Bert Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 4 hodinami, vojta1 napsal: Ok a ted, jestli to nepsal marketingovy tym bertova holdingu @VintageLoverKarle jsi tu? Každý máme svého Máru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 @Bert diky pane, respekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Právě teď, Bert napsal: Každý máme svého Máru Myslim, ze Mara je jen jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 29 minutami, Bert napsal: Každý máme svého Máru Díky, že si mé práce ceníš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 2 minutami, mAra_ napsal: Díky, že si mé práce ceníš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 (upraveno) tady hnedka plačete a na FB si hrajete na hrdiny a rozdáváte banány Upraveno 24. ledna 2023 uživatelem Happy88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Co to blábolíš človíčku nešťastná? KDO konkrétně zde pláče, a zároveň na fcb rozdal banány? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Tomík mi dal na ChronoClubu banánek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 A Tomík (asi myslíš @Tom4) tady pláče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Plakali všichni správcové na FB a tím se tu strhla plačící orodovací vlna, aspoň mě to tak připadalo. Stěžovali si na místní ban, ale každému, kdo tam něco napíše, rozdávají vyhazovy ze skupinky jak když luskne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 To tedy znamená, že Tvá věta: ...tady hnedka plačete a na FB si hrajete na hrdiny a rozdáváte banány ... Je píčovina, protože tady nikdo, kdo může dát na fcb ban tady nepláče. Pláčí zde jiní, bany na fcb dávajií zase jiní. Zvaž, jestli nebude nejlepší s podobnou logikou vyjadřování zůstat na tom skvělém fcb, tedy až Ti vyprší ten banán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 (upraveno) Chápu, beru na vědomí. Aspoň to vlákno jsem trefil jakžtakž správně. Upraveno 24. ledna 2023 uživatelem Happy88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 V 23. 1. 2023 v 11:59, Bert napsal: @Vanilla @ADIkov @Rodkopf @azeppelin @Traveller @Emiliano @san.cho @Sněhulák @Waya03 @cali @Funthom95 @Fade @guzmic @safi Pánové, děkuji za Vaše názory, které jste projevili v průběhu včerejška v roztržce mezi mnou a 4 správci fcb skupiny Chronoclub. Slíbil jsem, v průběhu včerejší debaty, že zareaguji dnes okolo poledního. Tedy: před chvílí jsem všem 4 správcům odeslal email, ve kterém konstatuji, že jsem se svým rozhodnutím unáhlil. Dále jsem jim otevřel cestu zpět na Chronomg, aniž bych toto limitoval nějakými podmínkami. Email zároveň obsahuje mou omluvu. Pánové, většina z Vás byla proti vyloučení, a protože (jakkoli se to občas nezdá) naslouchám, učinil jsem, jak píši výše. Klobúk dole! Palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro Uš Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Před hodinou, Happy88 napsal: tady hnedka plačete a na FB si hrajete na hrdiny a rozdáváte banány No, na jednu stranu ten banán ve skupině byl dost unáhlenej vč. toho tvrzení, že jsi anonymní profil, na druhou stranu ses tam dost rozblábolil. Zejména v té pasáži o souběhu nicku zde a na FB, což by znamenalo zavést zde část FB smluvních ujednání. A pak teda ses rozblábolil znovu tady. #nejsemprávníkale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Nick se řešil lééééta zpět návrhem, že by se při žádosti o členství ve skupině poslalo správcům, jaký nick mají lidi zde na fóru a až potom by bylo členství schváleno. Aby existovala nějaká návaznost a nezaplevelilo se to tam hromadou random lidí, jak je to dnes. Chápu, proč z toho sešlo, ale