bohus76 Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna před 10 minutami, Steke_m napsal: Blbá neděle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co se ti přihodilo!?
Steke_m Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna Hned za horizontem mi rovnou z křoví skočila srna před auto. Prostě úžasně načasovaný. 1
bohus76 Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna Vím, je to pech,ale snad jste všichni v cajku(?) a zbytek se dá opravit. 1
kuncák7 Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna před 17 hodinami, bluman napsal: Myslis: „Ak to vyžaduje bezpečnosť cestnej premávky, najmä pri nedostatočnom výhľade, vodič je povinný zaistiť bezpečné otáčanie alebo cúvanie pomocou spôsobilej osoby.“ Ci este nieco ine? Řekl bych, že tohle stačí. Je to teorie, ale jsi pak cistej. Jo a k tomu dávka ohleduplnosti- od vsech- další teorie
kuncák7 Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna před 15 hodinami, Conrad napsal: Býval kdysi tzv. šedej mor a dával pokuty pokud by auto kolmo na vozovku bylo zaparkované s výfukem na chodník .Pokud si pamatuji řešilo se na na národním výboru pokutou. Kamarád to nasel za stěračem a právník který dělal dopravní problematiku mu poradil. Neříkejte nic jen do zpitomění opakujte -když jsem vozidlo zaparkovával věděl jsem že při výjezdu nebudu mít sebou osobu způsobilou k zabezpečení bezpečného vycouvání do vozovky a proto jsem zaparkovat takto Prý stačilo, aby to asi 3 x zopakoval a poslali ho kamsi bez pokuty Teď budu vařit z vody, protože se mi to nechce hledat. Ale kdysi k tomu byl i nějakej předpis ( prilepek k normě ) a i svislé značení se tomu dalo poupravit ( donedávna jsem tu značku vidal i v Praze )- netuším, zda to bylo úplně legální, ale bylo to tak ( mám tu z jedné lokality ve svém rajónu pár stížnosti na tuhle věc ).
Bert Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Překonáno judikaturou. Pokud by totiž tento hyper resriktivní výklad normy platil, pak by podle této značky stezku pro chodce (C7a), mohli používat jenom pánové v klobouku vedoucí holčičku s mašlí ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
milomac Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Tohle se praktikovalo např. v r. 2016 v Brně, našel jsem článek: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/329947-parkujete-vyfukem-k-chodniku-v-brne-za-to-ridicum-davali-pokuty
kuncák7 Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna před 2 hodinami, Bert napsal: Překonáno judikaturou. Pokud by totiž tento hyper resriktivní výklad normy platil, pak by podle této značky stezku pro chodce (C7a), mohli používat jenom pánové v klobouku vedoucí holčičku s mašlí ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Souhlasím, proto jsem zmiňoval, že vařím z vody. Ten výklad byl z cca 1980-1988, tuším ( jestli jsem dobře poslouchal ve škole na stredni, což nebylo často, tak se o tom zmiňoval ještě nás soudruh učitel, jako pan profesor to už nepoužíval). Před hodinou, milomac napsal: Tohle se praktikovalo např. v r. 2016 v Brně, našel jsem článek: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/329947-parkujete-vyfukem-k-chodniku-v-brne-za-to-ridicum-davali-pokuty Ano, tohle je ale "mladé" já zmiňoval dobu cca 25 let dřív než 2016 . 1
FantasticFabio Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna před 9 hodinami, Bert napsal: Překonáno judikaturou. Pokud by totiž tento hyper resriktivní výklad normy platil, pak by podle této značky stezku pro chodce (C7a), mohli používat jenom pánové v klobouku vedoucí holčičku s mašlí ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nemohlo by to být obráceně ? je to pán , co má vraženou trubku v hlavě ( skrz- naskrz ) a holčička ho vede na pohotovost …. Nejdřív ho ale táhne do hračkárny, pro duhovýho poníka …. Pokud koupí , doprovodí ….. pokud nekoupí, nedoprovodí…. A proto nekteří pánové žijí s trubkou dodnes ….
