kral083 Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Mě to dere děsně taky. Nemusíš psát lidi, tohle dělají jenom motorkáři. Napadlo mě zeptat se ve vedlejším vlákně kolegů, ale přece jen na vánoční flame je ještě brzo Asi mají takovou radost, že zvládli na motorce vyjet tak dlouhý a prudký kopec, že tam prostě musí zanechat důkaz.
farkyostrava Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 4 hodinami, kral083 napsal: Mě to dere děsně taky. Nemusíš psát lidi, tohle dělají jenom motorkáři. Napadlo mě zeptat se ve vedlejším vlákně kolegů, ale přece jen na vánoční flame je ještě brzo Asi mají takovou radost, že zvládli na motorce vyjet tak dlouhý a prudký kopec, že tam prostě musí zanechat důkaz. Psi ochcijou každý patník, my motorkáři je olepujéme; no a vy cyklisti zase vysirate všechny a všude peace kluci ale trosku je to pravda
Bert Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Ale jdi Ty brebto. Jak by vůbec cyklisté mohli někoho srát?
bandicoot Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Jsem se přistihl, že když v Praze sednu na Rekolo, tak jsem rázem cyklozmrd jak sviň. Chraň bůh aby mi nějakej dement parkoval v cyklopruhu. Tuhle jsem ale zase šel se spícím dítětem v kočáru podél Rokytky, míjel mě peloton víkendových pumpiček a zrovna vedle mě ten poslední desátý začal něco hulákat na toho vepředu. To jsem okamžitě zapomněl na svoje cyklistický jiný já 1 1
bandicoot Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Doplním. Samozřejmě umím auto objet. Ale třeba v tom protisměru od nám. Republiky na Můstek, což je na kole super zkratka od poříční stezky k Pinkasům, tak tam to prostě jde blbě a s rostoucí žízní klesá moje tolerance. 1 1
kral083 Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Pánové,je konec. Po 11 dnech, 2050 kilometrech a 28.000 nastoupaných metrech jsem dojel do cíle. Tak třeba zase za rok v jiné části Evropy. 2 6 6
Emiliano Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července před 5 minutami, kral083 napsal: Pánové,je konec. Po 11 dnech, 2050 kilometrech a 28.000 nastoupaných metrech jsem dojel do cíle. Tak třeba zase za rok v jiné části Evropy. Ty jsi fakt Král!!! 1
Crusty Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Žádný velký kopce ani dištance. Prostě jenom tak, aby jsme si tu decinku zasloužili. Na Moravě je krásně.
peter48 Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července ahojte , našej som tento link ,, a veru ja som tiež dačo prešiel na bicykli . Mal som aj Favorrit F1 s Campagnolo kupene pred 45 rokmi skoro dodnes , ale z galuskača som prešiel na hrubšie gumi OLPRAN HERIER Shimano Geore TX kupene pred 20 r. a teraz je na rade ebike ale ktore ?? KTM , CUBE , Specialize alebo čo ?? ale hlavne lahke !! 1
Duke650 Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Hlavně lehké? Moje BH iLynx má cca 17 kilo. Ale fajn je i Scott Lumen
stando Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července …tak máme nový prírastok v rodinke. Čakaju nas nejake dlhe triatlony a tak si priatelka povedala, že”ked do pekla, tak aspon na paradnom koni” 4 1
Zdenek1307 Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července (upraveno) před 2 hodinami, stando napsal: …tak máme nový prírastok v rodinke. Čakaju nas nejake dlhe triatlony a tak si priatelka povedala, že”ked do pekla, tak aspon na paradnom koni” To už trochu vypadá jako depo F1 ...pardon paddock Upraveno 8. července uživatelem Zdenek1307
Hasňa Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Podle typu sedla je mi jasné, které je od přítelkyně.. 1 5
Z. Paul Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Vybírám novou helmu na silničku. Aktuálně mám od POC model Omne Air, ale chtěl bych něco víc aero a abych to na hlavě neměl jak kýbl. Měl jsem favorit EKOI Aero 16 - Ekoi měl akci, bohužel jsem prováhal a už je nemají. Další co mne zaujala je Giro Vanquish A aktuálně je ve finále i Abus Gamechanger 2.0. Všechny mají + - stejný tvar, který se mi líbí. Je to víc do aera než POC co mám. Budu je brát i na triatlony (sprint, olymp, možná 70.3), nepočítám že mi přidají výkon, ale aero se hodí. Podmínka je, že chci bílou Vozíte někdo nějakou z těchto (nejspíš tedy Giro nebo Abus, protože Ekoi nevím jestli naskladní)? Popř. jiný tip na ověřenou značku a podobný typ helmy? Díky moc za rady Z.
M.K. Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července (upraveno) Výhled na Plzeň z Chlumu, i s předpovědí počasí: Upraveno 8. července uživatelem M.K.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se