nickolas Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2022 Hopa jde spravnym smerem, ale jeste nema dostatek zkusenosti. To se dela az za rohem vole!
Americkej Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2022 Šikovnost, se kterou dokážu shodit nůž přesně špičkou na dlažbu. Velkej damaškovej kuchyňák. Špička kousek ulomená (jádro VG10) a pahýl přiohnutej, už se vidím, jak se to budu pokoušet retušovat... Vůbec mi poslední dobou padá podezřele moc věcí z ruky, staroba je hnusná věc.
montemar Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2022 (upraveno) neuropatie? taky se mi to stává, posl. dobou.. nádherná miska tuhle.. Upraveno 10. listopadu 2022 uživatelem montemar
Chronař Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2022 Já myslel, ze jsem dřevo a ono je to věkem …Napsáno mobilem
Americkej Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2022 Včera jsem měnil svíčky na Oranžádě, musí se vypustit motor a sundat chladič. Dohromady je potřeba tak pět šest kusů nářadí. A nenašel se ani jeden kus, co by mi nevypadl z ruky. Ještě nedávno jsem bejval na svůj manuální cit pyšnej... No co už, jedu dál, jen jsem si chtěl ulevit.
(Miloš) Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2022 Před hodinou, Americkej napsal: Šikovnost, se kterou dokážu shodit nůž přesně špičkou na dlažbu. Velkej damaškovej kuchyňák. Špička kousek ulomená (jádro VG10) a pahýl přiohnutej, už se vidím, jak se to budu pokoušet retušovat... Vůbec mi poslední dobou padá podezřele moc věcí z ruky, staroba je hnusná věc. Na většině zlýho se dá najít něco dobrýho. Kámoška takhle neúmyslně zachránila špičku relativně obyč nože, protože se jí zapíchla do nohy.... Já už přehnanou péči o nože skoro vzdal, soužití se ženama to skoro vylučuje... Čest vyjímkám. Vždycky když ho najdu ve dřezu, párkrát se zhluboka nadejchnu a radši držím hubu.
Prochy68 Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2022 Tohle delam bezne, jak mi neco pada na zem, cpu tam hnatu i kdyz je to nuz @AmerickejBud rad, ze to delas v dilne, na moste by to bylo horsi
Potkan Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2022 před 3 hodinami, Americkej napsal: Šikovnost, se kterou dokážu shodit nůž přesně špičkou na dlažbu. Velkej damaškovej kuchyňák. Špička kousek ulomená (jádro VG10) a pahýl přiohnutej, už se vidím, jak se to budu pokoušet retušovat... Vůbec mi poslední dobou padá podezřele moc věcí z ruky, staroba je hnusná věc. A dlazba vydrzela bez uhony? Ta se vymenuje hur nez nuz.
Americkej Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2022 Dlažba je v cajku, vyměnit bych potřeboval ty svý pazoury volšový.
African Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2022 V Praze před čtrnácti dny prodloužený víkend, záloha 200 Eur na klíč a jaksi si nemají k tomu ji vrátit šmejdi
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2022 před 47 minutami, African napsal: V Praze před čtrnácti dny prodloužený víkend, záloha 200 Eur na klíč a jaksi si nemají k tomu ji vrátit šmejdi Asi si tam něco rozbil nebo ukrad
African Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2022 Před hodinou, Gustaf napsal: Asi si tam něco rozbil nebo ukrad Manželka tam právě že i zametla a kdybych se nezmínil, tak by tam snad i setřela Ale v recenzích teď vidím že někteří měli problémy s vratkou, ale vždycky třeba i po měsíci to vrátili. To jsou praktiky ty vogo todle to...a to si řeknou o zálohu pět dní před příjezdem, na bookingu o záloze ani slovo samozřejmě.
Prochy68 Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2022 Tech 200 ecek je za ten zazitek ze si muzes zazametat. Nic neni zadarmo Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
African Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2022 (upraveno) před 10 hodinami, Prochy68 napsal: Tech 200 ecek je za ten zazitek ze si muzes zazametat. Nic neni zadarmo Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Asi Poslední zpráva, že to mám odblokované a musím kontaktovat svoji banku proč se mi to neukazuje. Nejhorší, že z recenzí přesně víš co ti napíšou, jak dlouho s tebe budou dělat debila a kdy přesně ti to pošlou. Říkám si kolik stovek lidí, hlavně zahraničních turistů to nechá plavat....welcome to Czech republic Upraveno 13. listopadu 2022 uživatelem African
prischera Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2022 Já bych to Afri tak nehrotil, deposit za pujceni auta v Dublinu se mi vratil po mesici a druhe urgenci. Tohle umi vsude.
Bob Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2022 Taky myslim deposit z hotelu z bangkoku jsem resil asi mesic. Stava se to vsude
moco Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2022 Poslední dobou mě štvou řidiči neuměje používati mlhové světla (hlavně zadní), resp. jezditi v mlze - ve městě to pálí hlava nehlava, paradoxně na dálnici jedou jen s předním denním svícením nebo mlhovky neumí vypnout když jede proud vozidel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se