Conrad Odesláno pondělí v 14:32 Nahlásit Odesláno pondělí v 14:32 (upraveno) Ležím v Motole Úrazová fraktura krčku Už je mi jasný pojem bolí to jako kráva. Čeka mě totální endoprotéza Btw pohled na zdravotnictví z druhé strany pultu je někdy pozoruhodný. Upraveno pondělí v 14:41 uživatelem Conrad 9 2
warann Odesláno pondělí v 14:55 Nahlásit Odesláno pondělí v 14:55 @Conrad ty kraso, tak to teda nic moc. Kazdopadne preju, at lecba i rekonvalescence klapne bez (vetsich) zadrhelu
horal Odesláno pondělí v 15:30 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:30 před 56 minutami, Conrad napsal: Ležím v Motole Úrazová fraktura krčku Už je mi jasný pojem bolí to jako kráva. Čeka mě totální endoprotéza Btw pohled na zdravotnictví z druhé strany pultu je někdy pozoruhodný. Drž se, Motol se dá přežít
Josef01 Odesláno pondělí v 17:29 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:29 před 2 hodinami, Conrad napsal: Ležím v Motole Úrazová fraktura krčku Už je mi jasný pojem bolí to jako kráva. Čeka mě totální endoprotéza Btw pohled na zdravotnictví z druhé strany pultu je někdy pozoruhodný. Tak držím palce, ať to spraví rychle. Buď rád, že jsi tady, v USA by sis bral hypotéku na takovou operaci s běžným pojištěním
bohus76 Odesláno pondělí v 18:09 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:09 před 3 hodinami, Conrad napsal: Ležím v Motole Úrazová fraktura krčku Už je mi jasný pojem bolí to jako kráva. Čeka mě totální endoprotéza Btw pohled na zdravotnictví z druhé strany pultu je někdy pozoruhodný. Upadls? Přeji brzké uzdravení.
Oliver333 Odesláno pondělí v 18:34 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:34 před 4 hodinami, Conrad napsal: Ležím v Motole Úrazová fraktura krčku Už je mi jasný pojem bolí to jako kráva. Čeka mě totální endoprotéza Btw pohled na zdravotnictví z druhé strany pultu je někdy pozoruhodný. Držím palce ať jsi co nejdřív v pořádku
tikzot Odesláno pondělí v 18:37 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:37 před 4 hodinami, Conrad napsal: Ležím v Motole Úrazová fraktura krčku Už je mi jasný pojem bolí to jako kráva. Čeka mě totální endoprotéza Btw pohled na zdravotnictví z druhé strany pultu je někdy pozoruhodný. Ať Tě síla provází
Gustaf Odesláno pondělí v 19:39 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:39 před 5 hodinami, Conrad napsal: Ležím v Motole Úrazová fraktura krčku Už je mi jasný pojem bolí to jako kráva. Čeka mě totální endoprotéza Btw pohled na zdravotnictví z druhé strany pultu je někdy pozoruhodný. Držím pěsti...
sery.vlk Odesláno pondělí v 20:41 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:41 Conrad, co to proboha vyvádíš -- to dáš! Držím palce!
JDenver Odesláno pondělí v 20:57 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:57 před 6 hodinami, Conrad napsal: Ležím v Motole Úrazová fraktura krčku Už je mi jasný pojem bolí to jako kráva. Čeka mě totální endoprotéza Btw pohled na zdravotnictví z druhé strany pultu je někdy pozoruhodný. Nepotřebuješ něco donést? 1
Tittus Odesláno úterý v 09:42 Nahlásit Odesláno úterý v 09:42 před 19 hodinami, Conrad napsal: Ležím v Motole Úrazová fraktura krčku Už je mi jasný pojem bolí to jako kráva. Čeka mě totální endoprotéza Btw pohled na zdravotnictví z druhé strany pultu je někdy pozoruhodný. Kamaráde, tak to je mi líto. Ale chronomagor se kousne a přežije to! Kdybys něco potřeboval, volej!
Radek124 Odesláno úterý v 11:40 Nahlásit Odesláno úterý v 11:40 @ConradAni nevíš jak mě mrzí číst takové zprávy, notabene když už minule sis užil ve špitále svoje. Držím pěsti ať Tě tam tentokrát netrápí dlouho a ať se dáš v mezích možností zase dohromady!
Conrad Odesláno úterý v 15:56 Nahlásit Odesláno úterý v 15:56 Ať mi nikdo neříká že nebyly staré dobré časy.Drive byly plechové mísy smaltované se širokým rantlem na které si každá ctena prdel téměř trunila Nyní jsou plastik výlisky velkosti snad jen pro astheniky a vnitřní ostré okraje řežou při dosednutí jako by z vaší prdele chtěly udělat carpaccio. 2
AndyAaron Odesláno úterý v 20:09 Nahlásit Odesláno úterý v 20:09 Zas ale za starejch casu jsme meli mensi prdele... mluvim teda za sebe 5
milomac Odesláno středa v 05:57 Nahlásit Odesláno středa v 05:57 před 13 hodinami, Conrad napsal: Ať mi nikdo neříká že nebyly staré dobré časy.Drive byly plechové mísy smaltované se širokým rantlem na které si každá ctena prdel téměř trunila Nyní jsou plastik výlisky velkosti snad jen pro astheniky a vnitřní ostré okraje řežou při dosednutí jako by z vaší prdele chtěly udělat carpaccio. Skoro za každým takovým "zlepšením" budou nějaké EU normy .
Kamil.K Odesláno středa v 06:44 Nahlásit Odesláno středa v 06:44 před 46 minutami, milomac napsal: Skoro za každým takovým "zlepšením" budou nějaké EU normy . ...to nám zas ta Uršula nakázala?
Prochy68 Odesláno středa v 08:13 Nahlásit Odesláno středa v 08:13 Asi zacinam bejt nejakej outlocitnej , nakup v eshopu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se