Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě to dere děsně taky. Nemusíš psát lidi, tohle dělají jenom motorkáři. Napadlo mě zeptat se ve vedlejším vlákně kolegů, ale přece jen na vánoční flame je ještě brzo 🙂

Asi mají takovou radost, že zvládli na motorce vyjet tak dlouhý a prudký kopec, že tam prostě musí zanechat důkaz.

Odesláno
před 4 hodinami, kral083 napsal:

Mě to dere děsně taky. Nemusíš psát lidi, tohle dělají jenom motorkáři. Napadlo mě zeptat se ve vedlejším vlákně kolegů, ale přece jen na vánoční flame je ještě brzo 🙂

Asi mají takovou radost, že zvládli na motorce vyjet tak dlouhý a prudký kopec, že tam prostě musí zanechat důkaz.

Psi ochcijou každý patník, my motorkáři je olepujéme; no a vy cyklisti zase vysirate všechny a všude 😆😆😆 peace kluci ale trosku je to pravda 🤟

Odesláno

Jsem se přistihl, že když v Praze sednu na Rekolo, tak jsem rázem cyklozmrd jak sviň. Chraň bůh aby mi nějakej dement parkoval v cyklopruhu.

Tuhle jsem ale zase šel se spícím dítětem v kočáru podél Rokytky, míjel mě peloton víkendových pumpiček a zrovna vedle mě ten poslední desátý začal něco hulákat na toho vepředu. To jsem okamžitě zapomněl na svoje cyklistický jiný já 🤣

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Doplním. Samozřejmě umím auto objet. Ale třeba v tom protisměru od nám. Republiky na Můstek, což je na kole super zkratka od poříční stezky k Pinkasům, tak tam to prostě jde blbě a s rostoucí žízní klesá moje tolerance.

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno

Pánové,je konec. 

Po 11 dnech, 2050 kilometrech a 28.000 nastoupaných metrech jsem dojel do cíle. 

Tak třeba zase za rok v jiné části Evropy.

PXL_20250705_133458132.jpg

PXL_20250705_140942180.jpg

• Like 2
  • Díky 6
  • Dát hlas 6
Odesláno
před 5 minutami, kral083 napsal:

Pánové,je konec. 

Po 11 dnech, 2050 kilometrech a 28.000 nastoupaných metrech jsem dojel do cíle. 

Tak třeba zase za rok v jiné části Evropy.

PXL_20250705_133458132.jpg

PXL_20250705_140942180.jpg

Ty jsi fakt Král!!! 👏

• Dát hlas 1
Odesláno

Žádný velký kopce ani dištance. Prostě jenom tak, aby jsme si tu decinku zasloužili. Na Moravě je krásně.

IMG_9867.jpeg

Odesláno

ahojte , našej som tento link ,, a veru ja som tiež dačo prešiel na bicykli . Mal som aj Favorrit F1 s Campagnolo kupene pred 45 rokmi skoro dodnes , ale z galuskača som prešiel na hrubšie gumi  OLPRAN  HERIER Shimano Geore TX kupene pred 20 r. a teraz je na rade ebike ale ktore ??  KTM , CUBE , Specialize alebo čo ?? ale  hlavne lahke !!

canpzeleznaimg_3775.jpg

BicykelIMG_3165vv.JPG

BICYKELIMG_5859.JPG

campagnolo-record-img_3070.jpg

• Like 1
Odesláno

…tak máme nový prírastok v rodinke. Čakaju nas nejake dlhe triatlony a tak si priatelka povedala, že”ked do pekla, tak aspon na paradnom koni”😂😂😂

IMG_0561.jpeg

• Like 4
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, stando napsal:

…tak máme nový prírastok v rodinke. Čakaju nas nejake dlhe triatlony a tak si priatelka povedala, že”ked do pekla, tak aspon na paradnom koni”😂😂😂

IMG_0561.jpeg

To už trochu vypadá jako depo F1 🤯  ...pardon paddock

Upraveno uživatelem Zdenek1307
Odesláno

Vybírám novou helmu na silničku. Aktuálně mám od POC model Omne Air, ale chtěl bych něco víc aero a abych to na hlavě neměl jak kýbl. 

Měl jsem favorit EKOI Aero 16 - Ekoi měl akci, bohužel jsem prováhal a už je nemají.

Helma EKOI AR16 bílá šedá

Další co mne  zaujala je Giro Vanquish

7086809_1.jpg

A aktuálně je ve finále i Abus Gamechanger 2.0.

Abus Gamechanger 2.0 silniční přilba Polar White

Všechny mají + - stejný tvar, který se mi líbí. Je to víc do aera než POC co mám. Budu je brát i na triatlony (sprint, olymp, možná 70.3), nepočítám že mi přidají výkon, ale aero se hodí. Podmínka je, že chci bílou :D 

Vozíte někdo nějakou z těchto (nejspíš tedy Giro nebo Abus, protože Ekoi nevím jestli naskladní)? Popř. jiný tip na ověřenou značku a podobný typ helmy? Díky moc za rady :) Z.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...