bobi Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 (upraveno) R.I.P. Pavel Chrastina,basák a textař kapely Olympic. Upraveno 28. prosince 2021 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Dnes zemrel John Madden, legenda mezi trenery am. fotbalu, jako headcoach ziskal Superbowl s Oakland Raiders. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Že zemřel můj učitel z gymplu. Byl jen o pár let starší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Synova kamarádka 26 roků vlastní rukou. Pěkná holka, bohužel hlava to asi nedala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Kur.a, nejaká blbá doba…rovnako po Vianociach môj spolužiak s ktorým som sedel na základke 6 rokov v jednej lavici… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Zemřel Karel Loprais. Ach jo, toho chlapa jsem měl moc rád, skvělý závodník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Monsieur Dakar R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Ta krava zubata neda pokoj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Tohle zabolelo, úžasný člověk. Jsem moc rád, že se mi dostalo té cti se s ním osobně setkat. Teď už tedy spřádá s Thierrym plány na jiné závody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Sedím v autobuse a čtu si na CSFD recenze na film Zátopek. Najednou si nějakej kokot v mý blízkosti začne nahlas pouštět nějakej film. Ale fakt nahlas, docela to ruší. Řikám si " dám tomu minutu a pak na něj vlítnu". Po padesáti vteřinách v tom hluku rozeznávám výkřiky "Zatopek! Zatopek!" Ten kokot jsem já... někde na pozadí rencenzí se spustilo video. Tvl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 @Martar ,člověk si musí dávat pozor, ko*koti jsou všude Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Karel Loprais, uff, very very R.I.P. Věčná škoda dobrých a schopných lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Ministr zdrav. musel Kalouska ukecávat na post radního ve VZP. Neee, já to dělat nebudu, ani zadarmo. Leda ...... https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/valek-chce-do-spravni-rady-vzp-kalouska.A211230_165555_domaci_indr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 nojo Kalous, někde se přisát musí, na rum se špatně vydělává a dluhopisy také nenesou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Já ulehl 26.12. něco jsem snedl- žaludek na vodě, celková slabost. No a od včerejška to má přítelkyně. První Silvestr a bude to k nezapomenuti, jako zamlada, u záchodu a držet vlasy. Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Já ulehl 26.12. něco jsem snedl- žaludek na vodě, celková slabost. No a od včerejška to má přítelkyně. První Silvestr a bude to k nezapomenuti, jako zamlada, u záchodu a držet vlasy. Ach jo Nezoufej, noc je ještě mladá, bude líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Štvou mne ty moderní inteligentní systémy dobíjení autobaterek: v pondělí jedu celkem 700 km po D1, od té doby auto v garáži (= ne na mrazu), a dnes o 4 dny později nenastartuju. A těmi pár pokusy o start baterce dám poslední ránu, takže nabíječka se nechystá, od souseda přes kabely taky ani ťuk. Samozřejmě diagnostika žádnou hlášku, že se baterce blíží rychlá smrt, nedala. - Takže rád zaplatím za výměnu asistenčce, se silvestrovským příplatkem .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Jen takový dotaz. Máš start-stop nebo je to ještě z normálního světa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 kuncák7 Rakija Travarica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Start stop se ( aspoň u mě na Opel Astra rv. 2018) dá čudlíkem vypnout. Řešil sem podrobnou věc, když bylo auto funglovka. Dlouhá cesta do Německa a zpět, zpět zapnuté všechny sedačky na výhřev, volant taky, páč byla zima a zrcátka namrzlé, tak i ty. No a protože bylo potřeba nováčka pořádně prohnat po německý dálnici, nešetřil sem ho. Všechno sice ok, ale druhej den přesně 27. prosince nenastartuju, prostě nic a mrtvo. Z asistence z Opla mi poslali servisáka, tak sem se ho zeptal, jestli je tohle u Opla nějaký standart, načež se mě optal, co že sem s autem dělal. Když sem mu řekl co, tak že se prej nemám čemu divit, že při vyšší a vysoké rychlosti se automaticky odpojuje altík, aby se předešlo jeho poškození, a to že prej už mají takhle všichni Dávám si na to pozor a od tý doby je klid. Ale štve mě to, páč zase potřebuju i prohnat kvůli filtru pevných částic.... Prostě tyhle ty přechytrý auta sou někdy na obtíž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se