přišlo mi to škoda. Argument ohledně implementace nějakých FB ujednání zde na fóru je mimo, to s tím nemá nic společnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 před 19 hodinami, kamilb napsal: Sem včera do toho fejsbůku nakoukl o co vlastně jde, debata výživná, novinky.cz hadra. Těch čuráků(nemyslím uživatelů), tam k věci teda lítá..., se tam s tím kucí nepářou. Zkusím to za mne shrnout, jelikož už jsem tady pár plácnutí do vody a pokusů o vybudování nového fora zažil! Tak jako odchody, demonstrativní odchody a vyhození za vysírání. Kdysi, než začala FCB skupina Nosíme Hodinky jsem v FCB skupině Chronomag také byl a a nějak mě to nenaplňovalo. Urážení, znevažování, povyšování, vulgarismy, tiché schvalování fakticky stejných hodinek s originálem vyrobených v Číně krom značky, byly v této skupině fakt běžné, vlastně stejné jako nyní. Že si majitel může dělat ve "svojí hospodě" co chce je jasná věc a nikdo mu to nemůže vyčítat, jen s tím, že víme, k čemu jsou štamgasti v hospodě. Hodně keců a mají malou útratu. Tak to prostě je. Minimálně větší část nepravidelných hostů na ně v té hospodě kouká jako na nějakou raritu, přítěž, otravy co navíc zabírají nejlepší stůl. S novým forem a jeho života schopností, si nedělejme mylné iluze a nestavme si vzdušné zámky. Bylo by to na chvíli, tak jako "trucfora" co si někdo v minulosti již postavil. @Bert nemusí mít strach z konkurence si myslím. Spíše z degradace současného fora a to primárně bez tvorby nových příspěvků, za kterou se bude muset platit ( my všichni nějaký roční desátek), jak tady někdo již zmínil. Reálně totiž hrozí, že lidi, členové začnou navštěvovat pouze dvě sekce a těmi je prodej a nákup a druhou bude žumpa. Hození fotky do sekce "co máte dnes na ruce" bez jediného slůvka textu, není pro ostatní zcela obohacující. Za mne sem chodím rád i když je tady mnoho nových členů, které neznám a jejich myšlenky jsou mi cizí. Chodím sem za lidmi, které mám rád a potkáváme se i mimo Chronomag, kde jsem je poznal. Kdo jste soudil Berta, zkuste se občas vžít do jeho situace, kdy mu na jedné straně dost lidí na FCB stránkách se stejným názvem jako Chronomag dělá svými vulgaritami i vystupováním a prezentací ostudu a druhá část lidí ho tady klidně veřejně pošle do pjdele. Líbilo by se vám to nechali by jste si to líbit? Těžko! Pochválí ho tady málokdo. Je to hodně jako pan Hnátek a těch jedenáct fotbalových zoufalců v Okresním přeboru. Oni by totiž bez toho trenéra, na kterého mají stále pindy vůbec nebyli a nebo by svůj čas trávili nejspíše někde v hospodě i když jsou to vlastně prima kluci. Vlastně tak trochu jakoby Sorry byl sem dlouhej. Njn Long! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Hoši, asi bych tuto diskusi v tento moment ukončil. Za mě jsou kluci jsou jednoznačně přínos, je fajn, že Bert své rozhodnutí (za mě správně) přehodnotil, ale v tenhle moment se už řeší picoviny, a myslím že tady zase zbytečně brnkat Bertovi na nervy tím, že se v tom budeme nadále vrtat. Bertovi vadí promo jiného projektu tady, což je pochopitelné, ukecali jsme ho, aby si tady nechal tvurce obsahu, ale objektivně tim, že si tady budou lidi vylivat srdíčko, za co na fejsbuku dostali ban (s čímž fórum nemá absolutně nic společného) akorát Berta zas zbytečně naserete, a v tomhle případě se mu vůbec nedivím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Všechno tohle beru jako důsledek toho, že se z tohoto fóra stala z původně malého projektu o hodinkách obrovská skupina s přesahem do všech možných koutů našich zájmů a původní část fóra s příchodem profesionálních webů (Hodinkee, Fratello, Monochrome...) ztratila