cali Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 je tam, ale nedal by som vela za to ze to nie je montaz, pripada mi tam trochu neprirodzene postaveny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 (upraveno) Vidím oba! (Neee, jen toho s jednoho s letní srstí ) Upraveno 28. července 2021 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Já tam našel klitoris postavenej na hlavu. Pak křivku Bitcoinu. Tu číču až nakonec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 Klitoris toho leoparda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 Na mobilu ani prd. V PC pak relativně rychle. Nejdřív jsem uviděl ocas a pak už to bylo jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 Na treti pokus i na mobilu, ale teda peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 Marné. Sent from my SM-G996B using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Nic si z toho nedělej. Já zas už den marně hledám zvíře, na který se chystá zaútočit, když se tak kryje a je tak napruženej. Může to být horská koza nebo ovce, zajícovec, kuna, myš, koroptev, orebice, bělokur... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 (upraveno) Možná si jen dává bacha, aby mu neujeli cvičky... Upraveno 30. července 2021 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 (upraveno) omlouvám se za pravopis, dnes si nedám viržínko /edit viržinko - nebo jak je to správně? Upraveno 30. července 2021 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Tak až po nápovědě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 před 5 hodinami, martar napsal: Nic si z toho nedělej. Já zas už den marně hledám zvíře, na který se chystá zaútočit, když se tak kryje a je tak napruženej. Může to být horská koza nebo ovce, zajícovec, kuna, myš, koroptev, orebice, bělokur... ... lstivý Afghánec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 (upraveno) No vidíš, na tuhle koŕist jsem zapomněl - ale ani Afgánce tam nikde nevidím Upraveno 30. července 2021 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 (upraveno) https://moravskoslezsky.denik.cz/nareci/kviz-rozumite-ostravstina-20210726.html Mám 20/20, ale meškam na prajzke, tak se to něpočita. Upraveno 31. července 2021 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 tak schválně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Zrovna jí mám před sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 my to měli se ženou v Cross café na tácku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 (upraveno) Přišel na ty flašky někdo? Já o tom asi moc přemejšlim, protože mě napadají samý kraviny, ale nic, co by dávalo smysl. Navíc úplně nerozumim tomu, jestli ta hvězdička a barva flašek či náplně má nějakou souvislost ;). EDIT: Tak už vim díky SZ - díky za nakopnutí. Poučení - nepřemejšlet složitě :D. Upraveno 20. září 2021 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 to klidně napiš, mě to trklo až dnes ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 dezertíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se