Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Od doby co to převzali poláci se tyhle stížnosti množí. Žena hodně posílá věci, protože se zbavuje oblečení přes Vinted, a říkala že když zásilkovna tak jedině přes výdejní místa, nikdy zbox. Už jsme taky měli v boxu jiný zásilky.

• Like 1
Odesláno
před 3 minutami, ragu napsal:

Od doby co to převzali poláci se tyhle stížnosti množí. Žena hodně posílá věci, protože se zbavuje oblečení přes Vinted, a říkala že když zásilkovna tak jedině přes výdejní místa, nikdy zbox. Už jsme taky měli v boxu jiný zásilky.

Jo jo, taky už jsme to pročítali. No, můžeme jen čekat.

Odesláno (upraveno)

Jestli je problém v z-boxech (sám si taky zásadně nechávám posílat na prodejnu naproti a nepamatuju problém), tak spíš než na "Poláky" bych problém tipoval na bývalé poštěváky a jiné "předvánoční posily" v dodávkách. Kolegovi v Ústí takhle minulý týden doručovali do Z-boxu balíček nadvakrát - během parádních 30 hodin od podání tam byl, aby se za další 4 hodiny "objevil" zpátky na doručovacím depu. Přes Polsko to celkem určitě nešlo a napodruhé už se to naštěstí zvládlo.  

Upraveno uživatelem Radek124
  • Like 1
Odesláno

Nevim jestli mě to naštvalo , nebo poměrně dost , skoro totálně rozsekalo….. jdu k nám do farmářský prodejny pro mražený řízky ….podotýkám pro mražený ! …… vemu dvoje , kouknu na cenu u mrazáku 280,- kg ….. jojo no vemu to …. abych nedostal vynadáno , že zase šetřim …..šup s tím na pokladnu ….. 336,- povídá paní …..koukam na ní jako ve snu …. Prej : to víte , prsní řízky jsou za 480,- za kilo , je to bio ……  tak sem to zaplatil abych nevypadal jako jouda ….. a šel sem a smál jsem se sám sobě , jakej sem idiot ….. ty vole mražený za tolik peněz ….. přestanu jíst maso , stejně mi to furt leze do zubů……✌️

Odesláno (upraveno)

Bych jí to "bio" omlátil o palici - ať se s tím 4x předraženým zmrazkem zpátky do lednice zdravě projde sama. 

PS: Před pár měsíci mi takhle na "farmářských trzích" zkoušeli prodat kus krůtího za 280/kg. Nedalo mi to a vida - hned vedle v Albertu měli úplně stejnej igeliťák krůty od stejného dodavatele "fakci" za 120/kg. Nemůžu si pomoct, ale tyhle "tradiční", "farmářské", "selské", "babiččiny" a další květnaté přívlastky jsou akorát "marketingové sádlo" pro sprostou průmyslovou výrobu :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem Radek124
  • Like 2
  • Haha 2
  • Dát hlas 4
Odesláno
56 minutes ago, FantasticFabio said:

Nevim jestli mě to naštvalo , nebo poměrně dost , skoro totálně rozsekalo….. jdu k nám do farmářský prodejny pro mražený řízky ….podotýkám pro mražený ! …… vemu dvoje , kouknu na cenu u mrazáku 280,- kg ….. jojo no vemu to …. abych nedostal vynadáno , že zase šetřim …..šup s tím na pokladnu ….. 336,- povídá paní …..koukam na ní jako ve snu …. Prej : to víte , prsní řízky jsou za 480,- za kilo , je to bio ……  tak sem to zaplatil abych nevypadal jako jouda ….. a šel sem a smál jsem se sám sobě , jakej sem idiot ….. ty vole mražený za tolik peněz ….. přestanu jíst maso , stejně mi to furt leze do zubů……✌️

Nakoupila v Biedronce za 60 Kč kilo a nalepila cedulku Bio 😂 A paní se bude u stromečku smát třikrát tolik 😆

• Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 7 minutami, African napsal:

Nakoupila v Biedronce za 60 Kč kilo a nalepila cedulku Bio 😂 A paní se bude u stromečku smát třikrát tolik 😆

Biedronka móc daleko pané ! No a kvúli takovým joudúm jako jsemnjá, vzniklo přísloví : Za blbost se platí ! 🥳😁😀🤪😎✌️

Odesláno (upraveno)
20 minutes ago, FantasticFabio said:

Biedronka móc daleko pané ! No a kvúli takovým joudúm jako jsemnjá, vzniklo přísloví : Za blbost se platí ! 🥳😁😀🤪😎✌️

Do naší Biedronky jezdí obchodníci s dodávkami z celé ČR. Ale stane se, já nedávno na Čerňáku také v takovém farmářském kšeftě trocha toho Tyrolského špeku, dva rohlíky a svačina za 250 byla na světě 😅