trochu smysl. Já osobně za ten přesah rád, protože kromě zpráv je to vlastně jediná webová stránka na kterou pravidelně chodím a po těch letech je to tak nějak součást mýho života. S pár lidma jsem se tu taky nepohodl, někdy ne mou vinou a někdy proto, že jsem napsal bláboly co mě pak třeba mrzely. Pořád je to ale nic proti žumpě co je jinde na síti. Taky hlasuju pro uzavření týhle kapitoly a Bertovi přeju hodně sil a času i na jiné věci než je chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 před 12 hodinami, long napsal: Zkusím to za mne shrnout, jelikož už jsem tady pár plácnutí do vody a pokusů o vybudování nového fora zažil! Tak jako odchody, demonstrativní odchody a vyhození za vysírání. Kdysi, než začala FCB skupina Nosíme Hodinky jsem v FCB skupině Chronomag také byl a a nějak mě to nenaplňovalo. Urážení, znevažování, povyšování, vulgarismy, tiché schvalování fakticky stejných hodinek s originálem vyrobených v Číně krom značky, byly v této skupině fakt běžné, vlastně stejné jako nyní. Že si majitel může dělat ve "svojí hospodě" co chce je jasná věc a nikdo mu to nemůže vyčítat, jen s tím, že víme, k čemu jsou štamgasti v hospodě. Hodně keců a mají malou útratu. Tak to prostě je. Minimálně větší část nepravidelných hostů na ně v té hospodě kouká jako na nějakou raritu, přítěž, otravy co navíc zabírají nejlepší stůl. S novým forem a jeho života schopností, si nedělejme mylné iluze a nestavme si vzdušné zámky. Bylo by to na chvíli, tak jako "trucfora" co si někdo v minulosti již postavil. @Bert nemusí mít strach z konkurence si myslím. Spíše z degradace současného fora a to primárně bez tvorby nových příspěvků, za kterou se bude muset platit ( my všichni nějaký roční desátek), jak tady někdo již zmínil. Reálně totiž hrozí, že lidi, členové začnou navštěvovat pouze dvě sekce a těmi je prodej a nákup a druhou bude žumpa. Hození fotky do sekce "co máte dnes na ruce" bez jediného slůvka textu, není pro ostatní zcela obohacující. Za mne sem chodím rád i když je tady mnoho nových členů, které neznám a jejich myšlenky jsou mi cizí. Chodím sem za lidmi, které mám rád a potkáváme se i mimo Chronomag, kde jsem je poznal. Kdo jste soudil Berta, zkuste se občas vžít do jeho situace, kdy mu na jedné straně dost lidí na FCB stránkách se stejným názvem jako Chronomag dělá svými vulgaritami i vystupováním a prezentací ostudu a druhá část lidí ho tady klidně veřejně pošle do pjdele. Líbilo by se vám to nechali by jste si to líbit? Těžko! Pochválí ho tady málokdo. Je to hodně jako pan Hnátek a těch jedenáct fotbalových zoufalců v Okresním přeboru. Oni by totiž bez toho trenéra, na kterého mají stále pindy vůbec nebyli a nebo by svůj čas trávili nejspíše někde v hospodě i když jsou to vlastně prima kluci. Vlastně tak trochu jakoby Sorry byl sem dlouhej. Njn Long! Mirku, když už jsi zmínil Okresní přebor, tak tohle se nabízí. Promiň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 před 2 hodinami, Vanilla napsal: Mirku, když už jsi zmínil Okresní přebor, tak tohle se nabízí. Promiň Hele mě se omlouvat nemusíš, s Bertem nemám dvojjdomek ani s ním nespím. Tak jako se Bert někoho zbaví, tak i já sem se zbavil v práci za těch už docela dost let několika lidí, kterým nyní říkám "vysírky" a zpětně mohu říci, že to bylo dobře pro všechny okolo i pro mně. Šlo mně o to, jak by jste se zachovali vy ostatní s vaším egem ( dost Vás znám osobně s alkoholem i bez něj) Že se Bert zamyslel a vzal své rozhodnutí zpět, je nyní v současné době zřejmě dobře pro kvalitu fora, tak to vidím já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se