kuncák7 Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Mám je půl hoďky, Pepsi luneta objednaná. Po deváté mi snad už vydrží nějakou chvilku :-)). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 7 hodinami, Chronopetr napsal: V životě takové mít nebudu, ale kdybych měl volit, tak kvůli té titěrné červené drobnosti na DAY vnitřním cifru bych volil model vpravo. Prostě to chytlo mé oko, jak říkáme my lingvisti . Myslíš jako že to není tak homogénní, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 10 hodinami, Adamsson napsal: PO GMT Pilot Velmi neortodoxní..jen na zkoušku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Za mě velice povedená kombinace.. Máš foto i na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 2 hodinami, Karussell napsal: Jsou to pekny kladiva, o tom zadna. Ale myslim, ze driv ci pozdeji prijde IWC s Genta Ingama znovu, tentokrat s inhouse mensi velikosti, ktery je v tech portugalkach...to by slo, ne? To by šlo Pokud vím, tak inženýry se dělaly i ve verzi 43 mm, a někdo je tady na fóru má - s černým i s bílým cifrem. Neměly ochranu korunky, ale hezký jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. května 2021 uživatelem Kuba558 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Něco s bílou barvou ciferníku nesmí chybět ve sbírce…116400 dlouho nevyráběný model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Mám je půl hoďky, Pepsi luneta objednaná. Po deváté mi snad už vydrží nějakou chvilku :-)). Super, Martine! Mě to už léta táhne ke klasickým 39kám a teď se červík zase rozhlodal intenzivnějí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 33 minutami, michalval napsal: To by šlo Pokud vím, tak inženýry se dělaly i ve verzi 43 mm, a někdo je tady na fóru má - s černým i s bílým cifrem. Neměly ochranu korunky, ale hezký jsou. Ano, presne tak a myslim ze dvoje by tady byt mohly. Pak se delaly jeste 40mm ref. 3239, ale ty nemaji inhouse/Pellaton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 AR i večer pálí vostošest. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 (upraveno) před 1 hodinou, KAL napsal: Za mě velice povedená kombinace.. Máš foto i na ruce? Díky. Foto na ruce nemám, pořipdím! Upraveno 21. května 2021 uživatelem Adamsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Aquis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 (upraveno) před 14 hodinami, michalval napsal: To by šlo Pokud vím, tak inženýry se dělaly i ve verzi 43 mm, a někdo je tady na fóru má - s černým i s bílým cifrem. Neměly ochranu korunky, ale hezký jsou. před 14 hodinami, Karussell napsal: Ano, presne tak a myslim ze dvoje by tady byt mohly. Pak se delaly jeste 40mm ref. 3239, ale ty nemaji inhouse/Pellaton 43mm? Tak to nevím, jám znám 40mm s Pellatonem IWC Ingenieur 3228 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. května 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 43mm? Tak to nevím, jám znám 40mm s Pellatonem Ano ano tyhle jsem mel na mysli. Diky. Dokonce presne Tvoje fotky si pamatuju Jen jsem si myslel ze jsou vetsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 před 26 minutami, Vit napsal: 43mm? Tak to nevím, jám znám 40mm s Pellatonem IWC Ingenieur 3228 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tieto tvoje boli masakralne! Pecka. Alebo este su? Aby som dostal pocasiu, tak dajvrujem. Aspon doma za oknom.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Tak schválně, kdo umí lepší modrou? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Šport 3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Tak já taky sporty 3.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Kazdej se tesil ven na piiivo. Ja se tesil na Kofolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se