bandicoot Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna @safi neboj, v tomhle věku si méněcennej snad žádnej prcek nepřijde, i když nevim, jestli je k nějakýmu sebeuvědomění nešteluje ta montessori školka. Ale spíš bych řek, že kluk to nevnímá vůbec. Než aby ho stigmatizovala nějaká učitelka že blbě píše a poslední dostal pero (možná se to už někde neděje), to by bylo víc škod než rok odklad. 1 2
nickolas Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Řešili jsme u obou kluků. Oba z našeho pohledu hraniční. U jednoho školka tvrdila, že absolutně nemá šanci, poradna zas opak. Druhého jsme už nikam netahali. U obou jsme nakonec dali na jejich pocit a to, že chtějí do školy s kámošema ze školky. Ani jeden problém neměl. Pokud poradna neřekne, že absolutně ne, dal bych hlavně na to děcko a vlastní pocit.
safi Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Díky všem za zkušenosti. Mrňousovi vyšly části testů na 30% ze 100%. Zejména ty, které souvisejí se psaním, posloucháním (pro diktáty) a vizuální představivostí. Ideální by byla nultá třída, to ale škola, kde je jeho ségra, nenabízí. Takže ve finále ten odklad bude lepší, nechci, aby měl hned od začátku negativní vztah ke vzdělávání.
xvoloda Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Prostředního ze tří kluků máme narozeného v prosinci. Ve školce se jim zdálo, že by už do školy mohl, tak ho nechali jako předškoláka už o rok dřív. (Já sám jsem v listopadu a taky jsem šel touhle cestou). Všechno se zdálo zalitý sluncem, až přišla zlomenina ruky, dvě operace a to ho v tom rozvoji hodně zbrzdilo. Nakonec jsme to na tu první třídu úplně neviděli a po návštěvě poradny nám to nebylo doporučeno. Teď je ve druhé třídě, kamarády ze školky potkává v družině a k tomu má další ve své třídě, žádnej problém není. Souhlasím s tím, co píše Ypo, jako případně zklamání ten odklad cejtíme akorát my, jako rodiče. Dětem je to jedno. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že být celej život ve třídě nejmladší taky není žádnej šlágr. 1
safi Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 10:27, xvoloda napsal: Z vlastní zkušenosti můžu říct, že být celej život ve třídě nejmladší taky není žádnej šlágr. Rozšířit Velmi dobrý point.
furo Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna U nás to bolo tiež na hrane a dali sme odklad. S odstupom roka to bolo výborné rozhodnutie. Nie je sa kam ponáhľať, ani škola ani potom robota mu neutečú 1
Leviathann Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Nebál bych se toho. Mladej se ve školce při odkladu pěkně "dopekl" a jak bylo řečeno - byl by nejmladší, což jsme taky nechtěli. Navíc stejně spádově šel na školu, kde kámoše ze školky neměl a musel začínat od začátku a ten odklad mu v těch sociálních dovednostech taky prospěl... Nelituju toho, že šel později, naopak. 1
Petr.S Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Tak půlkou by to patřilo do potěšení, ale půlkou do naštvání. Ale jo, můžu si za to sám. V lednu jsme objednali předokenní žaluzie, ale jelikož už 4 roky bydlíme, tak jsem musel udělat elektro přípravu. Vymyslel jsem to natažením kabelů z půdy přes polystyren, což se povedlo, dobrý. Rozhodli jsme se, že do dětského pokoje necháme dát rolety do obou oken a zbytek domu žaluzie. Včera přijeli montéři, vše krásně namontovali, načež zjistili, že si špatně zaměřili francouzké okno a žaluzie je úzká. Dobře, to je v pohodě, nechají na své náklady udělat novou a do 14 dnů namontují. No jo, ale pak přišel telefonát od ženy a nebyl nikterak příjemný. Já totiž zapomněl, že jsme se domluvili, abych změnil objednávku a v dětském pokoji namísto jedné rolety nechal udělat do zahrady žaluzii. No tvl, takže roletu vymontovat, 13 t. v pr.... a zaplatit si hezky dalších 9 t. 1
odjinud Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna V navigaci Waze zmizely v nedeli usekove radary. Nicmene je to porad hlasi slovne. Ale na mape nejsou. V sobotu jeste byly. Info z Waze - chceme rozlisit usekova mereni, kde se meri jen prumerna rychlost od tech, kde se meri i okamzita na vjezdu a vyjezdu. Tak jsme to zavedli, ale jeste jsme nevymysleli vzhled nove ikonky...
KFL Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Poslední dobou mě dost se*ou holky na Tinderu . Je to čím dá horší. Jednou ty zážitky vydám knižně . 3 6
YPO Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna V 5. 4. 2025 v 9:27, KFL napsal: Poslední dobou mě dost se*ou holky na Tinderu . Je to čím dá horší. Jednou ty zážitky vydám knižně . Rozšířit Maj prázdný šrajtofle?
organic Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Tinder bych vzdal. Je to tam samá Ukrajinka nebo AI bot.
kuncák7 Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna V 5. 4. 2025 v 9:55, YPO napsal: @KFL Je sobota a jsem sám. Rozšířit Tak to by mělo být v jiném vlakne, ne? Na tomhle te nic naštvat nemůže, ani to, že jsi doma sám:-))). 1
Gustaf Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna (upraveno) Čištění bazénu, zastřešení a kolejniček před zahájením sezóny....aneb každoroční mrdačka s wapkou, zamotanýma hadicema od vody a od wapky a kabelů od elektriky. Komunikační posranej uzel Uffff... duševní a nervová výtoč. Jdu si něco nalejt Upraveno 5. dubna uživatelem Gustaf
KFL Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna V 5. 4. 2025 v 9:44, organic napsal: Tinder bych vzdal. Je to tam samá Ukrajinka nebo AI bot. Rozšířit Není. UA ladies mi neva, ale jsou hrozný netykavky. Nehledě k tomu, že občas nevíš, nakolik je profil reálnej . AI bots jsou většinou u Asiatek, to je naprostý peklo.
zceyee Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Ja to nainstaloval v ramci Revolut Metal planu .. tam je nejakej profil realnej? Me to zajimalo, ale neveril sem ze ty lidi fakt existujou.
KFL Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna V 5. 4. 2025 v 12:09, zceyee napsal: Ja to nainstaloval v ramci Revolut Metal planu .. tam je nejakej profil realnej? Me to zajimalo, ale neveril sem ze ty lidi fakt existujou. Rozšířit Jojo, existujou. Ale chce to čas a nějakou práci, než narazíš na někoho normálního, s kým se dá mluvit a třeba i někam vyrazíš. O pichu nemluvě .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se