Frantik Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 (upraveno) Jo, uz se to zrychlilo. Ja su tak šťastné :-) Upraveno 22. dubna 2020 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Otazka: Forum som prehliadal stylom, ze som si nechal ukazat vsetky neprecitane fora. po kliknuti ma hodilo na posledny neprecitany post. da sa to aj nejak v tomto novom prostredi? Ak kliknem na nazov temy, tak ukaze post 1, ak na tu oznacenu ikonku, tak ma hodi na posledny pridany post, co nemusi byt posledny neprecitany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Právě teď, shaggy napsal: Otazka: Forum som prehliadal stylom, ze som si nechal ukazat vsetky neprecitane fora. po kliknuti ma hodilo na posledny neprecitany post. da sa to aj nejak v tomto novom prostredi? Ak kliknem na nazov temy, tak ukaze post 1, ak na tu oznacenu ikonku, tak ma hodi na posledny pridany post, co nemusi byt posledny neprecitany. Skús kliknúť na čiernu bodku...mne to tak funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 (upraveno) edit: a černá bodka taky funguje, super Upraveno 22. dubna 2020 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Rychlost se aktuálně dost zlepšila. Dark mod bych uvítal taky, ale i do teď to šlo bez něj. "Co se vám honí hlavou" na úvodní stránce je za mě moc užitečná věc a doufám, že bude i v nové verzi. Nedaří se mi zatím vyhledat dle nicku vlákno v recenzích uživatelů. Jinak i já se přidávám s díky za upgrade! Musí to být o nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 před 6 minutami, shaggy napsal: Otazka: Forum som prehliadal stylom, ze som si nechal ukazat vsetky neprecitane fora. po kliknuti ma hodilo na posledny neprecitany post. da sa to aj nejak v tomto novom prostredi? Ak kliknem na nazov temy, tak ukaze post 1, ak na tu oznacenu ikonku, tak ma hodi na posledny pridany post, co nemusi byt posledny neprecitany. Když klikneš na čas posledního postu, tak tě to taky hodí na poslední příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Jsem z toho v koncích. Kde najdu sledovaná témata a ne jen příspěvky? Mám v tom hroznej bordel. Rychlost je lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 před 6 minutami, MíraMíra napsal: Dark mod bych uvítal taky, ale i do teď to šlo bez něj. Dark mod jsem na, uz starem foru, pouzival peknou radku let, takze to bez nej neslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 (upraveno) před 3 minutami, nAscA napsal: Dark mod jsem na, uz starem foru, pouzival peknou radku let, takze to bez nej neslo. Tak to jsem ani nevěděl, že byla ta možnost. Upraveno 22. dubna 2020 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 před 24 minutami, Gustaf napsal: Přepnout na mobilní verzi prej nejde. Mě spíš vadí,že na mobilu se nemůžu hned dostat z nějakého vlákna na hlavní stranku. Jako uplně na hlavní stránku fóra? Tuhle: Klepnutím na to černé logo chronomagu vlevo nahoře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Aktivity, moje aktivity, sledy.. zbytečně složitá hromada klikání. Ne, tohle mě odrazuje. Dřív na jeden klik všechny nepřečtené od poslední návštěvy a hotovo. Navíc rychlost stále tragická. No nic, dám si odpočinek, tenhle stav je pro mě neakceptovatelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 před 35 minutami, Gustaf napsal: Přepnout na mobilní verzi prej nejde. Mě spíš vadí,že na mobilu se nemůžu hned dostat z nějakého vlákna na hlavní stranku. Skoda, tak jen zvyraznit vlakna atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 (upraveno) .... sorry nic ... ona nejaka kombinace s enter ted uz i nejak odesila prispevek Upraveno 22. dubna 2020 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 před 13 minutami, geometr napsal: Jako uplně na hlavní stránku fóra? Tuhle: Klepnutím na to černé logo chronomagu vlevo nahoře. To je ono.... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Před hodinou, Honza.manta napsal: Já mám taky šest čísel a funguje mi to v pohodě. Máš pravdu, jde o chybu, kterou už tady lidi hlásili a já si to s tím nespojil. Přihlašovat se musím jménem "Jiří Štencek" a ne aliasem, který jsem tady měl jako přihlašovací "stencek". Tímto vysvětleno a moji chybu můžete zapomenout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 před 22 minutami, Radimk napsal: Aktivity, moje aktivity, sledy.. zbytečně složitá hromada klikání. Ne, tohle mě odrazuje. Dřív na jeden klik všechny nepřečtené od poslední návštěvy a hotovo. Navíc rychlost stále tragická. No nic, dám si odpočinek, tenhle stav je pro mě neakceptovatelný. To si musíš nastavit a pak to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 (upraveno) Vidím to naprosto stejně jako RadimK, za mě osobně zatím docela špatný (sleduju na NTB ne na mobilu), ale to může být problém můj a mého věku. Třeba si zvyknu a ne-li, žádná škoda pro fórum to nebude. P.S. geometr: Zkusím tedy nějak upravit/přenastavit... Upraveno 22. dubna 2020 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Byl jsem tady ráno. Teď se mi to zdá hodně moc pomalé. Jedu přes Chrome. A přimlouvám se, aby jel Tapatalk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Toto vlákno se pro mě stává pomalu nečitelným a ucpává mi to email (příliš mnoho příspěvků). Bylo by prosím možné pro nás, kteří nastavení moc nerozumí vytvořit vlákno, ve kterém budou přehledně vyznačeny (ideálně pomocí obrázků) kroky, jak dostat novou platformu do nastavení blížící se vzhledem a funkcemi původní verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Tohle je strašný (značky zabírající obrazovku protože je to jedno slovo na řádek), nevím jestli to tak bylo i předtím, ale nelíbí se mi to. IPhone 7, Chrome, Prio 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se