Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jeste ze jsem svobodny... A stejne to mame u nas opacne. Ja bych klidne nakupoval a pritelkyne je nastvana a uz aby byla z obchodu... Krome toho ze jsme spolu v podstate 24/7, tak muzu provozovat jakekoliv konicky, zbrani ma vic nez ja, ridit taky umi... Koukam, ze jsem si vytahl jackpot.

Odesláno

90% nakupu pres net. Dneska jenom kapry. Pak jsem zavolal tatovi, cinknul na souseda at veme varnou konvici a rum a jak nam bylo…

78B4656A-0A01-4D85-87E3-3664A0CD918C.jpeg

Odesláno
před 1 hodinou, Bert napsal:

Myslím, že Ty by ses mezitím mohl doma v klidu ožrat!

Berte, tohle je uniřešení. A nebyl bych tak přísný,.. klidně předtím i potom.😀

Odesláno (upraveno)
před 24 minutami, ragu napsal:

Než mi to došlo, představoval jsem si jak na poště prodávaj kapry vedle stíracích losů.

Mf21vwa.jpg

Upraveno uživatelem zceyee
Návštěvník dabelM
Odesláno

Dnes mě naštval Ocean48 a moje zrušená objednávka.

Místo předvánočního hermelínu a Plzničky v Lokále jsem šel koupit kapra a suroviny na polívku ke konkurenci.

0A4F7BF9-699D-488A-9C20-C000CE941AA1.png

Odesláno

Jako kupovat a hlavně vymýšlet dárky,to je vždycky boj. Ale balení dárků...!!! To mě spolehlivě pokaždé nas.re. Uff, ještě že už to mám letos za sebou.

Odesláno
před 13 minutami, kral083 napsal:

Jako kupovat a hlavně vymýšlet dárky,to je vždycky boj. Ale balení dárků...!!! To mě spolehlivě pokaždé nas.re. Uff, ještě že už to mám letos za sebou.

Tradičně si u balení pouštím díla mistrů divadla Járy Cimrmana.

Doporučuji.

Odesláno
před 3 hodinami, phweb napsal:

Jeste ze jsem svobodny... A stejne to mame u nas opacne. Ja bych klidne nakupoval a pritelkyne je nastvana a uz aby byla z obchodu... Krome toho ze jsme spolu v podstate 24/7, tak muzu provozovat jakekoliv konicky, zbrani ma vic nez ja, ridit taky umi... Koukam, ze jsem si vytahl jackpot.

Jako že tobě je 24 a jí teprve 7 ? 🤣

Odesláno
před 1 hodinou, kral083 napsal:

No, my to letos nějak podcenili a budeme dobalovat ješte zítra... vytáhnu holky ven a žena dílo zkázy dokončí :D

Odesláno
před 4 hodinami, phweb napsal:

Náš učitel matematiky nám už v 9. třídě vštěpoval: "Nechval den před večerem a ženu před smrtí."

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...