Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, Ajaj napsal:

Haha, tak to byl asi u stejnyho jezera jako my. Aneb chlapečkové z města v akci

Kveten 2018?

Odesláno
V 11. 2. 2022 v 23:41, Duke650 napsal:

Infotainment v Superbu iV L+K r.v. konec 2021 by spolehlivě rozzuřil i zenového mistra. Tvl tovární "prémiový" Canton Sound System laguje, jako kdyby v něm chyběla půlka čipů a ty zbývající jsou asi z roku 1999

Myslim, ze jakykoliv infotai ment 4 rad. Ja ho prisaham ze sve nove Octy jednoho rana vytrhnu a vyhodim z okna.

Odesláno (upraveno)

Mosambik, Australie, Ceylon… my mame v Pardubicích kačák uprostřed města na sídlišti a tam borec vytáh 230 cm velkýho sumce. Tam aby se jeden bál jet na kole vožralej z hospody a zhučet tam 😂😂😂😂

153663CA-2DE5-4C05-BCBB-C01FCA7AF91B.jpeg

752F6A3B-31A8-4CCB-9AEF-0FD914CCEB14.jpeg

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno
před 3 hodinami, Roman I. napsal:

Mosambik, Australie, Ceylon… my mame v Pardubicích kačák uprostřed města na sídlišti a tam borec vytáh 230 cm velkýho sumce. Tam aby se jeden bál jet na kole vožralej z hospody a zhučet tam 😂😂😂😂

153663CA-2DE5-4C05-BCBB-C01FCA7AF91B.jpeg

752F6A3B-31A8-4CCB-9AEF-0FD914CCEB14.jpeg

Takovejhle sumec se chová prý jak aligátor jsem slyšel, stáhne tě ke dnu, poválí, pak si tě schová mezi kořeny a za pár dní se pro tebe vrátí, pak je z tebe teprve ta správná bašta....strašná smrt :D 

Odesláno
před 5 minutami, African napsal:

Takovejhle sumec se chová prý jak aligátor jsem slyšel, stáhne tě ke dnu, poválí, pak si tě schová mezi kořeny a za pár dní se pro tebe vrátí, pak je z tebe teprve ta správná bašta....strašná smrt :D 

Tak dik, mame vole malyho psa. 😂

Odesláno
před 8 minutami, Muffik napsal:

No tak hlavně pusť včas vodítko, nebo vás tam ta mrcha stáhne oba!

To je Biro Biewer Yorkshire Terrier, ty sou na sumce cviceni - vychodocessti sumcari. Davam mu povely v nemcine. Ja to psal z obavy vo tu čudlu. Takhle voblizuje, gdyz sumce sezere

AB44F7B9-9574-47FD-9DFE-5AF27C2CFDBF.thumb.jpeg.03f636e20125a3c703973d13685a4598.jpeg4D25882B-447F-4069-A718-42B9BB22C13C.thumb.jpeg.1b90d465ee05367f122f2035b4b2f00c.jpeg8F040A2F-B264-4985-853B-866B6330CD99.thumb.jpeg.a549582f6a5d093e468e4d6dd1c29ddf.jpeg

Odesláno
Takovejhle sumec se chová prý jak aligátor jsem slyšel, stáhne tě ke dnu, poválí, pak si tě schová mezi kořeny a za pár dní se pro tebe vrátí, pak je z tebe teprve ta správná bašta....strašná smrt  
Ja videl nazivo nejvetsiho na Berounce asi 130cm a pramicku tahal slusne. Tenhle by byl slusnej eco pohon pro clun
Odesláno
před 7 hodinami, Prochy68 napsal:

Kveten 2018?

Už trochu dýl. Ale story dobrá. V hotelu nám doporučili jezero, kam se večer choděj koupat sloni. Tak jsem tam vyrazili a asi hodinu čuměli do jungle, kdy se objeví. Jak se tak nudíme, tak nás napadne se vykoupat. Takovej krásnej kámenej nástup na kraji byl. Úplně jak molo. Nakonec ale na to serem, abysme si je (slony) jako nevyplašili. Za chvíli vokolo jedem místňák a jako co jako děláme? Co asi vole, čekáme na slony! A von jako, no jasně, ty sem chodí. Skočí na kolo a peláší pryč. Za chvíli je zpátky s plno fotkama a fakt že je! Plno slonů! No a na pár fotkách taky na tom krásným šutru leží asi 4metrový krokodýli hovado. Tak jsme na sucho polkli a šli se ožrat

Odesláno
před 6 hodinami, African napsal:

Mi ešte v detstve strýko (rybár) ukazoval fotky podobnej obludy, čo vylovili tiež v nejakom dedinskom rybníku... Rybička im totiž žrala husy tak, že sa vynoril a chňapol po nej a odtiahol niekam do hlbín.

Odesláno
před 6 hodinami, Roman I. napsal:

Tak dik, mame vole malyho psa. 😂

Kdybys byl chudej, mas normalne vlcaka a ses v pohode ;)

Odesláno (upraveno)

S velkou pompou byla zřízena Národní sportovní agentura, na olympiádě jsme měli největší počet sportovců v historii a dopadli jsme taky nejhůř v historii  A jediné dvě medaile získaly holky, které fungují naprosto mimo oficiální struktury.

