omezení, tím víc nakažených. Neudělali soudruzi někde chybu? Tak soudruzi tech chyb udelali spoustu, ale to, co se deje ted, je imho jasnej dusledek toho, ze pri 5ti tisicich novejch nakazenejch denne vratili decka do skol a otevreli obchody a hospody. Tim zvysili mobilitu a mnozstvi socialnich kontaktu dostatecne na to, aby se nakazilo dost lidi, kteri to pak po opetovnem zavreni predali v ramci svatecnich volnych dnu pokud mozno co nejvetsimu poctu rodinnych prislusniku. Ted to "jenom" dobiha. Kasparek Blatnik tvrdil pred svatky, ze maj presny modely, ktery maj chybovost do 5%. Takze to co se ted deje vedeli ty smejdi iz kdyz rozvolnovali, ale z dubodu, ktery nam asi verejne nikdy nepriznaj, do toho sli a rozvolnili. Jsou to velky pasaci. Upraveno 6. ledna 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 (upraveno) před 1 minutou, honza71 napsal: Sorry double Upraveno 6. ledna 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 59 minutami, Foundryman napsal: Každopádně je k zamyšlení skutečnost, že čím přísnější omezení, tím víc nakažených. Neudělali soudruzi někde chybu? A ty jsi si nevšiml, že lidi na ta omezení upně z vysoka kašlou? A ještě tu máme opěvované novodobé hrdiny typu květinář, jak odjinud zmiňuje Celá Evropa z nás má prdel, možná celý svět, no ale aspoň v něčem jsme zase jedničky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 18 minutami, African napsal: A ty jsi si nevšiml, že lidi na ta omezení upně z vysoka kašlou? A ještě tu máme opěvované novodobé hrdiny typu květinář, jak odjinud zmiňuje Celá Evropa z nás má prdel, možná celý svět, no ale aspoň v něčem jsme zase jedničky Květinář je Polák ze Štětína, to není u nás... Na omezení se kašle obtížně, když jsou zavřený hospody a obchody. A co tak koukám, s náhubkama chodí skoro každej. S remcáním zdaleka nejsme výjimka, Němci už se taky bouří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 28 minutami, African napsal: A ty jsi si nevšiml, že lidi na ta omezení upně z vysoka kašlou? To ani náhodou, všichni co znám to dodržují, nikdo nechodí bez roušky, nikdo nepoletuje venku po nocích, všichni sedí na prdelich doma, děti nechodí do školy, podniky zavřený. Chce to nesledovat senzacechtivý bulvár. A že lidi řvou je jasné, pokud to neomezuje zrovna tvoji firmu tak pohoda, ale představ si co byste asi tak dělali kdyby jste museli třeba na tři měsíce zavřít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 2 minutami, Foundryman napsal: Květinář je Polák ze Štětína, to není u nás... Na omezení se kašle obtížně, když jsou zavřený hospody a obchody. A co tak koukám, s náhubkama chodí skoro každej. S remcáním zdaleka nejsme výjimka, Němci už se taky bouří. My jsme CHKO a prý je u nás krásně říkají, takže všude turistů přes vánoce mrdel. Obrovské skupinky i po deseti lidech v přírodě, samozřejmě všichni bez roušek. Večer chodím se psem a těch různých párty po barákách nespočet, upřímně jsem přesně věděl že nám to po vánocích takhle vyletí vzhůru.....a můžeme si za to hlavně my sami, nikdo jiný. Na druhou stranu samozřejmě souhlasím, že některá vládní optaření jsou opravdu dost zmatená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 5 minutami, Tom4 napsal: To ani náhodou, všichni co znám to dodržují, nikdo nechodí bez roušky, nikdo nepoletuje venku po nocích, všichni sedí na prdelich doma, děti nechodí do školy, podniky zavřený. Chce to nesledovat senzacechtivý bulvár. A že lidi řvou je jasné, pokud to neomezuje zrovna tvoji firmu tak pohoda, ale představ si co byste asi tak dělali kdyby jste museli třeba na tři měsíce zavřít? Jak jsem již psal, někde možná klid a někde masakr strašnej viz. u nás, Krkonoše, atd. Lidi toho mají plné zuby, to chápu, ale to je přeci na jinou debatu. Tady se divíme, že i přes Lockdown ta čísla strašně rostou a já jsem dal jen vysvětlení. Nebo myslíš, kdyby se věci měli tak jak píšeš, že těch nových nakažených a mrtvých by bylo opravdu tolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se