Shane001 Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Jen jsem tím chtěl říct, že pelety už nejsou tak výhodné jako byly. Ale na rozdíl od uhlí z toho není takový nepořádek. Mě osobně se líbí řešení topení dřevem. Ať už ve zplynovacim kotli nebo v krbovkach v kombinaci s akumulační nádrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Něco k tématu. O prodlouženém víkendu jsem měl na chatě plno, přijela fůra mladých. Jedni z nich i s vozíkem na drevo- no holt, starej wul ( já) řezal, sekal, nakládal. Omladina grilovala. Myslíte, že někdo aspoň přišel a optal se, jestli potřebuju pomoct? Naštěstí mě to bavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Ty seš takovej hodnej chlapec. Můžu přijet příští víkend? Grilování nepřipravuj, jen počkám, až mi to naložíš a jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Pěkně rychlej vozejk, s tím si přejížděl ty pruhy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Ale skladani do vozejku ti jde, to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 před 33 minutami, Prochy68 napsal: Ale skladani do vozejku ti jde, to jo Záruka, že mu to nespadne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Ale koukám, že ten jekl co se o něj mlátí do hlavy, tam má furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 drahá couvala, couvala, a nabrala pravý zrcátko.. a ještě vodřela dřevěnej sloup.. reakce? hihihi .. jen kdyby se to stalo mně… už to slyšim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Nastval ma nezmany ch*j. Nevedno kedy, kde ani ako, ale vysledok je tento. Auto je stare necele 4 mesiace. Nasr*t! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Po posledních 3 měsících bych za tohle ještě jásal, já dopadl mnohem, mnohem hůř, ale chápu, tohle navštve vždy a v jakékoliv míře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Zásilkovna, nejdřív jsem čekal na ušití bot v Rakousku, OK s tím se počítá... ovšem aby se zásilka od včerejších 7 h ráno válela na depu 11 km od výdejny, to už mne séře a navíc, když to člověk chce v klidu vykomunikovat po telefonu, mluví jen s nějakou podělanou plechovkou ... no nic, tak jsem si pobrečel a jdu si otevřít další ryze hořkou 12 Kua, já se na ty boty tak těším ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Rekni ty plechovce ze chces spojit s operatorem. Vetsinou to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 @Lynx12 Mrkni se, jestli vydejni misto prijima zasilky. Stali se mi taky, ze bylo preplnene a moje zasilka musela cekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 (upraveno) Před hodinou, AndyAaron napsal: @Lynx12 Mrkni se, jestli vydejni misto prijima zasilky. Stali se mi taky, ze bylo preplnene a moje zasilka musela cekat. Výdejní místo je v poho... nicméně asi můžu dojít 50m po chodbě a pár schodů se zeptat dobrej nápad edit: tak výdejní místo problém nemá... krom toho, že dneska Zásilkovna prostě nepřijela... maj tam velkou bednu věcí na odeslání Upraveno 2. listopadu 2022 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 58 minutami, Pepino777 napsal: Rekni ty plechovce ze chces spojit s operatorem. Vetsinou to funguje. To jsem zkoušel a nějak se zasekla jako kolovrátek, tak jsem jí poslal do prdele... bože jak já tohle nesnáším... ty hovory s plechovkou... navíc podle popisu mi to připadlo, že do 18 h bych měl mluvit s člověkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Praktiky O2, to je masáž Jak jsem nedávno psal, po několikatero tefonátech, různých dopisů s kódy jsem se vyvázal z jejich TV, samozřejmě s měsíční výpovědní lhůtou, hovada. No, to je jedno, každopádně dnes po týdnu mě TV natvrdo vypnuli.... volám že ji měli vypnout až 25.11. , hmmm, to se omlouváme, dáme to do pořádku. V podvečer pustili, telefon že se omlouvají a že prý jako omluvu mám na měsíc tarif Kino zdarma Říkám nic nechci, nic, nic, nic... no a deset minut po tom smlouva v e-mailu k odsouhlasení, Kino měsíc zdarma a pak 260,- na dobu neurčitou. Já bych blil, hoši, tak to teda zlatá Afrika co se těchto praktik týká.... Další dva telefony a snad 25.11 končím. Mimochodem v JAR když jsem pobýval, veškeré příslušenství k satelitu zdarma, platíš, pustí, přestaneš platit vypnou... žádné smlouvy, žádné okrádání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 To je páteček... Nejdřív mě začne nasí..t pojišťovna s tradičním pokusem zdražit mi na stávající auto pojištění na příští rok (auto o rok starší, pojistný události žádný - další rok bezeškodní; furt dokola) a teď ještě mobilní operátor s jeho výmyslem na zdražení tarifu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 No jo, pojišťovny maj stejný manýry, taky se mě furt snažej trestat za bezeškodnej průběh. Každej rok přecházím jinam a nedají si říct a nedají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Sednul mě na plíce nějákej morybundus a nechce mě pustit z baráku Už proběhli i nějáké serioznější horečky, tak snad se brzy ten hajzlík odporoučí....jinak Covid negative. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 No nevím Vlasto, Moribundus bývá zásadně "s kratkym měkkym", aby to nebylo něco závažnějšího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se