Edit: Nejhůř v historii to nebylo, v roce 1994 jsme neměli medaili žádnou. Ale co není, může být...

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno
Před hodinou, Foundryman napsal:

S velkou pompou byla zřízena Národní sportovní agentura, na olympiádě jsme měli největší počet sportovců v historii a dopadli jsme taky nejhůř v historii  A jediné dvě medaile získaly holky, které fungují naprosto mimo oficiální struktury.

Edit: Nejhůř v historii to nebylo, v roce 1994 jsme neměli medaili žádnou. Ale co není, může být...

A máme zde další výkřik místního rozumbrady, v neděli udělám výjimku a dovolím si reakci...

"Logická" úvaha: Organizace pro rozdělování peněz mezi sportovní svazy měla za dva roky od svého vzniku zajisti,  aby do té doby pod/průměrní sportovci sklízeli medaile... Ale zase je třeba ocenit, že jsi si sám opravil (a tedy asi i uznal!) faktickou chybu :) 

Odesláno

těch posledních pár dnů, to je teda série. Počínaje trablema s větrem, v práci závady kam se člověk podívá, aby taky ne, když toje jak v muzeu nebo spíš na vrakovišti, do toho mi přivezli jedno špinavý nadělení na opravu, převodovku z vrtný soupravy, ani to není kde umejt páč se pokazila wapka, člověk neví kam dřív skočit. A vrcholnej kousek dnes, jedu si takhle nakoupit a najednou chcíp, motor zhasl. Startuju a nic. Starter točí ale nechytá. Spolus jedním kolemjdoucím jsme to identifikovali na rozvody. Řemen tam je ale netočí se, takže ztratil zuby. Takže zpátky domů na laně. Naštěstí tihle staří taliáni jsou potkánívzdorní, opravdu se žádný zlý zvuk neozval a řemen s napínačem stojí pár korun ale i tak to naštve. Akorát že to nedostanu do garáže a venku to bude na prd práce. Snad se nezkazí počasí.

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Bobisek napsal:

A máme zde další výkřik místního rozumbrady, v neděli udělám výjimku a dovolím si reakci...

"Logická" úvaha: Organizace pro rozdělování peněz mezi sportovní svazy měla za dva roky od svého vzniku zajisti,  aby do té doby pod/průměrní sportovci sklízeli medaile... Ale zase je třeba ocenit, že jsi si sám opravil (a tedy asi i uznal!) faktickou chybu :) 

No jasně, vždyť my jsme vlastně olympiádu v totalitní zemi bojkotovali. Akorát Sáblíková a Ledecká se neřídily pokyny... A částečně Davidová, ale ta je mladá, té to bude odpuštěno.

Ale vážněji - já si dosud myslel, že na hospodaření s penězi máme ministerstva.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno
před 2 hodinami, Foundryman napsal:

No jasně, vždyť my jsme vlastně olympiádu v totalitní zemi bojkotovali. Akorát Sáblíková a Ledecká se neřídily pokyny... A částečně Davidová, ale ta je mladá, té to bude odpuštěno.

Ale vážněji - já si dosud myslel, že na hospodaření s penězi máme ministerstva.

Hele ty by sis měl místo citátu Friedmana (mimochodem blbě přepsaného) dát do podpisu sebevarování "Když už říkám hovna, tak není alespoň rozumné  je dále nerozmazávat", měl bys to aspoň na očích.

Vymyslíš úplnou hovadinu z hlediska kauzality ("nová NSA nevychovala medailisty") a když na to někdo poukáže, tak místo chycení se za nos přehodíš výhybku úplně jinam, co třeba do toho zamíchat cosi o totalitě (nevím, zda má jít o polovtip či co)? Mimochodem že s veřejnými penězi nehospodaří jen ministerstva je notorieta, ale já házet hrách na zeď nehodlám.

Konec nedělní prokrastinace.

Odesláno

To je zvláštní, jak se progresivisté (pravdomluvní láskyplníci, kolektivisté, dobroserové?) nejsou schopni v žádné diskusi oprostit od osobního napadání. To musí být blbej život s takovou žlučovitostí.

Jo, mimochodem, ten citát není Friedmanův, TINSTAAFL se široce používalo už ve 30. letech. Prapůvod není bezpečně znám, ale je připisován Leonardu P. Ayresovi. Plné znění: " 'It is an immutable economic fact, that there is no such thing as a free lunch."]

No a abych byl věcný, patrně máš problém pochopit psaný text. Ve svém původním příspěvku nikde kauzalitu nevidím - napsal jsem "máme NSA A poslali jsme na OH hafo lidí A dopadli jsme bídně".  Pokud bych chtěl zdůraznit kauzalitu, napsal bych "a proto", případně "a tedy" nebo tak podobně. Jen mi přišla zmíněná korelace poněkud tragikomická.

Odesláno

Nejsi sám kdo si myslí že za společné peníze by měli vznikat produkty které fungují.(ale ono je to vlastně jedno protože TV sport je o emocich)

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...