odjinud Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Hele, mě by to taky nenapadlo, ale Moraváci to zamrazujou. A chutná docela normálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 2 minutami, odjinud napsal: Hele, mě by to taky nenapadlo, ale Moraváci to zamrazujou. A chutná docela normálně. To ale mrazí na jiný Moravě než bydlím já teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 @zceyee jako dobrý, nic trapnějšího už jsem dlouho neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 41 minutami, odjinud napsal: Hele, mě by to taky nenapadlo, ale Moraváci to zamrazujou. A chutná docela normálně. Moraváci to zamrazijó a bóchnó to čehůnom, bo tým to chutná.... maj to vylejt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Sakra, to jsem chtěl vrznout do flejmu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 To nikdy nezapomenu : na jednom motorkářském srazu se potkali dva moji kamarádi, jeden z Prahy a druhý ze Znojma. A Pražák říká: už je burčák? U nás ho už prodávají u cest... A znojemak mu říká - jo, pro Pražáky už je, my ho budeme mět až za měsíc... takže tak nějak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 jakože sou na tý Moravě pomalejší ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Ale já to nekupuju. Mám to od rodičů tý mojí, co je odtamtud. Fakt to normálně zamrazujou, mají to normálně v mrazáku hned vedle jitrnic ze zabijačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 No tak ale dyť jseš z Prahy, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Beru že Tom4 svou příslušnost k Moravě počítá dle vzdálenosti od řeky, ale tyhle fóry se zchlazováním/zamrazováním burčáku kvůli načasování zrání se fakt dělávají - ale spíš než na vánoce kvůli tomu, že ne vždycky se zadaří načasovat návštěvu významných cajzlovských znalců ve sklípku na den a hodinu přesně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Před hodinou, guzmic napsal: @zceyee jako dobrý, nic trapnějšího už jsem dlouho neviděl... Ja vedel ze se bude libit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Nevím jestli mám být naštvanej a nebo potěšenej, ale potom co jsem se (za účelem vylepšení rodinného cash-flow) od včerejška s krvácejícím srdcem začal rozhoupávat k puštění jedněch z "definitivních" hodinek, mě manželka(!) při taktní zmínce o výletu do Olomouce zarazila že ANI ZA NIC! - že prý radši bude dědit v naturáliích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Zase chcije... snih na Vanoce (nemluvim o horach) skoro uz nepamatuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 8 hodinami, Radek124 napsal: rozhoupávat k puštění jedněch z "definitivních" hodinek Nechceš třeba pustit ty modrý GO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 O tom bych mohl povidat... manzelka je učitelka na zakladce a polovinu bonbonier a cokolad, co dostane na konci skolniho roku, do mesice vyhazuju, protoze jsou prošlé.. parkrat jsem se nachytal a ted uz to fakt kontroluju... :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 @Tom4 Tak zle na tom ještě nejsem - nemluvě o tom že modré GO už chtěl po mě "dědit" i kolega @Conrad Ale je fakt že jak se jeden k podobným úvahám dostane, nemívá to moc daleko ke zde tolik populárním (a kvůli přestřeleným cenám nikdy nekončícím) "výprodejům všeho" ...aby si pak ± to samé "za ušetřené peníze" nakoupil s 50% příplatkem zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 To je hoši zajímavý, té mojí prošlý bonboniery pacienti nenosí. Spíš takový ty dobrý, jako Rafaello, Toffifee, Merci. Ty co já tuze rád popapám večer u televize. Nevím čím to je... No možná jeden důvod mě napadá. Zubařku asi nasrat nechceš Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 To je hoši zajímavý, té mojí prošlý bonboniery pacienti nenosí. Spíš takový ty dobrý, jako Rafaello, Toffifee, Merci. Ty co já tuze rád popapám večer u televize. Nevím čím to je... No možná jeden důvod mě napadá. Zubařku asi nasrat nechceš Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 10 hodinami, Radek124 napsal: Nevím jestli mám být naštvanej a nebo potěšenej, ale potom co jsem se (za účelem vylepšení rodinného cash-flow) od včerejška s krvácejícím srdcem začal rozhoupávat k puštění jedněch z "definitivních" hodinek, mě manželka(!) při taktní zmínce o výletu do Olomouce zarazila že ANI ZA NIC! - že prý radši bude dědit v naturáliích... Aspoň někdo má v rodině rozum. Sám sis v dalším příspěvků odpověděl-za půl roku je budeš kupovat zpět za "super cenu" o cca 30 tis dráž. Už jsem to párkrát taky zažil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 To je hoši zajímavý, té mojí prošlý bonboniery pacienti nenosí. Spíš takový ty dobrý, jako Rafaello, Toffifee, Merci. Ty co já tuze rád popapám večer u televize. Nevím čím to je... No možná jeden důvod mě napadá. Zubařku asi nasrat nechceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se