xbraj19 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Předpokládám, že od studentů gymnázia se očekává nějaký všeobecný přehled, takže k danému tématu by měli být schopni něco napsat (a nemusí to být ani nic technického). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 30 minutami, xbraj19 napsal: Předpokládám, že od studentů gymnázia se očekává nějaký všeobecný přehled, takže k danému tématu by měli být schopni něco napsat (a nemusí to být ani nic technického). Kdo očekává všeobecný přehled? Co je všeobecný přehled v době informačního smogu? Kdo určí jeho rozměr? Zvýrazněná citace je přesně to, to je špatnou optikou. Místo toho, předveď v čem si nejlepší a já tě budu motivovat, aby se ti to povedlo proti tomu k danému tématu by měli být schopni něco napsat. Dám ti tip. What I want to do in the next three years after high school. Třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 2 hodinami, Roman I. napsal: Jinak tatínek o své holčičce nikde nepsal. To jsi asi přehlídnul. T Tatínek o své holčičce psal, sorofon. Přehlídnul jsem já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Že to je jediné tema je zvláštní, ale zas to je jedna normostrana to musíš zvládnout napsat i bez jakékoliv znalosti tématu během 20 minut. Já se teda spíše pozastavuju nad tím rozsahem, to mi nepřijde adekvátní pro maturitu, určitě by bylo lepší jim na to raději dát 4 hodiny a nechat je napsat 5NS kde prokazou znalost zvoleného odborného tématu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Kdyby jim dali 5NS tak neodmaturuje pulka republiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Myslím, že tohle je docela k věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Před časem jsem si koupil nový strojek na vlasy. Ten starý měl mechanické posunování břitu, raději jsem u něj měl papírek s délkama střihů, které používám. Teď jsem si koupil nový, s displejem a hlavně s pamětí na tři délky. Super, člověk zmáčkne tlačítko, udělá to Bzzz a břit se vysune na uloženou délku. Je fakt, že už při prvním stříhání jsem zjistil, že 16 mm na starém Philipsu se nerovná 16 mm na novém Philipsu, ale nějak jsem to adjustoval a uložil si nové hodnoty. Včera jsem vzal strojek, máčknul tlačítko paměti, udělalo to Bzzz, břit se vysunul, na displeji koukám 20 mm, říkám si fajn, to bude ono, zaberu na hlavě a čumím Když jsem se probral ze šoku, kouknu znova na displej a tam 2.0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Zrovna jsem chtěl reagovat na maturitní téma, ale Muffiku, teď se neuraz, ale tys mě rozštípl, ty seš wul , sorry. Půjdeš dohola? Nebo teď budeš tři týdny nosit čepici?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 No zbytek jsem vzal na 8 mm jako kompromis, ale stejně vypadám jak debil a nosím kšiltovku. Díky bohu za home office, kde při callech nepoužíváme video. Ale dostal jsem i pochvalu: žena měla zrovna nějakou depku a když jsem se jí šel ukázat, prohlásila, že netušila, čeho jsem schopen, jen abych jí rozveselil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Ja se beru bez nastavcu a pak jeste hrabickama, takze za me dobry Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Vyřešeno s grácií, smekam.Stejně jsi mě fakt pobavil, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Dcera má zítra zápis na základní školu. Dlouhou dobu jsem se na to těšil, že to je takový milník pro dítě i rodiče. Ale v posledních týdnech to beru tak, že to je další státní instituce, která nám bude kecat do života. Co to se mnou je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 @safi to mi něco připomíná https://www.instagram.com/reel/CpdT3RvjhJp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Aby to nebylo Muffikovi lito... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 14 minutami, ragu napsal: @safi to mi něco připomíná https://www.instagram.com/reel/CpdT3RvjhJp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Ano, asi takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 21 minutami, safi napsal: Dcera má zítra zápis na základní školu. Dlouhou dobu jsem se na to těšil, že to je takový milník pro dítě i rodiče. Ale v posledních týdnech to beru tak, že to je další státní instituce, která nám bude kecat do života. Co to se mnou je? A to si nejak odporuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Momentálně ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Instituce, neinstituce. Nám se ženou nejvíce trvalo si zvyknout, že si nemůžeme vzít dovolenou, kdy chceme. Ještě ve druhý třídě jsem zabukoval hotel na lyže s odjezdem týden po zahájení školy…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 To zrovna není problém. Pokud zrovna nebude uzavírání pololetí, tak zástupce ředitele říká “Týden na horách je lepší, než týden ve škole”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 No tak ji tam nedávej a zařiď si to doma, normálně to de. A nebo nebreč, to je furt dokola.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se