kral083 Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Hoši, už pátým den drtím Balkán a dnešek byl suverénně nejhezčí i nejtěžší zároveň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 Dneska sem si připadal jak Old Shatterhand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 Ja to vcera vytahl po roce a pripadal jsem si jako stolety starec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 a hluchý pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 před 21 hodinami, kral083 napsal: Hoši, už pátým den drtím Balkán a dnešek byl suverénně nejhezčí i nejtěžší zároveň. Parádní jako vždy, a prosím tě, to jako drtíš úplně sám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 Před hodinou, Hasňa napsal: a hluchý pes. Ten taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 před 55 minutami, African napsal: Parádní jako vždy, a prosím tě, to jako drtíš úplně sám? Jojo, sám. Je to taková psychodovolena:-) Navíc, pak snaž zapadnes mezi místní. Jako Bosna je v tohle nejvíc. Úplně jsem si to tu zamiloval. Škoda, že už je takový vedro, a to mě ještě čekají chorvatské ostrovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 Před hodinou, African napsal: Parádní jako vždy, a prosím tě, to jako drtíš úplně sám? No, já bych s ním teda nejel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 před 3 hodinami, kral083 napsal: Jojo, sám. Je to taková psychodovolena:-) Navíc, pak snaž zapadnes mezi místní. Jako Bosna je v tohle nejvíc. Úplně jsem si to tu zamiloval. Škoda, že už je takový vedro, a to mě ještě čekají chorvatské ostrovy Tak se drž To moc: Já taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 před 11 hodinami, kral083 napsal: Jako Bosna je v tohle nejvíc. Úplně jsem si to tu zamiloval. Škoda, že už je takový vedro, a to mě ještě čekají chorvatské ostrovy Mne príde neuveriteľné už to, že najazdíš tie neskutočné porcie kilometrov po bežných cestách v CZ. A prežiješ Už vôbec si neviem predstaviť takto jazdiť na Balkáne, kde sa ja osobne na ceste bojím aj v dvaapoltonovom aute... Fakt sa nebojíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Jako metr a půl ti většinou nenechají, ale snažím se hlavním silnicím vyhýbat. Jediný čeho se fakt bojím, že mi dojde voda. Vozím 2 litry a to mám tak na 20km kopcovitého terénu. Jinak jsem si tu Bosnu úplně zamiloval. Ani nevím,jestli se mi bude chtít na ty Chorvatský ostrovy. Teď jsem nad Mostarem,ale ještě si udělám zajížďku do Nevesinje, protože sem v dáli viděl tohle pohoří a tam prostě musím. Snad to pujde projet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Jak fotíš sám ty fotky, kdy jedeš? To jako zastavíš, opres telefon o šutr u silnice, vrátíš se a jako jedeš? Porce km jsou opravdu masivní... respekt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Při koukání na průjezd Závodu míru po nás z reklamního auta MPM hodili do škarpy hrst otřesnejch propisek. A to jejich Clio bylo v pelotonu snad úplně nejhorší auto. Jejich marketingový oddělení musí být dobrej nářez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 (upraveno) před 2 hodinami, Gustaf napsal: Jak fotíš sám ty fotky, kdy jedeš? To jako zastavíš, opres telefon o šutr u silnice, vrátíš se a jako jedeš? Porce km jsou opravdu masivní... respekt... Mám takový ten ministativ z Alíka za euro. Jak píšeš, nastavím,projedu, doufám, že jsem to stihnul, vrátím se a jedu dál, sem takovej cyklosexual Upraveno 5. června 2022 uživatelem kral083 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Parada chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Vodopády Kravica. Podařilo se mi najít nějakou cestu na druhém břehu, takže to nebyla taková turistická masírka. Moc pěkný místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Pecka. Díky za fotky a dávej dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Bomba....za chvilku tě vypraska nějakej správce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 V 5. 6. 2022 v 12:52, kral083 napsal: Mám takový ten ministativ z Alíka za euro. Jak píšeš, nastavím,projedu, doufám, že jsem to stihnul, vrátím se a jedu dál, sem takovej cyklosexual A to pak davas na Tiktok jo? jinak pecka. To bych si dal taky, ale potreboval bych doprovodny vuz, na kolo si nic nepovesim. Mi Bosna taky prisla paradni a supr i na nejake hory, byt tam clovek asi porad muze vyletet do vzduchu. A Mostar je kouzelne mesto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Vojto,Tiktok nemám. Jen Stravu Už jsem to dotahnul k moři i přes dva defekty a asi 40km přesun bez možnosti doplnit vodu. Týpek v krámu pak docela koukal, když jsem tam poslal dvě Karlovačko skoro na ex a zajedl to nanukem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se