JDenver Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února V 12. 2. 2025 v 14:36, Igicz napsal: Před měsícem jsem koupil od PČR auto a pořád ho nemám. "No my tady na to máme 2 lidi na celý kraj a jeden je na nemocenské. A přepisy se řeší vždycky jen v pátky. Musíte si počkat."... Ach jo. Jako já to auto nepotřebuju, spíše jsem si koupil něco z nostalgie... Ale měsíc? Rozšířit Co jsi pořídil? Anton?
Conrad Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února (upraveno) V 12. 2. 2025 v 19:09, JDenver napsal: Co jsi pořídil? Anton? Rozšířit Je to holé nebo v plné palbě? Brokovnice, klec na psa, pouta, neprůstřelné vesty, kardiostimulátor atd? Upraveno 12. února uživatelem Conrad
Maxmillian Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února V 12. 2. 2025 v 19:46, Bert napsal: ..... na zadním sedadle připoutaná kurva .... Rozšířit Myslis, ze by tam zapomneli kolegu... ? 3 2
Igicz Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Bez kurvy i brokovniceBohuželObyčejnou starou zabavenou 3ku (E46). Ale třeba ještě něco najdu v kufru…nějaký veselý bílý prášek nebo tak něco
koveras Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února (upraveno) Dnes som na instagrame zachytil video od Nica Leonarda (to je ten pán, čo nonstop hejtí Hublot) kde hovorí o 10 značkách, ktoré si človek nemá kupovať. Mimo iných spomenul Panerai, ktoré vraj idú kúpiť nové s 60% zľavou. Mám mu chuť napísať, že milerád kúpim PAM01483 s tou 60% zľavou. Ja tomu rozumiem, že Richemont za posledné roky tie značky fakt napálil (PAM, IWC, JLC).Plus beriem, že potrebuje views, takže musí preháňať, ale už mi tie prehlásenia instaprekupníkov začínajú liezť na nervy. Už tam mi príde, že mraky ľudí smerujú k tomu, že majú vybraných 5-6 modelov rôznych značiek, ale kúpia si Rolex, pretože investícia. Upraveno 20. února uživatelem koveras 1
African Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Ty vogo Pat a Mat hadr, jsem koupil nové krásné venkovní světlo s čidlem na barák, no netrefil jsem já ichtyl při vrtání kabel pod fasádou? Dneska přijedou na pomoc experti, já už můžu tak maximálně sázet brambory na zahradě.....
Harwey Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února ani to nerob, sa jebnes motykou alebo rylom do nohy:) 1
African Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února V 25. 2. 2025 v 7:49, Harwey napsal: ani to nerob, sa jebnes motykou alebo rylom do nohy:) Rozšířit Přesně Ještě že mě manželka aspoň vyhodila pojistky když jsem začal, ta už moc dobře ví jak by to dopadlo.... 1
Conrad Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února V 25. 2. 2025 v 8:57, African napsal: Přesně Ještě že mě manželka aspoň vyhodila pojistky když jsem začal, ta už moc dobře ví jak by to dopadlo.... Rozšířit Práce v domácnosti, v dílně nebo na zahradě. To jsou nejčastější činnosti, při kterých si lidé v Česku přivodí úraz. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/nejvic-urazu-si-cesi-zpusobi-doma.A050422_121828_domaci_mad Buď rád ,že jsi nepřispěl do statistiky
Radek124 Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února @AfricanPředstav si že by sis na elektrikářskou výpomoc přizval kolegu Kuncáka - to by teprv jiskry lítaly
African Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února V 25. 2. 2025 v 14:10, Radek124 napsal: @AfricanPředstav si že by sis na elektrikářskou výpomoc přizval kolegu Kuncáka - to by teprv jiskry lítaly Rozšířit Já si ale na Kuncáka opravdu vzpomněl při tom nadávání 1
Anton_ Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Tak nejdřív zdražil NETFLIX, pak Prime, včera jsem se dočetl, že zdraží Voyo a dneska mi dorazilo, že bude i HBO zdražovat... ještě disney+ platím... Zeptám se..Neexistuje něco na android tv, co bych platil jednu cenu a měl tam všechno? originál znění + cz titulky
obrbobr Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března seznam.cz opět nezklamal: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-auto-v-nemecku-najelo-do-davu-lidi-40511344#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz auto (asi samo - to většinou auta dělají) najelo do davu lidí, k..va, to je popis, to jsou fakt neuvěřitelný kokoti
Duke650 Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Pokud mi na seznam.cz něco vadí, tak je to fakt, že web novinky.cz provozuje ruku v ruce s pohrobky rudého práva https://cs.wikipedia.org/wiki/Novinky.cz Tady ten korektní newspeak je všude, nejen na seznamu/novinkách
YPO Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března V 3. 3. 2025 v 17:47, Duke650 napsal: Pokud mi na seznam.cz něco vadí, tak je to fakt, že web novinky.cz provozuje ruku v ruce s pohrobky rudého práva https://cs.wikipedia.org/wiki/Novinky.cz Tady ten korektní newspeak je všude, nejen na seznamu/novinkách Rozšířit Když si to nakousl - existuje nějaký seriózní český zpravodajský web ? Seznam je odpad, iDnes totéž - možná bych si chtěl číst Deník N, ale 4 litry ročně mi přijdou příliš a nic jiného mě nenapadá.
ivan_989 Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března V 3. 3. 2025 v 18:05, YPO napsal: možná bych si chtěl číst Deník N, ale 4 litry ročně mi přijdou příliš Rozšířit To je nejak vela. Slovenská Verzia mava často zľavy na predplatnom, Česká to nemá?
AlfGS Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března V 26. 2. 2025 v 14:49, Anton_ napsal: Tak nejdřív zdražil NETFLIX, pak Prime, včera jsem se dočetl, že zdraží Voyo a dneska mi dorazilo, že bude i HBO zdražovat... ještě disney+ platím... Zeptám se..Neexistuje něco na android tv, co bych platil jednu cenu a měl tam všechno? originál znění + cz titulky Rozšířit Přesně,existuje Kodi a Stream Cinema... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se