kuncák7 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 1 hodinou, African napsal: Jsme právě kecali s kamarádkou co tam má potápěčskou školu a prý nemáme věšet hlavu, ráno jim tam dorazil vítr, teplota klesla na 12C a má to trvat celý týden... takže jak říkám vždycky, všechno špatné k něčemu dobré. Už jsem to stornoval a příští týden tedy už třetí poslední pokus, pokud budou děti cajk. Pak už letím směr Nepál, což bude další prdel, protože jsem včera ani dnes nebyl na jeden zátah schopný uběhnout 2 km Normálně dávám desítku bez problémů, takže si myslím že jsem minulý týden prodělal covid jako celá naše firma a visí mi to na plicích. Letošní výstup zdá se, bude ve znamení utrpení, slz a velkých bolestí Jestli by ses na ten Nepál neměl vy..t, nemuselo by to dopadnout vůbec dobře a zdraví máš jen jedno. A ne, nemluví ze mě jen závist :-), ale spíš snaha poradit virtuálnímu kamarádovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Jestli by ses na ten Nepál neměl vy..t, nemuselo by to dopadnout vůbec dobře a zdraví máš jen jedno. A ne, nemluví ze mě jen závist :-), ale spíš snaha poradit virtuálnímu kamarádovy. Děkuji kamaráde Začnu pořádně dřít a uvidím kam se s fyzičkou dostanu. Už trochu znám svě tělo jak se chová ve výškách a pokud to bude blbé, tak samozřejmě výstup přeruším. Permity nestáli svět, tak si když tak dám nějáké lehčí treky a ozdravnou kůru v mnou milovaném Chitwan parku Minutu běžím a začnu lapat po dechu jak kapr, ještě jsem se na rychlo objednal na plicní, tak uvidíme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Nejvíc mě teď štve že chodím víc do Žumpy než do Humoru. PUTOFF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 V žumpě jsem nikdy nebyl... Proč si kazit i Ch-mag? V reálu je sraček, víc jak hoven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Umřel mi kámoš, spolužák ze základky a taky místní, víceméně mlčící, člen. Na hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Trosku tu snad zvednu naladu takovou malicherností, manželka potěšila… naštěstí jen plechy… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Joj! Sloupek nebo auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Touareg, tzn 2,5t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 ...a manželka žije? tím myslím okamžik, když ti to ukazovala.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Kdybych soudil podle sebe, myslím, že infarkt se v tu chvíli pokoušel o LovceK -:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Už jsem s ní dnes začal mluvit a odpovídá, tak asi žije. Nebyla viník, ale mi kua není jasné, že se dá přehlídnout Touareg u předního blatníku na střešním parkovišti OC ve 20kmh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 11 hodinami, Gustaf napsal: ...a manželka žije? tím myslím okamžik, když ti to ukazovala.... Už začíná slyšet na ucho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Už přes týden chcipam doma, doktorka mě nechce ani vidět,vysledek testu na covid budu mít až zitra. Zatím nepomáhá ani kodein ani erdomed ( či jak se to jmenuje) a bolí mě celej člověk. A zítra bych měl jít do prace ( a zadýchám se i cestou na stanici busu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Sagarmathy, kua!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 V 23. 3. 2022 v 16:55, kuncák7 napsal: Už přes týden chcipam doma, doktorka mě nechce ani vidět,vysledek testu na covid budu mít až zitra. Zatím nepomáhá ani kodein ani erdomed ( či jak se to jmenuje) a bolí mě celej člověk. A zítra bych měl jít do prace ( a zadýchám se i cestou na stanici busu). Změň doktorku. Nikdy v době Covidu jsem neodmitnul vysetrit pacienta… a antigen jsi si delal? Ona ted krome Omicronu koluje i chripka typu A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 před 18 minutami, mtruelle napsal: Změň doktorku. Nikdy v době Covidu jsem neodmitnul vysetrit pacienta… a antigen jsi si delal? Ona ted krome Omicronu koluje i chripka typu A. Ahoj, nedělal. Už ztrácím nervy a zlepšení nikde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brept Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Tohle určitě nesmí. Vyšetřit musí za každou cenu Covid necovid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 před 10 hodinami, mtruelle napsal: Změň doktorku. Nikdy v době Covidu jsem neodmitnul vysetrit pacienta… a antigen jsi si delal? Ona ted krome Omicronu koluje i chripka typu A. Tak dneska bude vysledek PCR tak uvidis. Asi by bylo vhodne RTG plic… Omikron umi taky kvalitni zapaly plic, stejne jako chripka. Pak alespon vysetrit CRP. Vydrz, me tyden pred treti davkou vloni v listopadu skolila Delta a trvalo to mesic, nez jsem se tak nejak srovnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 před 4 hodinami, mtruelle napsal: Tak dneska bude vysledek PCR tak uvidis. Asi by bylo vhodne RTG plic… Omikron umi taky kvalitni zapaly plic, stejne jako chripka. Pak alespon vysetrit CRP. Vydrz, me tyden pred treti davkou vloni v listopadu skolila Delta a trvalo to mesic, nez jsem se tak nejak srovnal. Díky. Na druhou stranu mě to zachránilo od malé taškařice s kámošem na chate- vyjížďka se trochu zvrtla a kdybych byl zdravej, seděl bych tam taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Vitez souteze "budkar roku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se