Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 7 minutami, dawe009 napsal:

Tvl kerej cyp tu začal mluvit o těch termoskách Stanley??? Jsem teď koupil 3 a stálo to dost peněz! Už nic novýho nevymejšlejte.

To bylo v tématu nože 😄

Taky jsem naletěl a pořídil... Ale nutno říct, že fachá... Zapomněl jsem ji přes noc venku když mrzlo a druhý den byl čaj ještě příjemně teplý. A to se hodí, no ne?

Odesláno

No koupil jsem si krásnou termosku, která bude lezet par let ve skříni a pak dva termohrnky pro mě a manželku do auta na kafe cestou do práce. Placatek mám ve skříni asi 10. A takhle není blbá teda 🤔 Džbánek je boží teda..ale to fakt nevím k čemu by mi to bylo..budu o tom přemýšlet :)

Odesláno (upraveno)

S tema Stanley, nechci nejak kopat do babovicek, ale tudle byl v D-testu (rijen, listopad?) prave obsirnej test termosek.. prvni byla nejaka Ikea, Stanley myslim treti ctvrtej. Prej to ta ikeacka udrzela fakt lip.

Jo, uvedomuju si, ze Casia za litr udrzej lepsi cas nez AP za mega:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno
před 3 minutami, dawe009 napsal:

No koupil jsem si krásnou termosku, která bude lezet par let ve skříni a pak dva termohrnky pro mě a manželku do auta na kafe cestou do práce. Placatek mám ve skříni asi 10. A takhle není blbá teda 🤔 Džbánek je boží teda..ale to fakt nevím k čemu by mi to bylo..budu o tom přemýšlet :)

Jeste muzete zacit s pani piknikovat 

EB0A0303-2820-46D6-93CB-E7F62F3AA551.png

Odesláno

Čez, fakt zdražili hodně citelně, obávám se že to máma v baráku neutáhne. Neznáte někdo alternativu- nějakou možnost, tip na levnějšího dodavatele, šanci se dostat k nějaké neveřejné nabídce, cokoli, co jednoho sundá z téhle lopaty ? 

Odesláno (upraveno)
V 7. 12. 2020 v 14:22, Micey napsal:

Hele a jak to vlastně je.. my teď taky všichni doma, já pozitivní, zejtra ostatní na testy. Mě končí karanténa o víkenu. Pokud bude někdo z rodiny pozitivní, jakože spíš jo, tak já můžu po ukončení svojí karantény ven (páč bych měl bejt aspoň chvíli imunní), nebo neexistuje a musim s nima znova začít těch minimálně deset dní? 

@Micey

Tak co, jak jsi dopadnul?

Já jsem od pondělí doma, včera moja test pozitivní, takže dalších deset dní tj do soboty 19.12. na 70m² mě fakt jebne ku..va drát.

Večer si snad nasadím černou kuklu a půjdu se snad aspoň na půl hodiny projít...

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno

Hele snad dobrý, doma všichni negativní (nechápu a vlastně se trochu stydim, že je všechny málo mazlim nejspíš:)), v neděli teda končíme karanténu a pak vyrazim KONEČNĚ běhat a do hospody, než to zas ve středu nebo kdy zavřou..
 Držim palce, člověk přežije horší věci než že musí bejt pár dní doma..

Odesláno

Nová dálnice mezi Frýdkem a Jičínem (Novým)...!

Z části staré hnusné čtyřproudovky udělali novou krásnou dálnici...

Jenže napojení na zbytek té staré 4proudovky před Jičínem udělali tak, že se dálnice sbíhá do jednoho pruhu, aby se tento po 50 metrech opět rozšířil na dva staré původní.

Tvl zlatá stará hnusná čtyřproudovka!

Odesláno (upraveno)

Nevím jestli to patří sem nebo je na to nějaký spešl vákno, ale to je asi nakonec fuk. Včera jsme byli na pivu se známejma, oba jsou to fajn chlapi, dá se s nima mluvit o všem možným a rozhodně to nejsou žádný blbci. Sluší se podtoknout, že oba jsou velmi solidně zajištěný, oba si mj. kupovali novej obytňák jen tak pro radost, takže rozhodně nepočítají každou korunu.