Upraveno uživatelem African
  • Haha 1
Odesláno
Rozflákaný půllitr mezi dlažebními kostkami. Guma je na vyhození, díra jak do...[emoji3525]
IMG_8642.jpeg.cd8934abfa04bd84f597f926188bd20b.jpeg

Nezoufej. Aspon mas moznost si koupit poradny pneu ;)
  • Like 3
  • Haha 2
Odesláno
Před hodinou, AndyAaron napsal:

Nezoufej. Aspon mas moznost si koupit poradny pneu ;)

Jo, je to firemní a tohle jsem nafasoval. Jsou to nejhorší gumy, co jsem kdy na autě měl. No nemyslím si, že přijdou nějaké o moc lepší  😋

Odesláno

Par tydnu zpatky jsem si kupil industrialni ultrazvukovou cisticku pouzitou asi za 20k .. jen nedelala co mela, vsechny pokusy o opravu jsem vycerpal a tak je na ceste do sberneho dvora. ... -20k

A par dni zpatky jsem udelal chybu na decentralizovane burze a ne uplne korektni peer stornoval nepotvrzenou  krypto platbu po tom co jsem odemknul escrow. -20k

Darky mam jeste v neotevrenych krabicich co chodily z ruznych eshopu, jsem si temer jistej ze jak to zacnu otevirat zjistim ze pulka chybi a druha pulka je znicena. Takze to zustane zavrene jeste aspon do zitra. :D  A jedna tradicni ..

Odesláno
před 9 hodinami, African napsal:

Do naší Biedronky jezdí obchodníci s dodávkami z celé ČR. Ale stane se, já nedávno na Čerňáku také v takovém farmářském kšeftě trocha toho Tyrolského špeku, dva rohlíky a svačina za 250 byla na světě 😅

Ze by Rodinna farma?? Tam je to ostry no. 2 rohliky a 10dkg salamu skoro 150kc. A nejaky syr Vam nabidnu? 😀

Odesláno

Dneska žena lehla s nějakým moribundusem.... jsme zvědavěj v jakým stavu zítra bude. Doprdelepráce... nejsem Pohlreich, tak zítra asi budeme na rohlikach a houskach....

Ale pevně doufám, že se nějak vypotí přes noc. 🥴

Odesláno
před 3 minutami, Gustaf napsal:

Dneska žena lehla s nějakým moribundusem.... jsme zvědavěj v jakým stavu zítra bude. Doprdelepráce... nejsem Pohlreich, tak zítra asi budeme na rohlikach a houskach....

Ale pevně doufám, že se nějak vypotí přes noc. 🥴

Nemusíš být jako Pohlreich , buď jako Babica ! Když nebudeš mít to , flákneš tám ono 😁🥳😀🤪

Odesláno
před 6 minutami, FantasticFabio napsal:

Nemusíš být jako Pohlreich , buď jako Babica ! Když nebudeš mít to , flákneš tám ono 😁🥳😀🤪

No, jestli nebude použitelná, tak to tak dopadne. A pak je ještě varianta, že to sejme do zítra i mě a bude to v režii dětí....tyvle a to nechceš 🥴😆😆

Odesláno

@Gustaf Nech paní vyležet - vykydnout na talíř brsalát z vaničky a uklohnit rybí prsty (jestli nechceš zasmradit barák přepáleným olejem tak to jde i na plechu v troubě) zvládne i chromej chronomagor - třeba v sobě objevíš skryté vlohy :cheff:

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 4 minutami, Gustaf napsal:

No, jestli nebude použitelná, tak to tak dopadne. A pak je ještě varianta, že to sejme do zítra i mě a bude to v režii dětí....tyvle a to nechceš 🥴😆😆

Takže bude pizza ? 

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
před 8 minutami, Radek124 napsal:

@Gustaf Nech paní vyležet - vykydnout na talíř brsalát z vaničky a uklohnit rybí prsty (jestli nechceš zasmradit barák přepáleným olejem tak to jde i na plechu v troubě) zvládne i chromej chronomagor - třeba v sobě objevíš skryté vlohy :cheff:

U nás brsalát naštěstí baští jen starší dcera a paní. Já s mladší dcerou zastáváme brkaši 😁 takže tu bych nějak dal. Pro salát dojedu k tchánovi, který ho dělá kotel a zásobuje nás každý rok. Tam je to cajk. No, řízky máme krkovici a kapra....to bude sranda 😆 ono to nějak dopadne. Babky a dědové jsou k dispozici 😆 Spíše večer a Ježíšek...no uvidíme. Pár let zpátky jsme také měli americké Vánoce až 25. ráno, pač ženu čapla brutální migréna. Já povečeřel Pick a chlebem a v tý době ještě malým dětem jsem musel vysvětlit, že dneska večer Ježíšek nepřijde, protože nejsme jako rodina všichni zdravý. To byly rozpaky......

Upraveno uživatelem Gustaf
  • Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...