Hasňa Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 No takže to má docel dramatický vývoj. Lítá to rychle, jak cyp, Tapatalk běží, dokonce o dost hladčeji, než předtím, takže za mě supíř! Jenom když na webu klikám na "Zobrazit stránku jako přečtenou" by tam nemusela být ta potvrzovací hláška. Jinak teda dobrej job. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Když dám označit stránku (vybraných příspěvků-nepřečtený obsah) jako přečtenou, zůstanou viset v seznamu. Pouze se odznačí puntík. Proč neskočí na obsah? jinak rychlost OK, ale zbytečně moc prázdného místa na stránce. Nepovažuju za nutné, i ve zhuštěném zobrazení vidět kdo komu odpověděl do vlákna, potažmo už vůbec ne pravěkému zakladateli vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Mohl by někdo na Tapatalku vyzkoušet vlákno Co máte právě na ruce? Hrozně dlouho se mi načítá, přičemž ostatní se otevírají bez problémů.Jinak také děkuji za upgrade, za mě velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 @eklektik, jo, trva to tak 30s, ale prijde mi, ze ne vzdycky. Lezu tam pravidelne. On ten Tapatalk taky neni etalon spolehlivosti a nemusi to byt nutne problem fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 U mne otevření vlákna "Co máte právě na ruce?" v Tapatalku Pro cca 3-5 vteřin. A od spuštění Tapatalk verze fóra spokojenost. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Mohl by někdo na Tapatalku vyzkoušet vlákno Co máte právě na ruce? Hrozně dlouho se mi načítá, přičemž ostatní se otevírají bez problémů.Jinak také děkuji za upgrade, za mě velká spokojenost. Zkusil jsem to, po 15s jsem to vzdal. Poté jsem to zkusil znovu a načetlo se to hned. Ale do toho vlákna moc nelezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 před 2 minutami, Maxmillian napsal: @eklektik, jo, trva to tak 30s, ale prijde mi, ze ne vzdycky. Lezu tam pravidelne. On ten Tapatalk taky neni etalon spolehlivosti a nemusi to byt nutne problem fora. Díky. Zvláštní je, že u jiných "jaké xxx máte právě na ruce" se příspěvky načtou hned. Ale je fakt, že TPT je občas trochu nevyzpytatelnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Mne tiez Tapa niektore fora otvara dlhsie. Co mate na ruke je najpomalsie. Mozno to suvisi s dlzkou a obsahom vlakna (mnozstvo fotiek)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 (upraveno) Dal by se zrušit potvrzovcí dialog po kliknutí na "Označit fórum za přečtené"? Díky Upraveno 28. dubna 2020 uživatelem j.e.n.i.k.82 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 (upraveno) před 2 hodinami, shaggy napsal: Mne tiez Tapa niektore fora otvara dlhsie. Co mate na ruke je najpomalsie. Mozno to suvisi s dlzkou a obsahom vlakna (mnozstvo fotiek)... Mno, a nezaložíme teda spíš vlákno "Co máte právě na ruce II"? Za mě spíš jenom maličkosti, případně nápady k úvaze: Nešlo by zhuštěný zobrazení nastavit jako defaultní? Myslím, že to tak asi používá většina lidí. — priorita 2 Zároveň mi osobně daleko víc vyhovuje "Nový obsah", jak to bylo po staru, než jen "Nepřečtený obsah". Už jen proto, že jsem díky tomu poznal, kdy jsem byl naposledy na fóru přihlášený. Mám nastavený "sled", ale je to moc klikání navíc, takže to stejně většinou nepoužívám. Samozřejmě nemám problém přijmout, pokud to většina (nebo Bert) bude chtít takhle. — priorita 3 Když už jsem v náhledu Nepřečteného obsahu, nešlo by nějak zvýraznit, v jaké sekci se dané vlákno nachází? Jsem sice ještě relativně mladej člověk, ale stejně musím často mžourat a hledat, jestli se jedná o prodejní vlákno, chlubení či recenzi. — priorita 2 A možná defaultně otevírat vlákna u prvního nepřečteného příspěvku? (Nebo případně jako možnost uživatelského nastavení) To trefování na kolečko/hvězdičku třeba na telefonu není úplně snadný. — priorita 2 Nakonec to nejdůležitější: Pod profilovkou, mezi Pohlaví/Bydlí/Fanoušek značky a vlastním údajem chybí mezera, a moji OCD to strašlivě dráždí. — priorita 10000 Ale jak píšu nahoře, jsou to spíš maličkosti a dokážu bez nich žít. Velký díky za práci, jakou jste odvedli, celkově je to rozhodně posun k lepšímu. *palecnahoru* Upraveno 28. dubna 2020 uživatelem Kluk jako buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Chtěl bych poděkovat, rychlost mi přijde super, na novy vzhled si zvyknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Jen taková drobnost, kde jsou nově pravidla fóra? Původní odkaz nefunguje https://forum.chronomag.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Po zprovozneni tapatalku spokojenost s rychlosti. Potvrzuju ale taky obcasne pomale nacitani vlakna Co mate prave na ruce.Jeden point:Postoval jsem dnes prispevek pres pocitac. Drive tam byla moznost revize pred samotnym postovanim. Clovek klikl na tlacitko a mohl si pohodlne zkontrolovat jak bude prispevek vypadat, jestli se nerozhazi fotky atp. To mi ted trosku chybi. Pokud by bylo mozne vratit, bylo by to fajn. Priorita 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 @AndyAaron ta možnost tu je, nově je to poslední ikona v panelu (lupa na stránce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Po zprovozneni tapatalku spokojenost s rychlosti. Potvrzuju ale taky obcasne pomale nacitani vlakna Co mate prave na ruce.Jeden point:Postoval jsem dnes prispevek pres pocitac. Drive tam byla moznost revize pred samotnym postovanim. Clovek klikl na tlacitko a mohl si pohodlne zkontrolovat jak bude prispevek vypadat, jestli se nerozhazi fotky atp. To mi ted trosku chybi. Pokud by bylo mozne vratit, bylo by to fajn. Priorita 3.Je to tam Andy. Úplně poslední button vpravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Díky za info kluci. Taky jsem to hledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Aha, tak dik, vyreseno Edit: test smajlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Teď jsem zjistil, že funguje přímé vložení obrázku ze schránky do příspěvku. You made my day! Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Vono to hraje :) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Výměna disku proběhla úspěšně, měla by se zvýšit rychlost odezvy (ubýt zamrznutí). Snad to taky zrychlí background procesy a brzy budou všechny posty a přílohy obnoveny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se