No a pak nějak přišla řeč na hodinky, paradoxně po zkušenost z minula jsem todle téma neotvíral já, ale oni sami. No každopádně jeden z nich měl na ruce nějaký fejkový BLNR (byť nikoli s nápisem R...x).

A už to jelo: "Hele za pár korun, už nevím odkud..., pecka hodinky, od originálu bys je nepoznal, chodí přesně a ten krásnej průhled na strojek...."

Ten druhej: "Njn, to říkám pořád, proč bych měl vyhazovat prachy za originál, vždyť je to úplně nelogický, když můžu mít za pár kaček takhle krásný hodinky."

A pak závěr, kterýho se dycky děsím: "Si je prohlídni taky, jsou pěkný ne? A co na ně teda říkáš?"

Doprdele, co se na to dá říct? Tak trapně něco mumlám a radši stáčím řeč jinam.

Jo, ještě se mě žena jednoho z nich ptala, cože to mám já. Tak skoro stydlivě šeptám, že jsou to nějaký Grand Seiko, což příčinu k další diskuzi naštěstí nezavdalo.....

Upraveno uživatelem warann
Odesláno
před 26 minutami, warann napsal:

Nevím jestli to patří sem nebo je na to nějaký spešl vákno, ale to je asi nakonec fuk. Včera jsme byli na pivu se známejma, oba jsou to fajn chlapi, dá se s nima mluvit o všem možným a rozhodně to nejsou žádný blbci. Sluší se podtoknout, že oba jsou velmi solidně zajištěný, oba si mj. kupovali novej obytňák jen tak pro radost, takže rozhodně nepočítají každou korunu.

No a pak nějak přišla řeč na hodinky, paradoxně po zkušenost z minula jsem todle téma neotvíral já, ale oni sami. No každopádně jeden z nich měl na ruce nějaký fejkový BLNR (byť nikoli s nápisem R...x).

A už to jelo: "Hele za pár korun, už nevím odkud..., pecka hodinky, od originálu bys je nepoznal, chodí přesně a ten krásnej průhled na strojek...."

Ten druhej: "Njn, to říkám pořád, proč bych měl vyhazovat prachy za originál, vždyť je to úplně nelogický, když můžu mít za pár kaček takhle krásný hodinky."

A pak závěr, kterýho se dycky děsím: "Si je prohlídni taky, jsou pěkný ne? A co na ně teda říkáš?"

Doprdele, co se na to dá říct? Tak trapně něco mumlám a radši stáčím řeč jinam.

Jo, ještě se mě žena jednoho z nich ptala, cože to mám já. Tak skoro stydlivě šeptám, že jsou to nějaký Grand Seiko, což příčinu k další diskuzi naštěstí nezavdalo.....

Takhle mne kolega v hokne ukazoval Suby z Turecka - pouzil jsem znamou frazu "Fake watches are for fake people".

Od te doby nakoupil Pelagosy, BB58 a ted premysli o nakych CW nebo chronach od Tudoru.

Mel jsem vetsi stesti nez ty a kolega je celkem chytrej kluk a ty fejkovni suby mu privezli rodice z dovolene  (sam si je nekoupil).

Odesláno
před 17 hodinami, dawe009 napsal:

Tvl kerej cyp tu začal mluvit o těch termoskách Stanley??? Jsem teď koupil 3 a stálo to dost peněz! Už nic novýho nevymejšlejte.

Tvl, umrem :lol2: :lol2: :lol2:

Sorry, ospravedlnujem sa vsetkym... :lol2:

Odesláno

Termosky je dobré téma, mám doma různé a moc jsem se bavil, když jsem je vybíral.
Příklad popisu termosky:

- prostor mezi stěnami je naplněn vakuem

- disponuje konstrukcí s dvojitou stěnou a vakuovou izolací

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...