KFL Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Sucho jak blazen, neprselo tu poradne pres mesic. Zacaly mi zloutnout stromy, tak jsem nahodil cerpadlo ve studni po 2 tejdnech a po 50 minutach dosla voda. Ach jo. 1
Gustaf Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 7 hodinami, KFL napsal: Sucho jak blazen, neprselo tu poradne pres mesic. Zacaly mi zloutnout stromy, tak jsem nahodil cerpadlo ve studni po 2 tejdnech a po 50 minutach dosla voda. Ach jo. U nás to samé.... ležíme ve srážkovém stínu a vše je suchý jako blázen....
Radek124 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Zatraceně, i blbá tráva má co dělat aby ve zdejší výhni nechcípla - což bohužel vypatlanému Otíkovi z "městských služeb" nijak nebrání v tom aby nám v 6:20 pod oknama nastartoval svůj smrdutej generátor randálu a to co nepomlátí tupé žací lišty se nepokusil aspoň rozjezdit, aby si mohl vykázat motohodiny...
KFL Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Já nesekal už měsíc. Protože není co a i kdyby bylo, v létě vždycky nechávám pažit trochu vyšší (nemám závlahu). A taky nechápu místního údržbáře, kterej s železnou pravidelností přijede traktosekačkou a objezdí mi před barákem náves, aby zkrátil trávu na 3-4 cm (z např. 6-8 cm). Má to teda asi nařízený, ale v tuhle dobu tomu úplně nerozumim. Už jen proto, že jezdí po naprosto vyprahlý a žlutý placce, kde zbývající zelený místa, který zadržujou aspoň trochu vláhy, spolehlivě seč zlikviduje. Na druhou stranu - trávník zežloutne, ale pak zase s vláhou vyrazí, takže je to ve finále jedno. Horší jsou ty stromy... 1
Radek124 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Koukám že je to všude stejné - kdyby se "trávníkáři" toužili realizovat užitečným způsobem, mohli strunovkama rozhánět nutrie a rubat kopřivy na obecním kolem řeky. Jenže to by vepřová palice utěsněná sluchátkama nemohla trůnit na řinčícím traktůrku, kterej na erární benzín jezdí sám. 2
FantasticFabio Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Před hodinou, Radek124 napsal: Koukám že je to všude stejné - kdyby se "trávníkáři" toužili realizovat užitečným způsobem, mohli strunovkama rozhánět nutrie a rubat kopřivy na obecním kolem řeky. Jenže to by vepřová palice utěsněná sluchátkama nemohla trůnit na řinčícím traktůrku, kterej na erární benzín jezdí sám. Mohli by pořádat závody okolo návsi ….. než by došel erární , losí test by mohli zkusit , závody do vrchu , pokud je to u nich trochu do kopce …. Určitě by to dokázali odůvodnit , proč by se nemělo sekat ….. no a na ty kopřivy by si ani nevzpomněli….. proč taky , pálí jako sviňa …..
luidis Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna U nás ve městě jako přes kopírák. Blíží se to fetiši, všichni vědí, že se sekat nemá, ale stejně to sjedou na hlínu i v těchto vedrech. Prašule prostě nesmrdí, na zbytek serem. Hlavně že se tu posledních 15 let bavíme o zadržování vody v krajině a přehřívání městských/obecních částí.
Josef01 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna S trávou jako s vodou. V Praze ještě počkají a těsně než začne pršet vyjedou kropící vozy, aby postříkali silnice a z jemného prachu se udělali blátíčko. Mohli by natočit krátký film, jak se v Praze zálévají silnice a pouštět to v suchých oblastech Afriky jako sci-fi film. vylévat na silnice vodu vymyslel určitě nějaký idiot na magistrátu a utrácí se za to desítky milionů ročně.
AndyAaron Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna U nás to stejné. Podle mě po nich chcete, aby se trochu zamysleli, což ti trávníkáři nemaj v popisu práce. Prostě mají za úkol sekat, tak sekaj. Ale ten, kdo je tam poslal by se už zamyslet mohl. A přesně, radši by mohli vysekat pangejty od kopřiv nebo trošku poklidit po obci a ne furt sekat trávu na 3cm...
bohus76 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Dnešní doba mi připadá tak nějak jednoduchá.... Raději dělat monotónní práci, která by se teď nemusela dělat, než přemýšlet a udělat něco,co potřeba je. V práci jsme měli kolegu co " hypnotizoval" jedoucí CNC frézku, než by si chystal další práci. Zkrátka raději čumět do blba a mačkat červený a zelený knoflík než dělat něco smysluplného.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se