Prochy68 Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 Manžel začátečník Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 před 45 minutami, Bert napsal: Myslím, že Ty by ses mezitím mohl doma v klidu ožrat! Myslím, že to bude potřeba....
phweb Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 Jeste ze jsem svobodny... A stejne to mame u nas opacne. Ja bych klidne nakupoval a pritelkyne je nastvana a uz aby byla z obchodu... Krome toho ze jsme spolu v podstate 24/7, tak muzu provozovat jakekoliv konicky, zbrani ma vic nez ja, ridit taky umi... Koukam, ze jsem si vytahl jackpot.
geometr Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 Moje žena bytostně nesnáší jakýkoliv nakupování a pokládá ho za nutný zlo, stejně jako já. V mým případě k nezaplacení
nickolas Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 90% nakupu pres net. Dneska jenom kapry. Pak jsem zavolal tatovi, cinknul na souseda at veme varnou konvici a rum a jak nam bylo…
McStinger Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 Kaprov cez net? Buď rád, že nie sú stále na podacej pošte
nickolas Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 Bylo to z EU, tak jsem byl v klidu
ragu Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 Než mi to došlo, představoval jsem si jak na poště prodávaj kapry vedle stíracích losů.
horal Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 před 1 hodinou, Bert napsal: Myslím, že Ty by ses mezitím mohl doma v klidu ožrat! Berte, tohle je uniřešení. A nebyl bych tak přísný,.. klidně předtím i potom.
zceyee Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 (upraveno) před 24 minutami, ragu napsal: Než mi to došlo, představoval jsem si jak na poště prodávaj kapry vedle stíracích losů. Upraveno 23. prosince 2022 uživatelem zceyee
phweb Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 Před hodinou, ragu napsal: Když ptáčka lapají... Tak v to pripade lapa uz asi 8 let, to by ji mohlo jeste chvili vydrzet
Návštěvník dabelM Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 Dnes mě naštval Ocean48 a moje zrušená objednávka. Místo předvánočního hermelínu a Plzničky v Lokále jsem šel koupit kapra a suroviny na polívku ke konkurenci.
kral083 Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 Jako kupovat a hlavně vymýšlet dárky,to je vždycky boj. Ale balení dárků...!!! To mě spolehlivě pokaždé nas.re. Uff, ještě že už to mám letos za sebou.
horal Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 před 13 minutami, kral083 napsal: Jako kupovat a hlavně vymýšlet dárky,to je vždycky boj. Ale balení dárků...!!! To mě spolehlivě pokaždé nas.re. Uff, ještě že už to mám letos za sebou. Tradičně si u balení pouštím díla mistrů divadla Járy Cimrmana. Doporučuji.
Conrad Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 před 3 hodinami, phweb napsal: Jeste ze jsem svobodny... A stejne to mame u nas opacne. Ja bych klidne nakupoval a pritelkyne je nastvana a uz aby byla z obchodu... Krome toho ze jsme spolu v podstate 24/7, tak muzu provozovat jakekoliv konicky, zbrani ma vic nez ja, ridit taky umi... Koukam, ze jsem si vytahl jackpot. Jako že tobě je 24 a jí teprve 7 ?
Gustaf Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 před 1 hodinou, kral083 napsal: Jako kupovat a hlavně vymýšlet dárky,to je vždycky boj. Ale balení dárků...!!! To mě spolehlivě pokaždé nas.re. Uff, ještě že už to mám letos za sebou. No, my to letos nějak podcenili a budeme dobalovat ješte zítra... vytáhnu holky ven a žena dílo zkázy dokončí
mato57 Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 před 4 hodinami, phweb napsal: Jeste ze jsem svobodny... A stejne to mame u nas opacne. Ja bych klidne nakupoval a pritelkyne je nastvana a uz aby byla z obchodu... Krome toho ze jsme spolu v podstate 24/7, tak muzu provozovat jakekoliv konicky, zbrani ma vic nez ja, ridit taky umi... Koukam, ze jsem si vytahl jackpot. Náš učitel matematiky nám už v 9. třídě vštěpoval: "Nechval den před večerem a ženu před smrtí."
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se