Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 1 minutou, Karussell napsal:

To potěší, tak to máš pak takovej 9.55 😁 Super bajk, myslím že i na lepší poježdění, než s dětma👍

Nový model ☺️ za 28tis si myslím ze to není zlé☺️

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodím to sem, kdyby si chtel nekdo zagemblit.

už od pátku mají na mall tuhle podezřelé výhodnou nabídku na garmin Explorer 2, v náhodných chvílích se objevují nové kusy. Třeba se někomu taky podaří objednat (nutné to neznamená, že to i dorazí, ale vzhledem k tomu, že se to děje už 3. den jsem velmi mírně optimisticky, že by to nakonec dodat mohli

https://www.mall.cz/sportovni-gps-navigace/garmin-edge-explore-2

Odkaz ke komentáři

Panove, jdu si za vama pro radu. Udelal jsem asi nesmysl a koupil hardtail.

Vyzkousel jsem gravel a vazne o tom premyslim. Do oka mi padl Canyon Grizl 6. 
Myslim, ze nebudu mit extra velke najezdy a superspotrovni vykony. Co si o  tomto kole myslite? Pomer cena vykon, osazeni komponenty a pouzitelnost?

V tydnu mam v planu se podivat na prodejnu.

diky vsem za rady

https://www.canyon.com/cs-cz/gravel-kola/adventure/grizl/al/grizl-6-raw/4250.html?dwvar_4250_pv_rahmenfarbe=R075_P06

Odkaz ke komentáři

S hardtailem jsem par kolometru najel, hlavne po cyklostezkach. Moc mi nevyhovovaly ty sirsi pneu (to se da prezout, vim) a jeden prevod ve predu mi prijde malo. Kdyz chce clovek drzet tempo, tak by potreboval vetsi predni prevod.

Na gravelu se mi libi, ze prave ma vepredu dva prevody a prijde mi to na silnici lepsi. Myslel jsem, ze mi budou vadit ty riditka, ale neni to problem.

Odkaz ke komentáři

Já kupoval letos Grail v carbonu a s jednoplackou.

Kdybych kupoval znova, udělám to stejně a totéž doporucim i tomu kdo by přišel pro radu, takže i tobě.

Důvody jsou celkem jasné. U carbonu hmotnost, u jednoplacky komfort. Rozsah převodů je dostatečný. Myslím, že jsem nejtěžší převod za celou sezonu nezařadil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...