Harwey Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Ze niekto rozdrbe hodinky len kvoli dynku, nasledne ich predava bez nahradneho (otvorene), tymto sa do nich prasi, vnika vlhkost, nevhodnym odlozenim tah tlaci na rotor a suciastky. To bude na GO, ked ich niekto kupi. 2
African Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února 36 minutes ago, Harwey said: Ze niekto rozdrbe hodinky len kvoli dynku, nasledne ich predava bez nahradneho (otvorene), tymto sa do nich prasi, vnika vlhkost, nevhodnym odlozenim tah tlaci na rotor a suciastky. To bude na GO, ked ich niekto kupi. Mě to po ránu fajnově pobavilo Na prvního apríla by to byla super inzerce 3
FantasticFabio Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února před 42 minutami, Harwey napsal: Ze niekto rozdrbe hodinky len kvoli dynku, nasledne ich predava bez nahradneho (otvorene), tymto sa do nich prasi, vnika vlhkost, nevhodnym odlozenim tah tlaci na rotor a suciastky. To bude na GO, ked ich niekto kupi. No nejdřív sem nechápal ….. teď když sem zjistil , musím říct…… Nechápu ! 1
Honza.manta Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Sorry, ale je to totální auto dehonestace prodávajícího. Tak nějak bych od místního člena čekal určitou lásku/úctu k hodinkám. Tohle je mimo. 2
Bert Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Inzerát dle vlastních pravidel nesmím, až na výjimky, v prodejním vlákně komentovat. Žádné pravidlo mi však nebrání tam dát prodávajícímu dislike. Má ho tam. Osobně jsem tímto inzerátem znechucen.
ouskavl Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února V 25. 2. 2026 v 10:58, AlfGS napsal: Buď rád,já dopadl s kotníkem před 15 lety takto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jé, to jsem měl taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horal Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února před 10 minutami, Bert napsal: Inzerát dle vlastních pravidel nesmím, až na výjimky, v prodejním vlákně komentovat. Žádné pravidlo mi však nebrání tam dát prodávajícímu dislike. Má ho tam. Osobně jsem tímto inzerátem znechucen. Lze se však poučit a využít při formulaci pravidel prodeje. Ještě jsem tady nic podobného nepotkal... 1
FantasticFabio Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února před 48 minutami, ouskavl napsal: Jé, to jsem měl taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo tak pro vás byla složená ta písnička Šrouby a matice 2
Frostie Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února @Xenomorfus samozřejmě, i to lze použít bez výhrad!
bacil.357 Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února před 6 hodinami, Harwey napsal: Ze niekto rozdrbe hodinky len kvoli dynku, nasledne ich predava bez nahradneho (otvorene), tymto sa do nich prasi, vnika vlhkost, nevhodnym odlozenim tah tlaci na rotor a suciastky. To bude na GO, ked ich niekto kupi. Omlouvám se, ale nejsem zde první, kdo měnil dýnko na Alpinistech. Dýnko mi sundavali v Koscomu, kde dali hodinky do "zavíratelného pytlíčku". Já hodinky poté uložil do krabičky. Na strojek se neprášilo. Ani na něj nic netlačilo. Doma jsem na hodinky nasadil na zkoušku kovový náramek, protože jsem kupoval nové stěžějky. Kdybych věděl, že tady inzerátem způsobím apokalypsu, raději bych je nechal v šuplíku. Nové dýnko jsem nekupoval. to jsem nechal na novém majiteli. Jestli bude chtít hodiny nosit nebo je bude chtít na náhradní díly. Takže se ještě jednou všem omlouvám. Jsem Vůl. 1 1
Z. Paul Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března Lufthansa. Včera jsme dorazili do Dallasu, po příletu zpráva, že kufry přiletí další den. A dneska zpráva, že kufry přijdou zítra mezi 8 a 2 hodinou. Dementi. Jde o 4 kufry 4 lidí co jsme tu jako skupina na zahraniční služebce. Na zitra potřebujeme uniformy od rána, a ty máme samozřejmě v kufrech.
Tittus Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března (upraveno) Je to blbé a pitomé, ale po nejrůznějších zkušenostech se ztracenými a zpožděnými zavazadly (kdy mi třeba při týdenním pobytu ve Skotsku byla přivezena den před odletem), si věci, které budu nezbytně potřebovat v prvních dnech a nebo jsou nenahraditelné, dávám jedině do příručného zavazadla. Upraveno 2. března uživatelem Tittus 1
JR_2010 Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Celý leta se s manželkou balíme do dvou kufrů, moje a její věci půl na půl, kdyby cokoli...jednou jsme letěli s jedním kufrem a ...nepřiletěl, Já ve svý tašce přes rameno klasicky, tričko, šortky, plavky, pantofle, kartáček na zuby, holící strojek, foťák, nabíječku a léky, takže pohoda, manželka ve svým, celkem velkým bagu mraky píčovin (šminky a podobně) a plyšovýho medvěda velkýho jak novorozeně 1 2
Kapo Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března před 6 hodinami, JR_2010 napsal: Celý leta se s manželkou balíme do dvou kufrů, moje a její věci půl na půl, kdyby cokoli...j Taky to tak děláme, do palubního zavazadla věci na první tři dny. 1
Conrad Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Kurva, chtěl jsem si na jaře dát kávu u brány Jaffa 1
Conrad Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března před 2 hodinami, Conrad napsal: Kurva, chtěl jsem si na jaře dát kávu u brány Jaffa v Jeruzalému
Tittus Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Před hodinou, Conrad napsal: v Jeruzalému V pasáži Černá růže je restaurace Jaffa, to bude zatím asi jediná možnost... 1
kuncák7 Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Kdybych se tím nezabejval - před 11 hodinou jsem tady peskoval frajera, že nemá vpořádku lékařský potvrzení k řízení, no byl jsem nepříjemnej. A jdu ke kopírce, kterou máme na kartičku a kouknu do peněženky a platnost řidičáku - 25.11.2025. Do pytle práce, už zase. Těch 10 let uteklo neskutečně a já zase pozdě.
geometr Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Kolega si toho taky nevšiml. Přes portál dopravy, s nějakým teda poplatkem za rychlejší vydání, to bylo tušim do 5 pracovních dnů.
kuncák7 Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března před 14 minutami, geometr napsal: Kolega si toho taky nevšiml. Přes portál dopravy, s nějakým teda poplatkem za rychlejší vydání, to bylo tušim do 5 pracovních dnů. Jojo, už šturmuju. Holt, za blbost se platí - předtím to bylo podobný ( minulá kolegyně si postěžovala, že její syn bydlící v Brně, ale trvalé bydliště v Praze, byl lapnutej a musel si brát dovolenou. V té době to tak bylo. Pár se nás tu zasmálo a po kontorle se zjistilo, že tři z nás už mají taky propadnuto. No a já se evidentně nepoučil a mám to tu znovu, jen s tím rozdílem, že teď jezdím každej den).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se