KFL Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 Haha, ja tehdy taky podlehl kvuli sestricce . Ad zub - zalezi na stavu.. kdyz je zachovalej, vyplni se to a zavre. Kdyz ne, nejspis dostavba nebo korunka (jen hadam, u me sla prvni varianta). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 před 2 minutami, KFL napsal: Haha, ja tehdy taky podlehl kvuli sestricce . Ad zub - zalezi na stavu.. kdyz je zachovalej, vyplni se to a zavre. Kdyz ne, nejspis dostavba nebo korunka (jen hadam, u me sla prvni varianta). No, vida. Uvidíme, když to bude zajímavé, tak ještě napíšu. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 (upraveno) Moje sestřička u zubaře je taky úplně boží kůže Teda sestřička u mýho zubaře. Upraveno 25. března 2024 uživatelem vojt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 No, moje zubařka je kámoška mýho táty a její sestřička úplně kůže není. Ale má to tu výhodu, že si tam chodím jak do houslí. No a pak tu nevýhodu, že se mě u kanálků na nic neptala a rovnou ťala do živýho A ještě dostala lahev slivovičky, jako poděkování Tak vlastně nevím, jestli jsem na tom dobře nebo špatně… Každopádně mi brzo půjde do důchodu a já budu v pérdeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Zuby-pohroma huby,naštěstí jich mám už jen 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 (upraveno) před 56 minutami, Tobi napsal: Zuby-pohroma huby,naštěstí jich mám už jen 9. Devět statečných . Jinak já jdu k zubařce 9.4., ulomil se mně kus stoličky zaplombované, tak jsem zvědavý, jaká bude oprava ... Upraveno 26. března 2024 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Jděte fakt do hajzlu s těma historkama o zubech - jdu s tím svým ulomeným 11.4. a už ted se klepu strachy. Fakt mi tu pomáháte se bát míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 V tomto směru jsou na tom žraloci o mnoho líp-zuby jim dorůstají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Jak malej... Z pár minut v křesle dělá vědu, ale strčit hlavu do chomoutu se nebojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 (upraveno) Večer jeden ibalgin a není to špatné. Říkal kdyby něco, tak si mám hledat pohotovost, případně by musel kvůli mně do práce. Blbé taky mám, že už mi zubař přesluhuje a budu muset brzy hledat nového. Před hodinou, kuncák7 napsal: Jděte fakt do hajzlu s těma historkama o zubech - jdu s tím svým ulomeným 11.4. a už ted se klepu strachy. Fakt mi tu pomáháte se bát míň. Doufám, že jdeš taky bez anestezie Upraveno 26. března 2024 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Injekce lidokainu jsou u zubaře vyhozené prachy - stejně to bolí jak sviňa a jednomu pak akorát půl dne z koutka tečou žgryndy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 1 hour ago, Radek124 said: Injekce lidokainu jsou u zubaře vyhozené prachy - stejně to bolí jak sviňa a jednomu pak akorát půl dne z koutka tečou žgryndy... Možná bys měl změnit zubaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 (upraveno) Moje zubarka uz me vita s injekci, jinak bych tam ani nevlezl A funguje nám to tak 10 let. Upraveno 26. března 2024 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Večer jeden ibalgin a není to špatné. Říkal kdyby něco, tak si mám hledat pohotovost, případně by musel kvůli mně do práce. Blbé taky mám, že už mi zubař přesluhuje a budu muset brzy hledat nového. Doufám, že jdeš taky bez anestezie Jo, to určitě. Já bych potřeboval asi nějakou celkovou umrtvovačku i na obyčejnou kontrolu. I když mi většinou nic nedělaj, jsem podělanej až za ušima. Doma se mi všichni smějou, ale já se bojím ale i té injekce, to je pak špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 4 minutami, kuncák7 napsal: Jo, to určitě. Já bych potřeboval asi nějakou celkovou umrtvovačku i na obyčejnou kontrolu. I když mi většinou nic nedělaj, jsem podělanej až za ušima. Doma se mi všichni smějou, ale já se bojím ale i té injekce, to je pak špatný. Z toho si nic nedělej. Já mám z jehel panický strach. Navíc mám nízký tlak a když se třeba hůř vyspím, nedám si kafe, neposnídám a je změna počasí, tak víš co se může stát Když jdu darovat krev, tak mi sestra řekne, že bych ještě půl litru potřeboval. Než to ze mě vykape tak vedle mě se vystřídají další dva lidi. A to mě musí různě polohovat, atd. Chodím tak jednou za rok pro dobrý pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 ............... Co dělat když vypadne vložka ze zubu? Ptám se za kamaráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 ............... Co dělat když vypadne vložka ze zubu? Ptám se za kamaráda Volej k doktorovi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Běžně jsem u zubaře omdlíval, jednou jsem v Německu prokousnul i rentgen co mi strčili do huby /nevěděl jsem o tom, protože jsem zrovna odcházel / až mi moje nynější zubařka poradila a já teď bez 2 energeťáků na ex do ordinace nelezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 8 minutami, KFL napsal: Volej k doktorovi . No jo, akorát dělá Po až Út od 7 do 12 h. Stř - Pá dělá jeho dcera. To mám třicet kiláků, voe skrz posraný oříšek. @kuncák7 Poraď konečně něco, ty si tady jen stěžuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se