Vladar91 Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Odesláno 10. března 2021 Dívám se na ten dokument "V síti" a jako nechce se mi věřit, co mezi náma chodí za zmrdy .. Dneska spousta lidi pozna sve sousedy. Se divim ze to nepustili driv ja na tom byl v kine na premiere loni nekdy v breznuOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Sphinxx Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Odesláno 10. března 2021 (upraveno) Radši nic. Fakt radši nic. Upraveno 10. března 2021 uživatelem Sphinxx
martar Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Odesláno 10. března 2021 (upraveno) Mně kvůli tomu pred chvílí volali vyplašení rodiče, zda jsem jejich vnučky dostatečně poučil o nebezpečí číhajícím na netu... Je dobře, že to ten film trochu rozvířil. Upraveno 10. března 2021 uživatelem martar
skalis Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Uz par tydnu patram, kde jsem nechal svoje SKX007. Posledni wristshot mam ze zari a od te doby nic a vubec netusim, kde mohly skoncit. Vzdycky jsem si klepal na celo u inzeratu “objevil jsem v supliku XY...” a ted v tom jedu taky, akorat do faze “objevil” jsem jeste nedospel. Tvl jediny hodinky, co jsem si koupil jako novy, navic je mam pres 10 let a jsou discontinued... jsem debil.
Americkej Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Klid, vyplavou. Tohle se mi děje furt, už jsem se i přestal vztekat.
Micey Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Tak si vzpomeň, kdes je viděl naposledy, ne? Todle mi řikávala maminka, teď mi to řiká manželka a mě to neuvěřitelně sere. Tak to řikám dětem, abych se pomstil..:)
Waya03 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Já jsem si jednou před dovolenou schoval někam v baráku čtečku e-knih. Jako aby když přijdou zloději tak aby mi nevzali všechno. Další veci zas poschovávaný jinde. No tu čtečku už jsem nikdy nenašel, jednou ale určitě vyplave ..... už je to 3 roky zpět.
skalis Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Mel jsem utkvelou predstavu, ze si s nima hraly decka a zapadly do gauce ve chvili, kdy nebyl cas to resit, a pak jsem na ne zapomnel. No gauc jsem prohledal doma i u rodicu, kde jsme od zari nekolikrat byli... a nic. No nekde jsou, jen se desim toho, ze jsou v necem strceny a nevedomky je pri nejakym vetsim uklidu vyhodim.
Waya03 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 To je vcelku běžná věc, v tvém případě si odečti tři nuly a máš to jako případ co nedávno proběhnul médii. https://robbreport.com/style/watch-collector/rare-paul-newman-rolex-daytona-2870019/
DavidLC Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Jsem takhle "ztratil" hodinky v létě (volal jsem na ubytování, že dám nálezné, nic). Začal jsem pátrat, kde je koupit a našel jsem Chronomag. No a při zimní dovolené na mě vykoukly z tašky (kterou jsem samozřejmě prohledával i v létě). Jenže mezitím jsem měl doma už další dva kousky a už se to vezlo...... Držím palce a věřím že se najdou
Berbatow Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Kuncakovo telefonat Ty vogo, jsem se málem udusil smíchy.
Frantik Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 před 14 minutami, Berbatow napsal: V 9. 3. 2021 v 12:41, Frantik napsal: Kuncakovo telefonat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty vogo, jsem se málem udusil smíchy. To je stara klasika z ucebnice reklamy
kuncák7 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Jen se smějte blbouni . Hlas mi přeskakoval až to nebylo hezký ( ale nakonec mi bylo uvěřeno ). A mělo to pokračování, vzal jsem si bonbon Halls a přijel akorát servisák, já si musel nandat roušku a ten bonbon nevyndal. Kurna, to byl zase den, slzel jsem celou opravu. No nenaštvalo by vás to?
ewolucionar Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Dal som na net fotku krematoria s obrovskym ciernym dymom,,tie reakcie ma nasrali,,,,skor pobavili,,,,vraj vzbudzujem strach,manipulujem,mam to zmazat lebo neucta,fotomontaz,ovplyvnujem vydieram,znepokojujem,atd....zaradili ma medzi iluminatov
nickie Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 statečný zákrok městských vopicajtů v uh.hradišti. ať to bylo jakkoli, takovýto zákrok za to že nemám respirátor ???
prischera Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Ten zákrok byl za to, že se odmítl legitimovat, případně dojít na služebnu ke ztotožnění, naopak se pokusil odejít. Rouška byla jen důvodem k identifikaci a to až po tom, co si jí na vyzvání odmítl nasadit. V tu chvíli mohlo být důvodné podezření, že legitimovat se odmítá, protože je například celostátně hledaný. Nenechal těm měšťákům moc prostoru, v tu chvíli už ho sebrat museli. Z toho videa je klasicky vidět půlka, bylo by dost zajímavý tu situaci vidět celou. Ale i v tom, co je vidět, není nic brutálního, žádné bití nebo něco podobného. Prostě zadržení nespolupracujícího....
bohus76 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Zase jsme "slavní",ale asi bych o takovou popularitu nestál, zvlášť, když mám sebou malé dítě.
Tom4 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 O tom jak se choval pán asi neni potřeba polemizovat, nakolik tedy lidi jsou frustrovaný ažaž a jen málo stačí k tomu aby někdo začal jednat neuváženě hned jak ho začne nějaký tupos buzerovat (ano, stačilo říct seru na tebe, nasadit roušku, popojít deset kroků, sundat a jít si po svém). Ale nestalo se, těžko říct co by následovalo například kdyby to tříleté dítě které tam nechali a odjeli například vběhlo pod auto. Nebo se ztratilo, prostě poběží někam hledat tátu, a našlo se až ráno po mrazivé noci. A tak. Hrdinové z městské policie moc rozumu nepobrali. Doufám že těm dvěma pitomcům nezbyde než se odstěhovat.
geometr Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Neměl si brát s sebou to dítě, mohl jim utéct :-))) Určitě by ho nedoběhli.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se