Gustaf Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Tak to každopádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Před hodinou, Klabrdon napsal: Tak o no taky potřeba vzít v úvahu to, že u světla nejde jen o lumeny A pro každýho je valit lesem něco jinýho, já prostě potmě mimo silnici jedu tak nějak abych se nerozbil (hlavně z kopce-tam by se někdy čelovka hodila) Hlavně , že jsme všichni spokojený a o to jde my ORBEA buddy BC25R mám už téměř rok a taky bych řekl, že nejde jen o lumeny, ale dost důležitý je i reflektor a celkový výstup (nevím jak to napsat přesně). Myslím si, že těch 600 lumenů je i do lesa ok (pokud nejezdíš "vraždy" jako Michal Prokop), ale problém je ve výdrži. Reálná výdrž je něco málo přes hodinu a půl na plný výkon, takže bude nejvíc záležet na tom, jak dlouhé ty vyjížďky budou Cyklista, který jezdí pravidelně v lese, by měl zvolit např. BC30 V2.0. O tom žádná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Do kopců na hladinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 52 minutami, roura74 napsal: Do kopců na hladinku. Jak vypadá cesta ? Jel jsi lesem, nebo po asfaltce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Jak vypadá cesta ? Jel jsi lesem, nebo po asfaltce ? Jel jsem zatáčkama z Bedřichova jak jde červená značka. Ta cesta podél vody je pořád od léta na kaši a teď je plná sněhu. Asfaltka zatáčkama je komplet bez sněhu. Od Skřítku a od Traťovky a od Hvězdy mraky sněhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Jak vypadá cesta ? Jel jsi lesem, nebo po asfaltce ? Jel jsem zatáčkama z Bedřichova jak jde červená značka. Ta cesta podél vody je pořád od léta na kaši a teď je plná sněhu. Asfaltka zatáčkama je komplet bez sněhu. Od Skřítku a od Traťovky a od Hvězdy mraky sněhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 18 minutami, roura74 napsal: Jel jsem zatáčkama z Bedřichova jak jde červená značka. Ta cesta podél vody je pořád od léta na kaši a teď je plná sněhu. Asfaltka zatáčkama je komplet bez sněhu. Od Skřítku a od Traťovky a od Hvězdy mraky sněhu. Tak to vypadá ještě na dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Kdyz mas navic dva kotouce do cirkularky a nevis, co s nacatym vecerem...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Před hodinou, Jarett napsal: Tak to vypadá ještě na dlouho musíš blíže a níže aneb nejlepší obrana na covid je útok, čuměl jsem na ty davy jak rohlík ze síťovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Před hodinou, moco napsal: musíš blíže a níže aneb nejlepší obrana na covid je útok, čuměl jsem na ty davy jak rohlík ze síťovky Zítra budu mít čas, tak to na Radíkově zkontroluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Nejmenovat, Jarku, nejmenovat nebo nám to zavřou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 1 minutou, moco napsal: Nejmenovat, Jarku, nejmenovat nebo nám to zavřou Nene ... já tam stavím barák, budu kontrolovat cihle a motýle. A na sport mám živnost, já můžu mimo okres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 před 10 hodinami, Jarett napsal: Nene ... já tam stavím barák, budu kontrolovat cihle a motýle. A na sport mám živnost, já můžu mimo okres Šmarjá, oni sou hlava, pane Vachmajstr! To jsi mně udělal po ránu náramnou radost, jelikož moje živnostenské oprávnění říká že vlastně na kole můžu a mám na to úřední štempl. A nijak nepodvádím, protože sportovní činnost organizuju (jako zcela vážně). Bezvadný, vůbec mi to nedošlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Tak byste, chlapi, mohli zorganizovat cyklo kurzy pod vedením instruktora napříč okresy Zlatý důl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Jedete někdo? https://www.letapeczech.cz/trasa-zavodu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Konečně hotovo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Ohm-Aztec to je nadhera. Bozi. A super volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Krásnej ocelák. Britská geometrie? Rám přímo Ritchey? Máš odkaz, odkud je? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 21 minutami, TLD napsal: Ohm-Aztec to je nadhera. Bozi. A super volba. Děkuju To čekáno stálo za to. před 19 minutami, filltos napsal: Krásnej ocelák. Britská geometrie? Rám přímo Ritchey? Máš odkaz, odkud je? Díky Jojo, rám je přímo Ritchey, koukni na: https://eu.ritcheylogic.com/eu_en/ultra-frameset, je tam i ke stažení geometrie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 A s Praxis rafkama budes spokojenej. Mam dvoje, male a velke, 5 a 4 roky a super. Modelove predchudce toho co ty. Super jsou. A ta povrchova uprava je perfekt. Dostavaj zabrat a drzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se