Přejít na obsah

Koronavirus a vše okolo...

Doporučené příspěvky

Před hodinou, martar napsal:

Tak ten Ivermektin už prej z Brna distribuujou do nemocnic. Ten Andrej je stejně pašák. Tímhle zachránil hromadu životů, úplně sám, přes všechny klacky pod nohy, co mu házel byrokratickej aparát a SÚKL. 

Jà teda jen doufám, že se jedná o tablety nebo kapky, a ne o mastičku, která byla běžně k dostání i u nás.

Teď mi došlo. Ivermectin se přece používá na léčbu svrabu. 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, odjinud napsal:

Mezitím v Jizerkách...

(foto z webu Kam za sněhem? https://www.kamzasnehem.cz/bezky/jizerske-hory/bedrichov-jizerska-magistrala )

pčr v jizerkách.jpg

:D zátah to byl vskutku epochální, 6x policeman á 3000,- OON, něco na benál a opotřebení čtyřkolek, jedna náhradní žárovka do majáčku, dejmetomuaťnežeru to vyšla kontrola jednoho běžkaře na dva litry. A to se vyplatí. 

"Policisté ve čtvrtek v rámci vládních nařízení kontrolovali i běžkaře přímo na lyžařské magistrále v Jizerských horách. Zastavili jich 11, porušení nařízení nezjistili ani v jednom případě. Sdělila to jablonecká mluvčí policie Dagmar Sochorová."

Odkaz ke komentáři

Pánové, dá se někde dohledat přehled zákazů v souvislosti s tou nákazou z Číny? Už se v tom normálně ztrácím. Zkusil jsem vyhledávač, pak ministerstvo zdravotnictví, pak ministerstvo vnitra a vím stejně prd.

Můžu vyvézt rodinu někam do přírody v rámci okresu, když se tam s nikým nepotkám? Můžu odpoledne vyjet na motocyklu v rámci okresu? Já už fakt nevím jestli tím něco poruším nebo ne. Když tak mě prosím nasměrujte...

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Wanderer napsal:

Můžeš. Cesty s rodinou do přírody jsou povolené. Je to ve vyjímkách.

Ale jen na území obce, ve které teď přežíváš, respektive v okolí rekreačního zařízení, pokud jej máš ve stejném okrese, včetně cesty do a z něho.

Upraveno uživatelem JR_2010
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...