stando Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června ...jasnačka...nechaj tam bezduše. Ja som teraz svoj gravel po defekte prehadzoval z duší na bezduše a spoko
teret Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Přijde mi to provozně jednodušší, byť chápu, že o jisté výhody přijdu.
Rybkin Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 34 minutami, teret napsal: Přijde mi to provozně jednodušší, byť chápu, že o jisté výhody přijdu. Bezduše jsou u Gravelu stěžejní, můžeš jít na nižší tlaky než s dušema bez rizika defektu, nižší tlaky, větší pohodlí.
Micey Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června (upraveno) před 52 minutami, teret napsal: Přijde mi to provozně jednodušší, byť chápu, že o jisté výhody přijdu. Jak jednodušší? Budeš míň píchat, když to jebneš tak, že to mlíko nezalepí a nebueš se chtít crcat s knotem, tak tam prostě dáš duši a dojedeš.. jednou za čas zkontroluješ, jestli neni mlíko úplně ztuhlý a hotovo. Upraveno 4. června uživatelem Micey 1
wawrik Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 2 hodinami, teret napsal: Přijde mi to provozně jednodušší, byť chápu, že o jisté výhody přijdu. Giant dodáva bajky bez naliateho mlieka, takže rovno dáš dušu a jazdíš. Ale je to - špeciálne na graveli - naozaj blbosť, skús to pre začiatok s bezdušovým setupom a dušu tam daj, až keď ťa to sklame. Taká skúška ťa nič nestojí. Dušu môžeš voziť so sebou a vložiť ju až v prípade nejakého defektu.
teret Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června (upraveno) Ok chlapi. Diky za argumenty. Ještě to tedy budu zkoušet. V podstatě jediný problém co aktuálně mám, je potřeba cca 1-2x týdně dofouknout. Upraveno 4. června uživatelem teret
323GT Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 11 minutami, teret napsal: Ok chlapi. Diky za argumenty. Ještě to tedy budu zkoušet. V podstatě jediný problém co aktuálně mám, je potřeba cca 1-2x týdně dofouknout. Mlíko by tu frekvenci dofukování pravděpodobně výrazně snížilo...
moco Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Po práci legraci. Co se týče bezdušového systému, tak k němu mám stále respekt a jezdím na Tubolito. Ale určitě to chci jednou vyzkoušet, když bude dobrej plášť, dobrej ráfek, dobrej tmel a dobrej ventilek, tak není boha aby to nefungovalo Teď jak jsem byl na fittingu, tak na to přišla řeč a co se týče tmelu, byl mi doporučen Silca (dnes prej top), ale těch fungujících bude určitě vícero.
Steev Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Tak tohle mi vysvětlete... Na mapy.com si naplánuji trasu v Rakousku s převýšením cca 800 m a když dojde na jízdu, tak zapínám Stopaře pro záznam a ten mi na konci ukáže 1200 nastoupaných. Na jiný výlet naplánuji 300 m převýšení a Stopař ukáže 700. Jako já to nějak skousnu. Manželka už trochu kafrá, ale teda těch 1300 bylo už i na mě trochu zu viel. Zvlášť, když za sebou táhnu vozík s dvěma ratolestma + další věci. Nechápu to prostě. Čemu teda mám věřit?
skalis Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Není to tak, že převýšení je rozdíl nejvyššího a nejnižšího bodu trasy, zatímco nastoupané metry jsou součet výškových metrů, které jsi šel nahoru. Příklad: jdeš z 1. do 3. patra v pořadí: 1->2->1->2->3. Převýšení by bylo 2 patra, ale nastoupáš patra 3.
cdale Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Proč se to děje1. Rozdílný způsob výpočtu převýšeníPlánování trasy na Mapy.com: Převýšení se počítá z digitálního modelu terénu (např. LIDARová data), ale kvůli úspoře výpočetního výkonu je trasa rozdělena na relativně málo úseků a výškové rozdíly se silně filtrují. Výsledkem je, že plánované převýšení bývá podhodnocené, zvlášť u delších nebo členitějších tras.Záznam ve Stopaři: Převýšení je počítáno z reálných GPS dat vašeho zařízení. GPS výškoměr je ale velmi náchylný k chybám – výškové hodnoty často „skáčou“ kvůli odrazům signálu, špatnému výhledu na satelity, počasí nebo umístění telefonu (např. v kapse). Každá drobná fluktuace ve výšce se při součtu převýšení započítá jako další nastoupané metry, což vede k výraznému nadhodnocení.Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk
kral083 Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Všichni lžou a nejvíc meteorologové. Dneska v Praze pršet nemělo
wawrik Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Konečne na bajku. Síce len 50 km (lebo vietor, netradične), no vďaka Boreovi aspoň za to. A žiaden mráz ani snehové polia. 1
Igicz Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června (upraveno) Dneska jsme završili týden ve Slovinsku výjezdem na Medvedjak zafandit borcům na Tour of Slovenia. Slovinsko je nádherné a určitě jsme tady nebyli naposled. Upraveno 7. června uživatelem Igicz 4
bcmike Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Souhlasím, ve Slovinsku je krásně i bez biku. 5 1
wawrik Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Tak dnes to teda fakt šlo... Vnútrozemie ešte zavreté, takže som tu sám. Oproti predpovedi (azzuro) sa udial dážď a krúpy, ale tá atmosféra stála za to - dúhy sa pretekali, ktorá bude najdramatickejšia. A vietor, ktorý tiež nemal byť, ma potom rýchlo vysušil. Spokojnosť preveliká. Prespím v aute, takže nočný mráz neva, zajtra pokračko. Milujem to. 6 2
Gustaf Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Dnešním světák v Leogangu a famózní výsledek Ondry Cinka.....jeho první vítězství mezi elitou 2
Zdenek1307 Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června před 17 minutami, Gustaf napsal: Dnešním světák v Leogangu a famózní výsledek Ondry Cinka.....jeho první vítězství mezi elitou Ty jo, to je borec teda, velká gratulace 1
libor2002 Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Tohle je paráda! To je jak Vánoce v červnu... vidět "zlaté prasátko" 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se