montemar Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 (upraveno) letos to bylo celkově slabší, než předkovidové doby. u nás to skoro nebouchalo. těžko říct, čím to asi je. spousta lidí trávila silvestra doma, v krajském městě otevřeno jen pár podniků přes půlnoc, náměstí téměř liduprázdné.. že by všichni odjeli do tepla, nebo do alp Upraveno 1. ledna 2023 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Ja si ako novoročný záväzok dávam zakázať všetko všetkým. Lebo vždy sa nájde nejaké hovado, ktoré to urobí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Schválně jedu na silvestra mimo civilizaci a při novoroční procházce v CHKO potkám tohle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Jo, to je masakr....my jsme nebyli přesně půlnoc doma, ale dneska ráno, když jsem viděl u nás zahradu, tak mě přišlo, že sousedi museli odpalovat rachejtle přímo u nás....tyvle, takovýho bordelu, co jsem sbíral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Před hodinou, Jeronimo napsal: Schválně jedu na silvestra mimo civilizaci a při novoroční procházce v CHKO potkám tohle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kde jsi byl Jarku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 (upraveno) Pokud socky mají pořád na párek, cigára, pivo v petce a ohňostroje, tak není ještě není žádná krize. @bohus76 Bystřice pod Lopeníkem. Upraveno 1. ledna 2023 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 před 28 minutami, Jeronimo napsal: Pokud socky mají pořád na párek, cigára, pivo v petce a ohňostroje, tak není ještě není žádná krize. Doba se trosku posunula, dneska je pivo ve skle spis pro socky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Nemyslím, socky na to minimum budou mít vždycky ,odsere to střední třída Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 před 14 minutami, zceyee napsal: Doba se trosku posunula, dneska je pivo ve skle spis pro socky. Já fakt myslel, ten typický vzorek co tyhle věci konzumuje. Kolikrát u pokladny čumím co si nacpali do vozíku. před 10 minutami, Conrad napsal: Nemyslím, socky na to minimum budou mít vždycky ,odsere to střední třída Budou, nebo spíš s nataženou rukou dostanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Právě teď, Jeronimo napsal: Já fakt myslel, ten typický vzorek co tyhle věci konzumuje. Kolikrát u pokladny čumím co si nacpali do vozíku. Dneska si pod pivem v plastu spis predstavim ty premiovy maly pivovary. Ale samozrejme chapu jak si to myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 před 4 minutami, zceyee napsal: Dneska si pod pivem v plastu spis predstavim ty premiovy maly pivovary. Ale samozrejme chapu jak si to myslel. Dyť jo. Já měl na mysli samosery. To co píšeš si občas také rád dopřeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 před 4 hodinami, Conrad napsal: Nemyslím, socky na to minimum budou mít vždycky ,odsere to střední třída přesně tak. na střední třídu všichni serou. nechodí totiž moc k volbám. přitom všechno platí. bohatství horní třídě i dávky pro ty dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 @montemar: Souhlas K ohňostroji: V mé části Prahy to je bouchání rok od roku menší. Což jsem rád. Časově ohraničený 10 min. ohňostroj mám rád, petardy jsou svinstvo. Z obýváku se dívám na novostavby obývané spoluobčany z východu, kde o ohňostroj není nouze. Pravidelně před 22:00 udělají 10-15 min krásný ohňostroj (asi pro děti) a pak o půlnoci odpalují krásné rachejtle. Ale vše by mohlo skončit ideálně v 00:20, což se neděje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Ohňostroje jsou při dnešních možnostech totální nesmysl. Amatérům to vůbec nepatří do ruky, profesionálům jen na zvláštní události. Jestli chce někdo na novej rok mermomoci show, dá se to řešit jinak - videoprojekce, mappingy, laser/světelná show, drony a dalších x možností s menším dopadem na prostředí, zvířata a lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Lasery by byly fajn To je super nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinekcz Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Pyro na Silvestra odpalují ve městech přece z frustrace občané, co šlapou celej zbytek roku ve psích hov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Jenže za to nemohou zvířata... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 (upraveno) k pyro jsem měl neutrální vztah. Nevyhledával ale ani mě nepohoršovalo. Říkal jsem si vždy, když to je dělaný opatrně, tak proč ne…..Až do minulýho roku. Spolužák dcery. Přijela jim na návštěvu sestřenka s dětma. A že jako Silvestr, takže rachejtle. Ale protože děti, tak bezpečně. Takže koupili něco co se odpaluje dálkově. Byly od toho údajně 20-30m. Bohužel škatule se po pár rachejtlých převrhla. A naprosto blbým směrem. Během sekundy naprostej chaos. Kluk to bohužel dostal do krku, kde se mu ten shit zamotal do šály. Než to strhli, tak výsledek půl krku a brada spálená Upraveno 2. ledna 2023 uživatelem Ajaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Kamarádovi pyrotechnika roztrhla ruku a přišel o dva prsty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Me pyrotechnika bavila kdyz mi byllo tak 12 let, od ty doby me to nejak nebere, nuda. A jeste za to platit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se