dykmore Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 "Muž si bere ženu a doufá, že se nezmění. Žena si bere muže a doufá, že se změní" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 "Muž si bere ženu a doufá, že se nezmění. Žena si bere muže a doufá, že se změní" Lenze ona sa zmeni a on sa nezmeni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 před 3 hodinami, mato57 napsal: Náš učitel matematiky nám už v 9. třídě vštěpoval: "Nechval den před večerem a ženu před smrtí." Tak toho se doufam nedoziju ,-)) Teda vecera bych snad jeste mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 před 8 hodinami, dykmore napsal: "Muž si bere ženu a doufá, že se nezmění. Žena si bere muže a doufá, že se změní" Oba se mýlí. ( Tak je to celé). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 před 6 hodinami, phweb napsal: Tak toho se doufam nedoziju ,-)) Teda vecera bych snad jeste mohl. Já říkám ženě, že až jeden z nás umře, tak stejně ona všechno zdědí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 (upraveno) Tak už to někdo zkouší i na mě tady asi nepůjde o hodinky. Upraveno 27. prosince 2022 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 No, to se tak stává, když prodáváš mimo Chronomag.... Pavle, promiň za to rejpnutí, ale naběhl sis na vidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 (upraveno) Mám to i tady,ale není zájem Vím,že to zkouší tak si ještě něco napíšeme a pošlu je doprdele . A hlavně jsem chtěl na to trochu upozornit,hodně lidiček si takhle naběhlo. Upraveno 27. prosince 2022 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Naprostý souhlas. Dobře jsi udělal, že jsi to dal i sem. Jinak hodinky jsou to moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Ještě finální mejl,pozor na šmejdy kolegové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 a ještě jeden exot to zkoušel tak opatrně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Letošek je ve znamení zranění, kurňa, vyhrabu se ze zápalu plic, zafixuji rameno a hned si málem ve skalách první návštěvu po delší době málem vypíchnu o větev oko ....super konec roku Právě jsem přijel od očního, vypadám jak Terminátor a už letos do konce roku nevycházím z baráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Drž se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 opatrne, Afri! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Ještě včera bych tady fňukal nad chřipečkou a teplotama atakujícíma čtyřicítku, ale díky sportovci Vlastovi vidím o kolik může být hůř. Držím pěsti ať je to bez následků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Tyvle, Afri...tak snad už sis to vše vybral a příští rok bude fajn. Držím pěsti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Díky kluci, ale na pohodu, upřímně se tomu už musím smát Snad si to letos vyberu a příští rok bude klid.... všem pacientům přeji rychlé uzdravení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Tvl. Afriko dávej bacha. Jinak hodně zdraví v Novém roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Já teď stěhoval pohovku do baráku a prasklo mi ve svalu. Levou rukou nemůžu vůbec hýbat. Hurá na pohotovost... Se poseru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Oproti tomu výše taková drobnost Zásilkovna, po objednání v eShopu relativně vše šlape dle předpokladu. Předevčírem objednáno, včera večer zjišťuji, že moje výdejna si dělá volno od dnešních 14h až někde do roku 2023. Jasně, mohl jsem si to předem ověřit. Večer volám do Zásilkovny, že chci změnit výdejnu, přes plechovou hubu (dále jen CSc.) se proderu k živému operátorovi. Ten oznamuje, že pro provedení změny musí být zásilka evidována v přepravě, což zatím nebyla. Ihned ráno mrknu do apky na stav, ok v přepravě, tak okamžitě volám (ať se neco nepo..re), i přes urputnou snahu CSc. mne zastavit, probíjím se k operátorce a měním místo dodání do Z boxu, který je, podle mého přesného odhadu, tak cca kousek od původního místa. Před obědem kouknu jen tak do apky, jako že jak to vše pohodově klape, a k mému zděšení zjišťuji, že auto s balíkem jede přesně opačným směrem, tedy do depa ( pravděpodobně za spokojeného bručení CSc). Volám tedy opět na linku Zásilkovny, za použití tajného, mi už známého hesla, se těsně protřu kolem CSc, který se opět pokouší zapříst nekonečný rozhovor. Bere mi to operátorka, která určitě otočí tu sviňskou dodávku. Hurááá?? ..... Ne! "Ta změna místa dodání vám posouvá o jeden den dodání zásilky, protože se musí v depu přeštítkovat. Do depa, že by jste chtěl přijet?? .. To ani nezkoušejte, dopadlo by to stejně jako se změnou zásilky, ale na toto upozorňujeme vždy, když nám voláte, bla bla. Co myslíte, upozornili ?? Dyť říkám, že je to drobnost, snad zítra nebude Z box přežraný jinými balíky. Pokud jo, tak si v pohodě přehodím zásilku někam jinam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se