nickolas Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Jó uceni je taky mnamka! SkolaonlineGmailHangoutGoogle ucebnaWhatsapp skupina Kluk je ctvrtak a vetsinu z toho sam nezvladne. Takze po sichte mam dalsi sichtu obskakat vsechny jeho skolni ucty. Kazdy ucitel to posila jinak a chce hotove ukoly posilat jinak. Nic, jebnul jsem s tim! Jednou za cas vsechno stahnu a vytisknu, on to udela, ja to vsechno nafotim a poslu tridni. Delejte si s tim co chcete... Bych se zblaznil kdybych to mel delat jak chcou oni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Já si právě myslím, že tohle nemůže fungovat dlouho. Minimálně ne takhle nekoordinovaně a nesofistikovaně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Dawe a Roman. Borci, tak já zamknu kvůli nějakému subtematu vlákno, a vy dva nemáte nic lepšího na práci, než se k tomu znova vrátit. Začínám pochybovat o míře sociální inteligence obou. Věnujte se koronaviru a své sociální sondy si nechte na jindy. Vaše příspěvky smazány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Moje starší dítě už proneslo, že jestli tohle bude trvat dlouho a tím měl na mysli ten způsob výuky, stejně si všichni (myslel žáky) budou ten rok muset zopakovat ještě jednou. Kolik myslíte, že by mohlo bejt to dlouho?Jo a na ten venkov jsme nakonec minulý týden neodjeli, usoudili jsme, že nejde jen o nás a neradi bychom případně něco někam přitáhli. Přišlo mi docela smutný, že hodně lidí to vidí pořád jako já před tejdnem a frčeli (asi na víkend?) na chaty a chalupy, navíc, když je hnusně :-(Institut Roberta Kocha v Berline (asi nejprestiznejsi epidemiologicko-infekcni zarizeni v Evrope) si mysli ze to bude v Evrope trvat do cervna, pak prijde vyrazne opadnuti a od konce zari prijde druha vlna ktera bude trvat do jara 2021. Pak bude imunita/vakcina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 A hele, to je teda asi takovej školní vir :-) Díky. Schválně kouknu na toho Kocha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Zajímavý. Má někdo nějaký reference? Zajímá mě, jak jinak, míra filtrace. Není to jak obyč šála? Předprodej na Respilon https://www.alza.cz/hobby/respilon-r-shield-black-d5683391.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 A hele, to je teda asi takovej školní vir :-) Díky. Schválně kouknu na toho Kocha.Jestli jsi mocen nemecky https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/nCoV.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Moje starší dítě už proneslo, že jestli tohle bude trvat dlouho a tím měl na mysli ten způsob výuky, stejně si všichni (myslel žáky) budou ten rok muset zopakovat ještě jednou. Kolik myslíte, že by mohlo bejt to dlouho? No, už se začíná mluvit o tom, že tento školní rok se školy pravděpodobně neotevřou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Tenhle školní rok už s výukou nepočítám a ani se sportem nebo kulturou, už se začínají rušit i letní festivaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Italie za poslednich 24 hodin, 793 mrtvich. To je strasne cislo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Zajímavý. Má někdo nějaký reference? Zajímá mě, jak jinak, míra filtrace. Není to jak obyč šála?Taky me to zaujalo. Ale krome vcelku obecneho tvrzeni ?Přes šátek neprojdou žádné bakterie, pyly a nebezpečné viry.? tam nejsou zadne konkretni udaje ani parametry. Mne osobne to zni trochu nepravdepodobne, trochu jako takova marketingova fraze. Chybi nejake testy nebo certifikat, napriklad ze to splnuje parametry filtrace FFP2 nebo FFP3. Ale nic takoveho tam nepisou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Tak ono popravdě vzhledem k tomu, co se dělo / děje ve světě, jsem nepočítal s tím, že by šlo jen o měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Předprodej