semi001 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 1 minutou, Karussell napsal: To potěší, tak to máš pak takovej 9.55 Super bajk, myslím že i na lepší poježdění, než s dětma Nový model za 28tis si myslím ze to není zlé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října to je téměř zadarmo, top cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října @semi001 krásnej bajk... ať dělá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Hodím to sem, kdyby si chtel nekdo zagemblit. už od pátku mají na mall tuhle podezřelé výhodnou nabídku na garmin Explorer 2, v náhodných chvílích se objevují nové kusy. Třeba se někomu taky podaří objednat (nutné to neznamená, že to i dorazí, ale vzhledem k tomu, že se to děje už 3. den jsem velmi mírně optimisticky, že by to nakonec dodat mohli https://www.mall.cz/sportovni-gps-navigace/garmin-edge-explore-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října V Merklíně u Petružálkoj je fajn.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října na túto jesennú časť sezóny sa vždy teším, tento rok ešte viac - s orbeou sme si ozaj sadli a hrozne ma s ňou baví brázdiť rakúsky vidiek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Oblíbené podzimní panorama Hostýnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Cestou z práce ulovit 18. z 20 pražských vrcholů. Nakonec se udělalo docela hezky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října takový podzim mám rád....Brdy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Najdi dva rozdíly aneb před Brdy nebo za Brdy to byl dneska velký rozdíl! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Panove, jdu si za vama pro radu. Udelal jsem asi nesmysl a koupil hardtail. Vyzkousel jsem gravel a vazne o tom premyslim. Do oka mi padl Canyon Grizl 6. Myslim, ze nebudu mit extra velke najezdy a superspotrovni vykony. Co si o tomto kole myslite? Pomer cena vykon, osazeni komponenty a pouzitelnost? V tydnu mam v planu se podivat na prodejnu. diky vsem za rady https://www.canyon.com/cs-cz/gravel-kola/adventure/grizl/al/grizl-6-raw/4250.html?dwvar_4250_pv_rahmenfarbe=R075_P06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Proc nesmysl??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října @Lou A jsi si jistej tim dvouprevodnikem? Jinak si nejsem jist menit moderni hardtail za “levnej” gravel vazici 11kg, vyzkousej to, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října S hardtailem jsem par kolometru najel, hlavne po cyklostezkach. Moc mi nevyhovovaly ty sirsi pneu (to se da prezout, vim) a jeden prevod ve predu mi prijde malo. Kdyz chce clovek drzet tempo, tak by potreboval vetsi predni prevod. Na gravelu se mi libi, ze prave ma vepredu dva prevody a prijde mi to na silnici lepsi. Myslel jsem, ze mi budou vadit ty riditka, ale neni to problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října A co tak opruzeny gravel?https://www.yt-industries.com/products/bikes/szepter/core-2/688/szepter-core-2/?number=103365&variant=variant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Já kupoval letos Grail v carbonu a s jednoplackou. Kdybych kupoval znova, udělám to stejně a totéž doporucim i tomu kdo by přišel pro radu, takže i tobě. Důvody jsou celkem jasné. U carbonu hmotnost, u jednoplacky komfort. Rozsah převodů je dostatečný. Myslím, že jsem nejtěžší převod za celou sezonu nezařadil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Rozsah prevodov môže byť dostatočný, ale odstupňovanie na ceste nemusí. Mám dva gravely, 1× aj 2×, a tej požiadavke rozumiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Jezdím Supa XP 909 s dvojplackou. Jednoplacka mi úplně nevyhovovala, sice rozsah OK, ale to odstupňování pro mě nic moc. A váhu neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Dneska bylo zase krásně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se