eloga Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 V 18. 5. 2024 v 9:19, Vasa_H napsal: A tohle uz je jen potvrzeni, ze kdyz se sari tak se dari Uff. Takže jen konzerva, motorová pila bývá horší, ale na ruce je to pak na druhé straně, proti palci pod malíkem. Máš kliku, konzervy je třeba separovat včas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Chtěl jsem umýt svoje Longines, vzal je do sprchy s sebou…sundal ze zápěstí abych je mohl pořádně vymydlit. Hodinky spadly na zem, zastavily se a nejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 (upraveno) Nerad se vracim k debatě vyse- vychovani/ nevychovani pejsci, trochu se i stydím, ale- včera na vycházce u nás na vesnici napadl mého skoro slepého, skoro hlucheho, skoro bezzubeho dědečka na voditku( malej knirac)na volno pustenej triletej NO. Nez jsem svého vytáhl do vejsky a toho skakajiciho velkého blba uzemnil, tak mě ten muj bezzubej blb stacil chytnout. Od ovčáka nic a to jelito tohle. Ja ta mala plemena fakt mit nemam. Upraveno 21. května 2024 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 No ale ještě že si ho zvednul, jinak by toho velkýho určitě zadávil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Po dvou měsících co mně promackli dveře u spolujezdce na autě a dlouhých peripetiích s pojišťovnou viníka, jsem se konečně dočkal a v úterý jsem měl vézt auto na opravu. No a dnes na parkovišti tohle.... nevim jestli se smát a nebo brečet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 před 8 hodinami, Hans Gruber napsal: Chtěl jsem umýt svoje Longines, vzal je do sprchy s sebou…sundal ze zápěstí abych je mohl pořádně vymydlit. Hodinky spadly na zem, zastavily se a nejdou Proto se sprchuji i s hodinami na rukou. Když se to pořádně namydlí, krásně se umyjí i tak Každopádně držím pěsti, ať to není nic vážného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 před 1 hodinou, Gustaf napsal: ... nevim jestli se smát a nebo brečet.... Já bych brečel před 18 minutami, Pozorovatel napsal: Proto se sprchuji i s hodinami na rukou. Když se to pořádně namydlí, krásně se umyjí i tak Nápodobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 @Gustaf Smat! Stejnak ti nic moc jinyho nezbejva:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 @Gustaf nemas jezdit s ponozkama v pantoflich, to se pak blbe brzdi jestli to nahodou nebylo takhle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 @Gustaf prodej to, kup jiný. To auto má strašnou smůlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 @Jeronimo no, raději smát....jak píše @Micey stejně mi nic jiného nezbývá.... @Murphy97 hele, oba zásahy během dvou měsíců na stejném místě na parkovišti u mojí práce... bych se posral. Vše jsem okamžitě nahlásili na pojišťovnu ať sebou hnou. Bylo by fajn, kdyby to stihli vyřídit do toho úterka, ať to opraví rovnou celý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 před 4 minutami, geometr napsal: @Gustaf prodej to, kup jiný. To auto má strašnou smůlu. No já si říkám, co přijde do třetice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 před 3 hodinami, Gustaf napsal: Po dvou měsících co mně promackli dveře u spolujezdce na autě a dlouhých peripetiích s pojišťovnou viníka, jsem se konečně dočkal a v úterý jsem měl vézt auto na opravu. No a dnes na parkovišti tohle.... nevim jestli se smát a nebo brečet.... Tak to mega nasere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Právě teď, African napsal: Tak to mega nasere No malinko jo....no. Ale co naděláš jen ty debilni starosti okolo s těma pojišťovnama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Kameru na tom parkovišti asi nemáte, to fakt nasere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 před 14 minutami, Duke650 napsal: Kameru na tom parkovišti asi nemáte, to fakt nasere Ofiko ne, ale jedna tam je. V tomto případě viník(ice) sama přišla.... takže cajk. Spíš teď ten voser okolo toho... pojišťovna, servis, nová SPZ. Ješte jsem nevyřešil tu první událost a už řeším druhou...a auto otlučený jak píšťalička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 V tuhle chvíli bych s řešením obou PU zpomalil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 před 8 hodinami, Americkej napsal: V tuhle chvíli bych s řešením obou PU zpomalil. Jako že bude něco do třetice? Nestraš.... už neeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 Nechtěl jsem Tě děsit. Ale vypadá to jako by nějaká vyšší moc nechtěla, abys jezdil v tomhle. A pravidlo "do třetice" bych nepodceňoval, jakkoli Ti to nepřeju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 Neeee... já už nechci.... Kooperativa to od včera vyřešila, tak sem mohl potvrdit termín opravy na úterý.... tak snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se