cecil Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Tak zelená patina dole a přirozený proces nastartován..Vlsatně jsou moc fajn.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Korunka ráže 7,65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 před 10 minutami, cecil napsal: Tak zelená patina dole a přirozený proces nastartován..Vlsatně jsou moc fajn.. Tak tady nepochybuju, jak by dopadlo setkani "hodinek" s futrama. Futra v trapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Jj ale Citizeny jsou větší..ale o dost lehčí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Výšlap na Javorový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Letni pocasko na MachaciSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Černé Aquatimery na letní modrou :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 modrásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 před 17 hodinami, Liqid napsal: Si to musíš přiblížit Nasadil jsem ty soláry, jak jsem vyhrožoval. Sluníčko je dneska vyloženě ostrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 @cecil se ti hoděj ty bronzáky k tý kudle parádně! Jen nevím, jestli bych tě s tímhle kombem chtěl potkat..s tím o někoho zavadíš a deš sedět normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Nosí se hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 před 45 minutami, patprom napsal: Nosí se hezky To jsou stejně úžasný hodinky! 2x jsem je prodal já blb. Ale minulej tejden mi AD říkal, že tohle léto už bych se měl konečně dočkat, tak se těším jak malej. Na sluníčku jsou famózní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Utek do prirody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 před 7 hodinami, Paja111 napsal: Dik!:-) Ale uz jsem nekolikrat koupil hodinky bez tahu a byl z toho pak vzdycky rozmrzelej, takze jsem se poucil, koupil s tahem a dokoupil gumu...a ted jsem zvedavej, jak dlouho se ten tah bude valet v krabici:-))) Breitling tahy umí, tak si ho snad taky užiješ Akorát k těmhle Superoceanum se ta guma vysloveně hodí. Za mě na gumě jsou momentálně jedny z nej hodinek Na kolik prosím vyjde guma s trnovkou / sponou s mikroregulací? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 před 7 hodinami, Paja111 napsal: Dik!:-) Ale uz jsem nekolikrat koupil hodinky bez tahu a byl z toho pak vzdycky rozmrzelej, takze jsem se poucil, koupil s tahem a dokoupil gumu...a ted jsem zvedavej, jak dlouho se ten tah bude valet v krabici:-))) Breitling tahy umí, tak si ho snad taky užiješ Akorát k těmhle Superoceanum se ta guma vysloveně hodí. Za mě na gumě jsou momentálně jedny z nej hodinek Na kolik prosím vyjde guma s trnovkou / sponou s mikroregulací? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 (upraveno) Celej den Upraveno 8. května 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Zas je na chvíli nedám z ruky. Tohle jsou mé nejvíc návykové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Dnes s rodinkou vejslap na kopec a tam opékání buřtů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se