guzmic Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Tuhle jste na obrázku hledali velblouda, tak to zkusíme se psem Viděl jsem to na FB a zadání znělo ?najděte na obrázku mopse?. Tak předpokládám, že zakladatel vlákna ho najde jako první 018C91A6-25D6-4C2C-8866-7192826FEF2E.jpegtvl. Kamil :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Mopse mam. Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Hafuša (pes) Je tam ...,hledal jsem asi 2 minuty Tak zrovna tohle jsem měl za 15s, ale velbloud... ten mi teda dal co proto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Specielně pro člena "bobi" do tohoto vlákna se výsledky nedávají. Viz prosba zakladatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Aha,tak sorry,to jsem nevěděl .Já se polepším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Něco jako motýle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 6. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Kdybych doprodrobna neznal ty jejich ksichty, hledal bych dlouho. Přece jen jsme měli 3 a čtvrtý nám pořád dělá radost. K tomu střídavě francouzského buldočka i anglického buldoka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Ha- našel jsem čokla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Tak já taky přidám jednu, ne příliš těžkou. Moje oblíbená ještě ze základky. Pokusil jsem se nakreslit v malování. Přiznávám, do dějin umění se to asi nezapíše. Účel to ale splní. Modré vlevo je voda, to nahoře je kráva a žluté dole je kupka sena. Kráva se musí u břehu napít vody a pak jít sníst seno. Najděte jí nejkratší cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Tohle na mě vykouklo na FB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Čokl za cca deset vteřin, ale dobře maskovanej. To velbloud asi hodinu s přestávkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Tohle na mě vykouklo na FB lock.jpgKdybys místo FB pozorně četl Chronomag, věděl bys, že to tady před chvílí bylo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Pes, ani velbloud mi nejdou. Já tam prostě nic nevidím. Přidám tedy další podobnou. Kočka vracející se z lovu. Já ji tam nevidím. Co vy? V kterém je sektoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Chtělo by to foto v lepším rozlišení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Todle byla hadanka pro me dnes rano kdyz jsem sel se psem.A prisaham, ze pod kuzi jsem jeste nemel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Dobra sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Pes, ani velbloud mi nejdou. Já tam prostě nic nevidím. Přidám tedy další podobnou. Kočka vracející se z lovu. Já ji tam nevidím. Co vy? V kterém je sektoru? kocka.jpgKočka tam je, ale nemá se tady psát řešení, takže sektor neuvádím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 (upraveno) Kočka tam je, ale nemá se tady psát řešení, takže sektor neuvádím Je vidět, nebo hádáme sektor, kde je zakopaná? edit: případně mi napadá, že to asi zas taková kočka nebude Upraveno 8. dubna 2020 uživatelem Milan156 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Tady je ten obrázek fakt dost malý. Našel jsem ji na tomhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Na tomhle jsem tu kočku našel hned . Na původním obrázku jsem ji nenašel ani omylem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se