instant Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 41 minutami, nickolas napsal: Snad jo. Snad si ji tam pohlidaji, kdyz je jejich. Uz ma kyslik a zvazujou remdesivir. Prej uz tam mela byt davno. drzim palce nech sa co najskor uzdravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Nickolasi drzim palce, necte se to dobre. To date! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Ale jo, bude to dobre. Ony si ji tam kolegynky srovnaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Nickolasi, držím palec, určitě to dobře dopadne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 24 minutami, nickolas napsal: Ale jo, bude to dobre. Ony si ji tam kolegynky srovnaji. Držím palce, Isoprinosine taky budou zkoušet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 To netusim. Cekaji na RTG a sono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Držte se, stojí to za prdlačky. Co je to ten Isoprinosine prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 (upraveno) před 9 minutami, African napsal: Držte se, stojí to za prdlačky. Co je to ten Isoprinosine prosím? No k vam na kopec nez dojde informace to je vecnost . Levnej a podle vseho dost ucinnej lek na predpis. Jenze ho vyrabi uz leta spousta firem, tak se na nem neda " vydelat". Navic ho ma byt nyni akutni nedostatek. Taky by se mel podavat v ranne fazi, jakmile se to v tobe "rozjede", tak uz to ztraci ucinnost, prozoze primarne ten lek startuje a posiluje imunitni system. Upraveno 7. ledna 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 8 minutami, honza71 napsal: No k vam na kopec nez dojde informace to je vecnost . Levnej a podle vseho dost ucinnej lek na predpis. Jenze ho vyrabi uz leta spousta firem, tak se na nem neda " vydelat". Navic ho ma byt nyni akutni nedostatek. Taky by se mel podavat v ranne fazi, jakmile se to v tobe "rozjede", tak uz to ztraci ucinnost, prozoze primarne ten lek startuje a posiluje imunitni system. Ono je to kolikrát lepší s tou prodlevou informací Díky za vysvětlení. V pondělí jsem měl jednání s účetní, ta dneska pozitivní. Buď mám z prdele kliku, anebo jsem nesmrtelnej. Odpo asi zkusím skok z pátého patra, abych zjistil kde leží pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 21 minutami, African napsal: Ono je to kolikrát lepší s tou prodlevou informací Díky za vysvětlení. V pondělí jsem měl jednání s účetní, ta dneska pozitivní. Buď mám z prdele kliku, anebo jsem nesmrtelnej. Odpo asi zkusím skok z pátého patra, abych zjistil kde leží pravda Neboj, máš ještě 3 až 5 dní, kdy se to může projevit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 V pondělí a úterý mě vezl kolega do práce a teď mi volal, je pozitivní. Ach jo. Nickolasi držím palce, bude to dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 1 hodinou, nickolas napsal: To netusim. Cekaji na RTG a sono. Držím palce i Horac packy drž se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 1 hodinou, neuromancer napsal: Držím palce, Isoprinosine taky budou zkoušet? Ahoj, no já osobně s Isoprinosine zkušenost mám, ale nic moc. Od 1.prosince diagnostikován i s manželkou Covid 19. Od toho dne 3x denně Isoprinosine 100 mg. Čtyři dny bez příznaků, 5 den horečka ale pořád se to dalo. 8. prosince jsem už nezvládl skoro doplazit se na záchod, tedy nemocnice, diagnostikován oboustranný zápal plic, takže Remdesivir, JIP, terapie HF (vysokorychlostní kyslík). Takže u mne ten Isoprinosine nezabral. Ale já ovšem diabetik na inzulinu, nadváha a hypertonik. V nemocnici jsem byl 17 dnů. Dnes doma, večer pořád záchvaty kašle,vyjít schody do 2 patra pořád neskutečný problém, ale jsem vcelku rád, že jsem to přežil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 (upraveno) před 38 minutami, kuncák7 napsal: V pondělí a úterý mě vezl kolega do práce a teď mi volal, je pozitivní. Ach jo. Nickolasi držím palce, bude to dobrý. Tak to máme dávku ve stejný den, držím palec, já jdu do sklepa kloktat 52%ní Upraveno 7. ledna 2021 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Ze se k tomu jeste vracim... Rano, kdyz jsem zenu vedl k autu, jsme potkali dve klavosive sousedky pred vchodem do domu. Jedna, klasicka drbna a zakerna mrcha. Baba hnusna, skoro 80 let. Kdysi na me s jejim muzem volali policajty a pak mi to prisli kamaradsky rict, ze bacha, nekdo na tebe bonzoval... Tak sotva jsme vylezli z baraku rika (jako obvykle bez pozdravu), no vy to urcite budete vedet, nekdo u nas ve vchode ma to svinstvo. To “svinstvo” vyplivla tim zpusobem, jako se mluvilo na jare o lyzarich z Italie. Tvl v zivote jsem nemel takovou chut nekomu natahnout. Baba nebaba, stara nestara. Doted mi to hybe zluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Mels ji rict, babe, ze manzelka, protoze se stara o tyhle lidi v nemocnici. Bys ji sebral vitr z plachet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Asi bych se přemohl, té staré ropuše potřásl rukou, naklonil se k ní, a spiklenecky zašeptal: .... Já .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Nikolasi, tyhle zrůdy taky nedobržďuju, většinou zůstanu konsternovanej. Tvojí paní přeju klidnej průběh a rychlý zotavení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 33 minutami, Bert napsal: Asi bych se přemohl, té staré ropuše potřásl rukou, naklonil se k ní, a spiklenecky zašeptal: .... Já .... Chachachaaaaa, já si Tě u toho fakt představil, jak labužnicky to válíš po patře.... ten dlouhý horký výdech, zakončený drobným tlumeným zakašláním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 52 minutami, Bert napsal: Asi bych se přemohl, té staré ropuše potřásl rukou, naklonil se k ní, a spiklenecky zašeptal: .... Já .... Já taky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se