bobi Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 před 9 hodinami, T1000 napsal: a v životě nevlezu k těm s tou židlí ! S jakou žídlí , vo co go ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Prodejna nábytku. Jedna z nejdebilnějších reklam, ta mě taky odpuzuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 před 12 hodinami, Tom4 napsal: A co roztomilá kočička kde si páníček pučí a ještě na tom vydělá? pučí jako jako že rozkvétá?, Hoď odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 před 52 minutami, Wanderer napsal: Prodejna nábytku. Jedna z nejdebilnějších reklam, ta mě taky odpuzuje. Tak tu jsem zatím nestačil zaregistrovat ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Tvl bobi, ja nemam televizi, ale pokud jsi nebyl poslednich par let na Marsu, tak se vyhout XXXLutz ta ta ta ta snad ani nebylo mozny. Jo a to jsem jeste stravil par let v zahranici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Xxl lutz natotata že mám pí.u jako vrata, ta je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 před 1 hodinou, pebe napsal: pučí jako jako že rozkvétá?, Hoď odkaz Pučím u toho dycky akorát já Myslím toho frajera co si pučí u dříve džíímánybenk 200 litrů, vrátí 320, ale vlastně 120 nezaplatí navíc, protože kočička povídala že vlastně 10 ročně vydělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Tak anabáze s Alzou pokračuje. Chodí docela zmatené maily, pokaždé od někoho jiného, oni fakt neví, co se u nich se zásilkou děje. Fakt bordel na kolečkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 před 3 hodinami, AndyAaron napsal: Tvl bobi, ja nemam televizi, ale pokud jsi nebyl poslednich par let na Marsu, tak se vyhout XXXLutz ta ta ta ta snad ani nebylo mozny. Jo a to jsem jeste stravil par let v zahranici Sem si to teda vygůglil .... Nic moc mně to neříká,ale možná jsem to jen tak někdy zaslechl . To - ta ta ta ta . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 před 2 hodinami, Wanderer napsal: Tak anabáze s Alzou pokračuje. Chodí docela zmatené maily, pokaždé od někoho jiného, oni fakt neví, co se u nich se zásilkou děje. Fakt bordel na kolečkách. Mně se zdá, že tam mají nějakou novou partu, pže už neví co by https://www.idnes.cz/ekonomika/podniky/alza-poplatek-platba-kartou-firemni-zakaznici.A200827_111004_ekoakcie_fih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Mna na alze stve ze uz sa prakticky neda nakupit bez postovneho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Umřel mi kamarád. S největší pravděpodobností na wuchanskou komunistickou coronachřipku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Když si i po těch letech hrajete na idiota, že těch posledních 15 km v horách dojdete v sandalich. Holt živá zkušenost nade vše. Kdy se poucim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Bez pohor nelez do hor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 před 4 minutami, geometr napsal: Bez pohor nelez do hor. Ty jsem měl na nohách od minule neděle, chtěl jsem si ulevit, když byl cíl kousek. Kokot no, co nadelas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Ty jsem měl na nohách od minule neděle, chtěl jsem si ulevit, když byl cíl kousek. Kokot no, co nadelas? Keeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Dneska kolega slavnostně vybalil balík od rudochů a nestačil jsem se divit. Falešný Breitling Navitimer. Bych blil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 online-sport.cz, opet jsem se ja pitomec nachytal a zbozi s odeslanim do 24hodin neni skladem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Nemáte někdo zkušenost s Content for Mobile, dnes přišlo vyúčtování mobilu za minulý měsíc a dvakrát navýšená částka o 99,-Kč, prý objednaná služba, nic o tom nevím. Zítra tam volám, ale nevím, jestli to půjde nějak blokovat, je tam fůra stížností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 (upraveno) před 9 hodinami, jore1 napsal: Nemáte někdo zkušenost s Content for Mobile, dnes přišlo vyúčtování mobilu za minulý měsíc a dvakrát navýšená částka o 99,-Kč, prý objednaná služba, nic o tom nevím. Zítra tam volám, ale nevím, jestli to půjde nějak blokovat, je tam fůra stížností. O2? Že si to mám reklamovat u poskytovatele v Rakousku. Přitom se třetí stranou mají smlouvu oni, předpokládám že za provizi. Dohaduju se s nimi už druhý měsíc. K naúčtování častky je potřeba nějaká akce ze strany klienta (datové spojení na link zaslaný v sms, volání nebo poslání premium sms), k tomu nedošlo ale na vyučování jsou 4 odeslané premium sms. Nedokáží a nechtějí - mají z toho provizi - říct jak je to možné když nic z telefonu neodešlo. Zablokování premium sms bylo jediné řešení, ale na dotaz jak třeba zaplatím parkování smskou byla odpověď že si mám vzit drobné. Jsem zvědavý jak to dopadne, jednu paní na reklamacích jsem už rozbrečel. Upraveno 4. září 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se