na Respilon https://www.alza.cz/hobby/respilon-r-shield-black-d5683391.htmDíky za info :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Chlastám a koukám na Narcos. Takže to dnes může být ještě veselý :-)Abychom si dali "majzla",kolty proklatě nízko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Tak ono popravdě vzhledem k tomu, co se dělo / děje ve světě, jsem nepočítal s tím, že by šlo jen o měsíc.Asi je predcasne ted vubec uvazovat o konci. V CR to jeste poradne ani nezacalo. Zatim je to jen slabe zahrivaci kolo. My cekame dle predikce hygienku prvni tvrdy naraz koncem brezna. Ale pravda je ze treba ja se vice bojim jak to tvrde dopadne na ekonomiku nez ze by to nejak vyznamne zdecimovalo ceskou populaci. Pres vsechna tvrzeni jsme narod disciplinovany, s dobrym stavem vyzivy i celkovym zdravotnim stavem populace. Myslim ze se to udrzi do stovek mrtvych. Nechci znit jako cynik - ale vic me desi stovky tisic lidi bez prace a zbankrotovane firmy, protoze to pro CR bude vetsi problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartik Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Ma chot je PL a na ordinaci dostala min. pondeli 3 ks rousky. Teda tvrdej o tom, ze je to respirator, je na tom napsany N95, ventil to nema. Anzto trpim lehkou paranoiou, tak sem 24.2. koupil 6ks respiratoru FFP3, kdyz se to teprv zacinalo resit. Manzelka do ordinace 3 ks rousek, musela pro to jit nekam do nemocnice, tam u okenka. ale vase ordinace uz dostala v prvni vlne.My o zadne prvni vlne nevime a nic nemame .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Taky me to zaujalo. Ale krome vcelku obecneho tvrzeni ?Přes šátek neprojdou žádné bakterie, pyly a nebezpečné viry.? tam nejsou zadne konkretni udaje ani parametry. Mne osobne to zni trochu nepravdepodobne, trochu jako takova marketingova fraze. Chybi nejake testy nebo certifikat, napriklad ze to splnuje parametry filtrace FFP2 nebo FFP3. Ale nic takoveho tam nepisou...Respilon - delaji ustenky/rousky a ty satky. Melo by to byt z nanovlaken, ktere nepropusti mimo jine i viry. Firem ktere vyuzivaji nanovlakna na tohle je vic. Respilon tvrdi ze tam pridava oxid medi, ktery ty viry rovnou i zabiji. Jakysi certifikat maji, je videt na jejich strankach, ale je prakticky neoveritelny. Takze tezko rict jak moc to funguje. Problem je taky v tom ze to sili prej v Turecku, odkud jim to nepustili. Pak presli na Cinu (nebo byl Turecko kec a je to Cina odjakziva), ale jak to chteji odtud dostat, tezko rict. Jedou predobjednavky, ale realna dostupnost je dost nejista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Asi je predcasne ted vubec uvazovat o konci. V CR to jeste poradne ani nezacalo. Zatim je to jen slabe zahrivaci kolo. My cekame dle predikce hygienku prvni tvrdy naraz koncem brezna. Ale pravda je ze treba ja se vice bojim jak to tvrde dopadne na ekonomiku nez ze by to nejak vyznamne zdecimovalo ceskou populaci. Pres vsechna tvrzeni jsme narod disciplinovany, s dobrym stavem vyzivy i celkovym zdravotnim stavem populace. Myslim ze se to udrzi do stovek mrtvych. Nechci znit jako cynik - ale vic me desi stovky tisic lidi bez prace a zbankrotovane firmy, protoze to pro CR bude vetsi problem.Stovky tisíc lidí bez práce? Kolik je vůbec cca pracujících vs důchodců a děti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 V ČR pracuje 5M lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Stovky tisíc lidí bez práce? Kolik je vůbec cca pracujících vs důchodců a děti?Ok to cislo jsem asi prestrelil, myslel jsem to spis obrazne, proste neco jako hodne lidi bez prace. Ale kdybys mel 10% nezamestnqnost je bez prace 500 tisic lidi? To zde neni tak nerealne, meli jsme i vice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se