josuk Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Minimálně to očkování přidává na psychice..a kromě přechodné citlivosti ramene snad nic neubírá.. asi jsem se teď setkal s africkou mutací..tak uvidíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Před hodinou, Tobi napsal: Najdi Zdraviodslovanu .Eloprine 520kč Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 2 hodinami, JakubS napsal: Poradí zde někdo kde objednat ten Eloprine, nemůžu najít lékárnu co posílá do ČR V lednu mi prislo odtud https://www.apteka-melissa.pl/produkt/eloprine-500mg-50-tabl,19372.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 HERDEK, tak i moje rodina rozšiřuje covid řady. I přes - řek bych nadstandardní - opatrnost vlastně po celej rok. Ženě se v sobotu navečer neudělalo dobře, já včera antigen negativní, ALE žena dnes PCR pozitivní. A já dnes od oběda bolest celýho čeeka, teplota 38, srajda jak bič. To bude supr s těma dvěma malejma dětma, co sou zvyklý denně lítat po lesích. Už to jede, už to klouže, už se to roztáčí. Přeju vám lehký průběhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Drz se.. mne to votravilo 4 dny echt, ale pak uz dobry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Měl někdo od začátku koronadoby nějakou jinou "chřipku" nebo virózu nebo jak se tomu říká, než koronu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Neznám letos nikoho, kdo by měl chřipku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 31 minutami, petr_cha napsal: Drz se.. mne to votravilo 4 dny echt, ale pak uz dobry.. Díky, Petře. To bude gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Hele taky jsem nad tim premyslel... Kazdej rok mam tak 3x 3 az 4 dny rymicku - smrkam, su unavenej a letos nic. Na druhou stranu musim rict, ze je to vetsinou taky potom, co promrznu/zmoknu po nejake chlastacce a tak ruzne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Rýma celý rok, teď covid a rýma trvá dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Standardni rymicky jako obvykle. Korona nula. Na testech nekolikrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Kolega měl přes svátky nějakou virózu s covidíma příznakama. Doma se od rodiny izoloval, svátky zkažený, dvakrát šel z pilnosti za svý na PCR, dvakrát negativ. V únoru šel že zvědavosti na test protilátek, a má prý pěkný titr. Tak si vyber. Asi to potvrzuje hypotézu, že virózky letos chcíply. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Přesně tak, viróza a chřipka tuplem, jsou teď velká vzácnost. I záchyty jsou nulový. Zato PCR zjisti pouze přítomnost korony NA SLIZNICICH což je to, o co v epidemii jde - jesi si nakažlivé (né jesi si zdravé). Podle mne už to mělo tak 3M Čechů minimálně (záchyt 1,2M)A s tou chřipkou to bude jeste problem, protože po dvou třech letech nám vyprcha imunitní reakce na chřipku, takže to nás pak bude pekne kosit Takže, někde jsem zaslech ze teď je dobrý se očkovat na chripecku Jinak já sem celoroční alergik, takže taky tak nějak furt posmrkavam a po prochladnuti taky i pokaslavam, ale to asi není od virovy nálože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 před 21 hodinami, odjinud napsal: Zeptam se mozna blbe, ale v soucasnosti uz ma tedy zamestnavatel od statu pravni paky na to vyzvat zamestnance k otestovani se (i kdyz je bez priznaku) a zamestnanec musi uposlechnout? před 18 hodinami, nickolas napsal: Teď to na ČT24 vysvětloval nějaký právník. Podle toho nařízení je zaměstnavatel povinen testovat a zaměstnanec je povinen se testovat nechat. Oběma hrozí sankce, když tak neučiní. Dokonce tam mluvil o tom, že když zaměstnanec test odmítne, zaměstnavatel ho nesmí pustit do objektu. Přesně tak, dokonce je to na okamžitou výpověď. Nejsem žádný odmítač ani sabotér opatření, ale tohle mi přijde fakt za hranou, já s tím mám všeobecně problém s tím neustálým špejlováním nosu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 (upraveno) Tak na okamžitou výpověď určitě nee. Ale nesmí tě pustit bez otestování na pracoviště, vznikne překážka na straně zaměstnance = neplacené volno. Upraveno 4. března 2021 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 před 15 hodinami, Hector napsal: Jen takovej průzkum. Je už tady někdo naočkovanej? Mám kolem sebe dost zdravotníků co to odmítá tak mě to jen zajímá. Třeba můj švára si to prej nedá doktor neurolog. Jedna dávka Pfizer v sobě.... druhá asi až za dýl páč současně i covid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 @nickolas zrovna ČT s jejich manipulativníma redaktůrkama a marxistickou tradicí “před kameru pustit k diskusi jen ty co se nám zrovna hodí do krámu” bych vůbec jako referenci nebral. Třeba podle našeho právního odboru (a aktuálního názoru šéfstva) by odmítnutí mimosmluvního šťourání s ne zrovna průkazným výsledkem bylo překážkou - ovšem na straně zaměstnavatele, pokud by si nebyl jist že takovému zaměstnanci dokáže zajistit podmínky pro bezpečné vykonávání svěřené pracovní činnosti - kterou dubiózní ani pozitivní výsledek (na rozdíl třeba od opilosti) v drtivé většině případů nijak neohrožuje (snad kromě úklidu a kantýny, ale tam platí vlastní hygienická pravidla). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Kdyby nekoho zajimalo... testujeme v praci PCR ze slin.... www.spadia.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 před 55 minutami, Gustaf napsal: Jedna dávka Pfizer v sobě.... druhá asi až za dýl páč současně i covid Tu dostali dnes rodiče, jak je na tom v provnání s ostaními? Poradí si i s mutacemi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 před 28 minutami, African napsal: Tu dostali dnes rodiče, jak je na tom v provnání s ostaními? Poradí si i s mutacemi? Hele to nevím.... subjektivnější bych řekl, že je ze všech nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se