dawe009 Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Mě by spíš zajímalo, kam a pro jaký pivo si jel.. Taky bych rád podpořil, že.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Teda Romane, palec nahoru. Až do dneška jsem Tě měl za přecitlivělého poseroutku, ale teď s potěšením zjišťuji, že Ty jsi vlastně rebel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 před 3 hodinami, Ondra napsal: co jsi mel na tom cestnem prohlaseni? A účelu cesty ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Teď během Velikonoc se krásně ukáže čím se řidíme. Myšleno v nemocnicích nebude tolik lidí na svátky. A ani se nebude tolik testovat, jsou svátky. A když bude méně testů, tak bude i méně nakažených. Takže bude klesat PES index, číslo R bude klesat taky. Ještě 14 dní vydržet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Včera jsem jel přes 5 okresů a zpět. Čestný jsem si načmáral na II/2 výjimku. Cestou tam mě sekli třikrát, stačilo jim to prohlášení a OP, papíry od auta nechtěli ani jednou. Cestou zpět (to už jsem jel bez prohlášení) mě nevzali ani jednou, jinak fízlů bylo furt všude mrak, všechno možný. I auto neoznačený s rozblikanejma majákama, i auto celní správy. Cesty od lidí jak vymetený. A mohl's je Romane poslat slušně do řiti. Jel jsi do svého bydliště a tečka, na otázku "odkud a proč" už NEmají nárok, tu bych ignoroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Nekdo dalsi, kdo jeste nebyl letos u holice? Rano jsem na sebe mrknul do zrcadla a musel jsem se predstavit... :-)A Roman neni rebel, svalil cestu za pivem na dite.. kdyby to jako bylo na tchyni.. tak mlcim.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Loni jsem byl na jare, pak v lete u zname na Morave a nakonec v prosinci v Praze, s rouskou. Letos jeste nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EtienneRSV Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Já jsem jednou na zapřenou u holiče bylSent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Chodím k holiči pravidelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 2 minutami, moco napsal: Chodím k holiči pravidelně +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Já právě před rokem pořídil Rowentu s integrovaným vysavačem, na zbytek mám naštěstí šikovnou manželku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Tak já k ostříhání potřebuji dalekohled, tj. moje běžné vybavení motocyklu. Vyjedu na strategickou pozici, obhlídnu obvyklá stanoviště hlídek a podle toho stanovím další trasu k holiči, buď lehčím, či těžším terénem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Já na své vlasy dbám i v této nelehké době. Každý týden. 1,3 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 20 minutami, Bert napsal: Já na své vlasy dbám i v této nelehké době. Každý týden. 1,3 mm A máš aspoň pořádnou čepici? Mě sundala manželka tu moji tsunami na 6mm a dneska jsem málem umrznul..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Ne, já jezdím v helmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Mno a já si ty plonkový Omegy teda budu muset nechat, stále mi nikdo neřekl kdy se budu moct jít ostříhat. I když dneska nějaký ministr někde povídal že když 14 dní vydržíme . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 (upraveno) Edit-Spatne vlakno Upraveno 3. dubna 2021 uživatelem uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Maj i vzadu. Ale kdyby te změřili, tak te rovnou zastaví. Bych si nedelal starosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 13 hodinami, petr_cha napsal: Nekdo dalsi, kdo jeste nebyl letos u holice? Ja keby som sa teraz primotal k svorke paviánov pláštikových, zvolia ma za vodcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 21 hodinami, petr_cha napsal: Nekdo dalsi, kdo jeste nebyl letos u holice? jedu na máničku, už si nepamatuji kdy jsem byl naposled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se