Dokusan Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 M10, ban. A kašlu na korektnost.Díky za nekorektní přístup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Na rovinu - a co dál? Jako že to přejde a nevrátí se? Já se obávám, že se to bude vracet jak ta chřipka a tyhle manévry se kvůli tomu rozhodně každoročně nebudou dát dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Bude to jako chřipka, část populace bude mít protilátky, vyvine se lék a možná i vakcína jako na chripku Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Já myslím, že to chce taky používat selskej rozum. Je to vždycky o lidech a pokud u věcí trochu přemýšlí, tak by tolik nařízení taky nebylo potřeba.Zrovna tady to v rozhovoru celkem rozumně řeší člověk, kterej asi trochu ví o čem mluví.Riziko je vždycky, ale taky stres není dobrý podceňovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Jde o to mít protilátky, což teď nemá nikdo a tedy se musí předejít náporu na Nemocnice. Vir jako takový tu s námi bude bydlet dál, stejně jako chřipka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Na rovinu - a co dál? Jako že to přejde a nevrátí se? Já se obávám, že se to bude vracet jak ta chřipka a tyhle manévry se kvůli tomu rozhodně každoročně nebudou dát dělat.Vytvoření protilátek v těle?Očkování, až bude lék či vakcína?Tohle je předčasná otázka, ale snad si ji někdo z hlavounu už též položil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 To co se děje, je jen boj o čas, nic vic Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Přečetl jsem si na netu pár zpráv a to jsem neměl dělat. Podle průzkumu z dat platebních karet půlka lidí co byla v Itálii nedodržela karanténu, pak se dočtu, že z nějakého městečka které je v totální karanténě lidi ujíždějí polníma cestama, do toho mraky soukromých akcí ( na kterých dle slov M 10 není nic špatného když jsou na soukromém pozemku - OMG) kurva já to prostě nedokážu pochopit - proč to čtu akorát jsem pak nas..nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 No ale zase víš, kde žiješ Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Ty rousky jsou super. Koukam na krvaky na Nove a te pani moderatorce hlavnich zprav se tak mile rysuje pusa pod tou ruzovou rouskou. No uplne me to odvedlo od obsahu informace dopadu viru na nase seniory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 To co se děje, je jen boj o čas, nic vicOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí TapatalkNaprostý souhlas. Rozložit počet nemocných v čase. Lépe se o ně postaráme. A třeba časem někdo na něco přijde. Můj odhad: infikovaná bude polovina populace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 No, možná ti zmizí samo, těžko říct. Tohle jsou jen matematický modely. Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Já teda nevím, ale co vám vadí na tom, že se sejdou lidi na svém pozemku (nebo v domě) a jsou si vědomi toho, že se můžou (ale i nemusí) vzájemně infikovat? Pokud by to prováděli na veřejném prostranství, kde hysteričtí panikáři myslí, že by to mohli chytnout, tak prosím, můžeme se tvářit, že dělají něco špatného. Ale ve vlastním? Je to jen a jen jejich věc a myslím, že všichni máme v hlavě mozek a je nám jasné, že virem se můžeme nakazit všichni a nějaké zákazy a roušky na tom nic nezmění. Ten vir nezmizí tím, že budeme nosit roušky a nevycházet z domu. To je asi dost podstatná informace, která ale nikde nezaznívá dost důrazně, protože ji překřičí hysterie rouškařů.. Ten vir sám od sebe nikdy nezmizí. Bude tu s námi pořád. Ať se vám to líbí nebo ne. Musíme si na něj holt vytvořit imunitu. Viac takych ako ty, a sme v prdeli vsetci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 38 lety sportovec? Tak to je super a nakazili se venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Naprostý souhlas. Rozložit počet nemocných v čase. Lépe se o ně postaráme. A třeba časem někdo na něco přijde. Můj odhad: infikovaná bude polovina populace.Jako v CR, Evrope nebo svetove? Ja myslim, ze od pulky Dubna to zacne padat. A v Kvetnu fakticky konec, uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Kterýho roku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Za mě pěkné povídání o covid-19, kdo nemá čas, mrkněte od 22 minuty. http://youtu.be/2p5Ekj4NClc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 M10, ban. A kašlu na korektnost. na doživotí - až do konce života. Chvilku jsem si říkal jestli si M10 nedělá prdel ale bohužel asi ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Jako v CR, Evrope nebo svetove? Ja myslim, ze od pulky Dubna to zacne padat. A v Kvetnu fakticky konec, uvidime...A teď, co myslís tím konec? To je dost podstatný. Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 V životě bych nevěřil že se v tohle státě najde 23 000 idiotů kteří podepíší petici která protestuje a žádá zrušení zákazu přítomnosti otce u porodu corona necorona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se