Honza.manta Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Tak tak, na kvalitnějším obrázku kočka nalezena. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Jojo, kocka, a v tlame nese toho velblouda... Picu si delejte z plasteliny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 (Mo)psa jsem nasel, ale kocku ani nahodou. Muzete mi to nekdo poslat do SZ, nez vyhodim pocitac z okna?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Tu kočku taky nemůžu najít, ani na tom kvalitnějším obrázku... možná by ty nápovědy schovaný ve spoileru nebyly od věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Tak zkuste hledat raději toho velblouda, co ho ta kočka nese v tlamě, jak o tom píše Nicolas..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Fuj, mám ji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 (Mo)psa jsem nasel, ale kocku ani nahodou. Muzete mi to nekdo poslat do SZ, nez vyhodim pocitac z okna?! Máš SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 (upraveno) Mě tohle vlákno tak neskutečně točí.. na IQ test nemám dost času v kuse ( a i kousek odvahy), trpaslíky jsem googlil, ostatní nenalézám... Psa jsem našel ;-) Nešlo by ty odpovědi psát do paralelního vlákna? Jinak tu spousta lidí nebude spát. Upraveno 9. dubna 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Povoluji zakryté spoilery :-) takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Kluci, to nemyslite vážně. Na tom lepším obrázku jsem našel dokonce tři kočky! dělám si samozřejmě p.del jen jsem chtěl zkusit spoiler... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Jenom malá hříčka, kterou najdete hned, ale proč nepřidat něco svého. Co je na nich jinak proti sériovému modelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Tak mi prosím prozraďte, kde ta kočka je. SZ nebo spoiler. Já ji prostě nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 No tak jo. Kde je kočka? Pozor, další spoiler ti odhalí řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Uf, tak ji mam! Este sem tam pritom nasel takovyho malyho pitbula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 (upraveno) Máš SZJá chci taky. Aha, to je dobrá fičura, ten spoiler, teď to vidím. No- teda, vidím kočku, vracející se z lovu evidentně s jakousi ulovenou řasou v tlamě. Kočka vegerariánka zkrátka. A furt je to rozmazaný jako impresionistická patlanice gumovaná uříznutým uchem. Takže to vyhlašuju za podfuk a cítím se podvedenej, zneužitej a tak. Upraveno 10. dubna 2020 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Já ji v podsatě pořád nevidím - jasně, v nápovědě je, ale v takovém stavu, že pak začnu vidět náznak kočky v každé druhé hroudě co tam je Velblouda i mopslíka jsem měl hned, ale na tomhle jsem pohořel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Ja teda kocky nasel dve. Jednu, co vypada normalne, a druhou, z ktery je videt jen ksich s necim zelenym v drzce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Ukaž druhou kočku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Jedna velikonoční. Najdi vajíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se