cali Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 https://www.kvelektro.cz/wago-svorky-krabicove-178 a specialne potom toto: https://www.kvelektro.cz/kontaktni-pasta-wago-249-130-pro-spojovani-hlinikovych-vodicu-do-svorek-p1215963 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 Ja by som teda wago na zaoxidovane hlunikove kable do "steny" nedaval, a do cesty zasuvke uz vobec nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 No tak ake ma realne moznosti (okrem toho to vysekat a prerobit do medi....co je super ale zaberie cas a peniaze). Bud to moze nechat proste len podotahovat, ak je tam vsade dost pouzitelneho "masa". Ak ale maso chyba, musi sa nadstavit. A to wago + pasta je taka asi najmenej prasacka cesta toho nadstavenia, ci poznate lepsiu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 A este video: https://elektrika.tv/video/2009/09zlohlvod.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 Stary barak ve Strasnicich, stalo se mi to 2x. Vzdy to bylo nastesti hned v 1. krabici ve zdi od jisticu. Treba to bude tam. A ja mam dokonce na jeden okruh svetla i zasuvky, hec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 Co to tu čtu, tak začínám mít mindraky. Že jsem fakt neschopný howado. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 (upraveno) To je fakt, ve starym byte na Praze 10 byly pod stropem krabice, uz asi budou zamalovany, tam to muze byt prerusene pred zasuvkou ona to bude prkotina, jen ji najit Upraveno 15. listopadu 2021 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 Presne tak, silnou vrstvou zamalovany krabice s plechovym vickem a tam to bylo. Jiz 2x. Ted jsem chytrej, ale nasel a opravil mi to elektrikar behem cca 5 min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Tak pro teď vše dopadlo ok. Přijel kamarád, koukl, vyměnil zásuvku a vše funguje ( na rovinu řekl, že tohle bude chtít předělat a rovná si termín ). Měl to za 2 minuty. A proč je to tady? Do toho mi Datart přivezl lednici, volal malíř, že u mě začne malovat v pondělí a psala firma na bezpečnostní dveře, že se jim uvolnil termín na montáž na 7.12. to bude bohatej Ježíšek :-((. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Tvl tak tobě se tak daří to krásně odbavovat a ještě jsi nasranej. Nevděk vládne světem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 S tím malováním bych nespěchal, jestli se bude dělat elektrika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 před 7 minutami, pebe napsal: S tím malováním bych nespěchal, jestli se bude dělat elektrika Jo sorry, toho jsem zapomnel zmínit,přijde v pátek a sobotu. A do toho neteř že potřebuje vyměnit gumy na autě a druhá, že by chtěla pomoct s autoškolou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Tak hoď poptávku tady na fóru, on se neteří někdo rád ujme a ty máš záruku že budou v dobrých rukou . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 před 15 minutami, Tom4 napsal: Tak hoď poptávku tady na fóru, on se neteří někdo rád ujme a ty máš záruku že budou v dobrých rukou . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Dostanete oba dva flákanec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 před 43 minutami, kuncák7 napsal: Jo sorry, toho jsem zapomnel zmínit,přijde v pátek a sobotu. A do toho neteř že potřebuje vyměnit gumy na autě a druhá, že by chtěla pomoct s autoškolou. Máš štěstí že jdu zrovna kolem. Na doučování jsem expert! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 před 41 minutami, Tom4 napsal: Tak hoď poptávku tady na fóru, on se neteří někdo rád ujme a ty máš záruku že budou v dobrých rukou . . . Joo, ty mě začínají trochu točit dlouhodobě, už ať se jich ujme někdo jinej. Ale že bych jim přál nějakého gentlemana odsud? Asi úplně ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 před 1 minutou, nickolas napsal: Máš štěstí že jdu zrovna kolem. Na doučování jsem expert! V autoškole též. A jen mimochodem, ještě mi to docela běhá, tak bacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Nepamatuju si to pořekadlo o stěhování a vyhoření, ale malování bych tam směle zařadil taky. Ať už to máme za sebou. Naštěstí finální úklid po si bere pod sebe přítelkyně a já jsem osvobozen ( prý tu nemám vůbec být), pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Asi nám odchází kočka Koupili jsme ji z barákem, doložených šestnáct let, ale může ji být i sto, říkáme ji zombík, každopádně se jedná o člena rodiny. Víkend v pohodě, ještě jsem si s ní dal pivko, včera večer se složila a dnes jenom leží a chroptí, sakra...děti se zblázní, jestli to nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se