Jump to content

Co mě právě naštvalo

Recommended Posts

Městský úřad Čáslav:

... k uhrazení určené částky ve výši 400 Kč (Čtyřistakorunčeských)
podle § 125h odst. 2 zákona o silničním provozu...

Automatizovaným technickým prostředkem typu Unicam VELOCITY3 používaným bez obsluhy
při dohledu na bezpečnost provozu na pozemních komunikacích mu byla naměřena rychlost:
Parametry přestupku:
Rychlost naměřená: 54 km·h-1
Rychlost po odečtu maximální přípustné odchylky měřícího zařízení 51 km·h-1
Rychlost nejvyšší dovolená 50 km·h-1

To potěší, ne?

před 27 minutami, JHonza napsal:

Městský úřad Čáslav:

... k uhrazení určené částky ve výši 400 Kč (Čtyřistakorunčeských)
podle § 125h odst. 2 zákona o silničním provozu...

Automatizovaným technickým prostředkem typu Unicam VELOCITY3 používaným bez obsluhy
při dohledu na bezpečnost provozu na pozemních komunikacích mu byla naměřena rychlost:
Parametry přestupku:
Rychlost naměřená: 54 km·h-1
Rychlost po odečtu maximální přípustné odchylky měřícího zařízení 51 km·h-1
Rychlost nejvyšší dovolená 50 km·h-1

To potěší, ne?

Jsem měl nedávno po odečtu 56 km/h za 800,00 Kč....klasika Dvůr Králové, který si pěkně krmí městskou kašičku asi třiceti radary :D Vím o nich, ale občas se prostě zakecám.

Že jsem zavadil doma o jednu zásuvku a odpálil si 4 další. Vše nefunkční. Kurník šopa, jsem nadsenej amatér kutil skoro na vse, ale z elektriky mám respekt a o tomhle nevím nic a vědět nechci. Do zásuvek se vrhat nebudu,ale sehnat elektrikáře bude peklo.

Edited by kuncák7

@kuncák7Měl jsem minulej tejden to samý, zásuvky jsou tradičně propojený do okruhů a pokud jsou starší rozvody nedejbože v hliníku, tak se lehce stane, že když do toho nějak jebneš nebo surově vytáhneš vidličku, tak některej z káblů vypadne. Teoreticky stačí zjistit kterej jistič máš na ten zásuvkovej okruh, vyhodit ho a podívat se do zásuvky, zda ti tam některej z kabelů nevypadl.

Jestli tomu neholduješ vůbec, tak do toho je fakt lepší nehrabat...

Nicméně to snad nebude nějak vážný a bude ti stačit nějakej "hodinovej manžel" :D :P

před 22 minutami, Lamiczka napsal:

@kuncák7Měl jsem minulej tejden to samý, zásuvky jsou tradičně propojený do okruhů a pokud jsou starší rozvody nedejbože v hliníku, tak se lehce stane, že když do toho nějak jebneš nebo surově vytáhneš vidličku, tak některej z káblů vypadne. Teoreticky stačí zjistit kterej jistič máš na ten zásuvkovej okruh, vyhodit ho a podívat se do zásuvky, zda ti tam některej z kabelů nevypadl.

Jestli tomu neholduješ vůbec, tak do toho je fakt lepší nehrabat...

Nicméně to snad nebude nějak vážný a bude ti stačit nějakej "hodinovej manžel" :D :P

Neholduji a fakt vůbec. Budu muset někoho sehnat a rychle, v úterý mi mají přivézt novou lednici. 

Kuncak: vem si zkousecku, vyhod jistic a rozdelej zasuvky vzdy si radsi zkus levou diru zkouseckou jestli tam neni proud, pak dotahni sroubky a kontroluj draty, bud bude vypadlej nebo muze byt ulomenej pokud tam mas hlinik. Muze byt vypadla jak faze tak nula

faze v levo, zlutej na kolik, modrej v pravo

pokud je tam hlinik tak je zlutej a modrej v jednom dratu pres oba kontakty

je to primitivni

Edited by Bob