moco Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Policie si taky nechce dělat problémy, taky se jim to nelíbí, je to rozhodnutí vyšší moci, nevím proč jim to lidi stěžují. Co je za problém mít roušku/ústenku (venku) v kapse, když vidím cajty, tak ji dám na ksicht, strážník je spoko, já jsem spoko, že neležím se skroucenou rukou ksichtem v louži. Strážníky minu sundám ústenku a žiju dál. Bohužel, doba je taková.
Frantik Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 (upraveno) Šel prý z nějakého obchodu par metru k autu. A i kdyby ne kuwa, co to je za debilni zákrok obecních cetniku?!?! To se tady budou zaklekavat lidi bez hadru na hube venku, kde to je zbytečný?!?! Kde to sme kuwa Upraveno 11. března 2021 uživatelem Frantik
Tobi Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Hovada,bylo tam dítě,mohli taky použít hlavu...
Frantik Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Hlavu mestaci nemaj, to jsou tupý sekuritaci.
geometr Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 A když pak potkaj ještě fotra bez hlavy, průser je na světě.
Tobi Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Právě teď, Frantik napsal: Hlavu mestaci nemaj, to jsou tupý sekuritaci. A jo,zapomněl jsem..
Frantik Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 před 1 minutou, geometr napsal: A když pak potkaj ještě fotra bez hlavy, průser je na světě. Nevim no, taky když jdu s malou ven, tak hadr na hube nemám, pac je to zbytečný, když nikde nikdo není. To mi proste nikdo nevysvetli. Obcanku taky u sebe nenosím a na služebnu jim s malou nepůjdu. Tak pak se teda muzu těšit, až dostanu přes držku. Asi si to zasloužim no, prisnost musí bejt!
Tobi Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Ale stejně,pokud tě chtějí odvézt,tak v souladu se státní policií,a na jejich služebnu.
geometr Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 @Frantik To jsme na tom stejně. Psal jsem to asi v korona vlákně. Já jsem jenom chtěl říct, že prosazovat si to u hloupejch policajtů, který maj taky svoje rozkazy a jak jsi správně napsal "nemaj hlavu", mi taky přijde hloupý, já bych se asi o svý dítě bál. Ale nevim. Míra nasranosti ve společnosti je vysoká a jeden se nemusí udržet. A taky mi přijde hloupý, kvůli tomuhle někoho zaklenout, ale jak jsem psal - kdo ví, jak to bylo.
Frantik Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 před 5 minutami, marosh napsal: Tobě nikdo nenaloží, Františku. No kdyby jich bylo pět?
Frantik Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 před 1 minutou, geometr napsal: @Frantik To jsme na tom stejně. Psal jsem to asi v korona vlákně. Já jsem jenom chtěl říct, že prosazovat si to u hloupejch policajtů, který maj taky svoje rozkazy a jak jsi správně napsal "nemaj hlavu", mi taky přijde hloupý, já bych se asi o svý dítě bál. Ale nevim. Míra nasranosti ve společnosti je vysoká a jeden se nemusí udržet. A taky mi přijde hloupý, kvůli tomuhle někoho zaklenout, ale jak jsem psal - kdo ví, jak to bylo. To je pravda
African Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 před 14 minutami, Tobi napsal: Hovada,bylo tam dítě,mohli taky použít hlavu... Hlavně otec měl použít hlavu když už tam bylo dítě jak píšeš My máme z policajtů u nás prdelky a pak čumíme jak z jara, když dělají svoji práci. Já poslal takhle policajty do zadele ve Švýcarsku a dostal jsem ještě navíc pár pěstí. Ale jako bezdětný neuvážlivý mladík, a tak je to úplně v pořádku
Tobi Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 před 1 minutou, African napsal: Hlavně otec měl použít hlavu když už tam bylo dítě jak píšeš My máme z policajtů u nás prdelky a pak čumíme jak z jara, když dělají svoji práci. Já poslal takhle policajty do zadele ve Švýcarsku a dostal jsem ještě navíc pár pěstí. Ale jako bezdětný neuvážlivý mladík, a tak je to úplně v pořádku Hm,a v tom Švýcarsku to byla státní nebo jejich městská...
Frantik Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 před 5 minutami, African napsal: Hlavně otec měl použít hlavu když už tam bylo dítě jak píšeš My máme z policajtů u nás prdelky a pak čumíme jak z jara, když dělají svoji práci. Já poslal takhle policajty do zadele ve Švýcarsku a dostal jsem ještě navíc pár pěstí. Ale jako bezdětný neuvážlivý mladík, a tak je to úplně v pořádku Ale tohle nejsou policajti. Je to posranej obecní četník, co ma sbírat hovna a opilce a mít pistalku na povolání skutecne policie.
Kapo Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Reakce Hradišťanů https://www.facebook.com/groups/OCovidu/permalink/4096643797020882
skalis Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Neviděli jsme to celý, ale osobně mi nepřijde zakleknutí jako adekvátní reakce na člověka, co si cestou k autu nechce nasadit roušku. Ale třeba to procesně jinak nejde. Já bych jako laik čekal, že policajti ho obestoupěj a nenechaj ho hnout dokud si to nenasadí. To by mi přišlo adekvátní a taky bych čekal, že chlapík pochopí, že takováhle vzpoura k ničemu nepovede. Ale válet se s ním po zemi... notabene před dítětem.
Effe Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Většina měšťáků je zamindrákovaná , že se nedostali k těm státním . Nikdo normální tam nevydrží , proto mají takovou úroveň .V normálním stavu jebou pejskaře , že čokl nemá náhubek a tam kde kde to smrdí problémy s feťáky nebo bezdomovci je neuvidíš .
African Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 před 6 minutami, Frantik napsal: Ale tohle nejsou policajti. Je to posranej obecní četník, co ma sbírat hovna a opilce a mít pistalku na povolání skutecne policie. U nás v kraji agresivních homelesáků a cikánských výrostků jsou policajti na stanici dva dny v týdnu, zbytek mají na starost měšťáci. A jsem upřímně rád že tady máme po delší době partu mladých kluků, kteří netráví svoji pracovní dobu sbíráním hoven
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se