Micey Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Jako ja vim, je to obligatni a trapny.. ale nechces me adoptovat? Pecka! Proc ta vidle, respektive jakym procesem ses k tomu dostal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Tú vidlu milujem, je božia Kúpil som ju na svoj Giant Revolt, ale ukázalo sa, že som prieskum kompatibility dosť odflákol a nepasovala... Aj tak ešte potrebujem druhý gravel na SK, tak keď nebude mladému vyhovovať, poskladám si bajk okolo nej, inak kúpim komplet bike Lauf. Vyvinula ju partia islandských nadšencov, bol som pri tom (ako náhodný okoloidúci, nie že by som bol do toho zapojený) - napríklad pec, kde piekli sklolaminátové pružiny a neskoršie prototypy, mali v jednom obytnom dome na povale a podobne Záťažový stroj na meranie životnosti mali hneď vedľa. Jeden z úplne prvých ideových prototypov bol chvíľu namontovaný na mojom bajku, fotku neviem v rýchlosti nájsť, ale vyzerala zhruba takto: Tažším a výkonným jazdcom môže vadiť, že občas uhne, predsalen jedna odpružená strana je nezávislá na druhej, no pre moje potreby je to čisté terno. Uhla mi len raz, žiadny problém s ňou nebol. Mne sa veľmi páči ako funguje - nulový odtrh, filtruje tie správne gravelové nerovnosti aj náhodné trhliny v asfalte, ktoré vedia človeka poriadne rozhodiť, pritom je ľahučká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Bajkeri, někteří přímo od fochu... zkouším to takle dopředu než koupím lupeny. Nemáme někdo možnost volnasku na světák mtb do Nového města? Díky.... případně sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února @wawrik Už jsem se na tu vidlici díval tady https://www.laufcycles.com/ww/product/lauf-seigla#Z2lkOi8vc2hvcGlmeS9Qcm9kdWN0LzcyODM4NTU0MjU2ODg= Vypadá to pro mě trochu zvláštně. Jak to funguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Áno, vyzerá desivo Nefunguje ako bežná teleskopická vidlica - tam, kde teleskop len začína poberať nerovnosti, ona už v podstate končí. Uľavuje rukám a krku od vibrácií, drobných nerovností, kamienkov a podobne na bežných poľňačkách, prípadne od ľadových roliet a zamrznutých odtlačkov dezénov na cyklocestách a podobne (napríklad tu). Nefiltruje výmole ani nevyrovnáva jamy, ako to človek pozná z MTB vidlíc. Na rozdiel od nich ide do zdvihu už od minimálnej sily/nerovnosti, je mimoriadne citlivá. Ale minimálny je aj samotný zdvih, ja osobne som žiadne pohupovanie nikdy nevnímal, aj keď tam z princípu byť musí. Nemám ani pocit strácania energie - dostatočne to vykompenzuje úľava od vibrácií, takže som sa z výjazdov vracal menej vytrasený aj unavený. Dokonca aj z čisto asfaltových výjazdov. To mi potom po vrátení bajku s Lauf vidlicou dosť chýbalo. Ruky a ramená hlasujú za Lauf Nevýhoda je IMHO len tá, čo som už popisoval - ľavá a pravá strana idú pri vyšších bočných silách do zdvihu nezávisle na sebe. Nič, čím by som sa ja mal zaoberať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Konečně se dá i do toho lesa trošku, na rovince Fluid pevný jako skála, při sjezdu se z něho stává divoch...jsem s kolem happy, jak kdyby jsme spolu vyrůstali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Kluci zlomil se mi ventilek, tak koupím novou duši a samozřejmě jsem koupil která má asi krátký ventilek. Myslite, ze to něčemu vadí nebo to mám vyměnit za delší? Čepicka tam šla jen tak tak našroubovat a při nafukovani jsem musel sundat kroužek proti utržení ventilku, abych to nafoukal jakoze abych tam vůbec nasadil pumpicku. Ale drží to v pohodě. Diky za radu. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Možná by pomohl nástavec: https://www.kupkolo.cz/1-kus-nastavec-ventilku-force-cerna_z103712/?gad_source=1#1723173 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Ničemu tomu nevadí, jen se to bude blbě dofukovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Tak jsme se stali kamarády.. just a perfect bike....looking for summer ride A musím si už konečně udělat nějaké to úrazové, protože letos to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Dneska to byla zase prasárnička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Diky @Jarett za doporučení vosku Squirt, jediné co zůstalo čisté - řetěz a v podstatě i kazeta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února před 5 minutami, filo-boxer napsal: Diky @Jarett za doporučení vosku Squirt, jediné co zůstalo čisté - řetěz a v podstatě i kazeta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Hoši dávejte sem ty klíčová slova celé je to "squirt chain wax" člověk zkouší hledat jenom podle názvu a vyskakujoiu na něho akorát prasarny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Mate muj obdiv, kluci.. vsichni, co tolik jezdite... Ja ujet tohle.... ...tak ty galaty takhle vypadaji zevnitr! ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února @Maro Pardon. Jo, to je ono. https://www.bike-discount.de/de/squirt-squirt-lube-kettenwachs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Dneska MTB one man show a nahánění kluků na gravelech.... pěkně mě protáhli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 59 minutami, Gustaf napsal: Dneska MTB one man show a nahánění kluků na gravelech.... pěkně mě protáhli Fajnový to máte Ráno s holkou, konečně osedlala větší 24" , nadšená a já konečně trochu času na sebe, tak si blbnu v lese. Už zkouším i nějaké ty lehké skoky a žabák zdá se že bude velmi hravý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Afri,ty vole,uz se na Tebe tesim,tak trenuj. Mame tam par lahudek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se